Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li je u praksi moguce raskinuti ugovor bez penala ako operater podigne cenu usluge, a vi kao korisnik imate ugovor na 24m sa ovim akcijama od 15m 1din, nakon recimo 6 meseci od pocetka koriscenja usluge?

Da li je u praksi moguce raskinuti ugovor bez penala ako operater podigne cenu usluge, a vi kao korisnik imate ugovor na 24m sa ovim akcijama od 15m 1din, nakon recimo 6 meseci od pocetka koriscenja usluge?

Možeš ako tražiš do mesec dana od kad su oni napisali da povećavaju cenu. Pisano je često o tome u temi pošto su veoma sposobni i poznati po tome.

Jel ima neko iskustva kako izboksovati bolje uslove za BIZ korisnike?Istekao ugovor.

Pa treba da imas biznis agenta. Pritisnes njega da ti kaze sta je max koji on moze da odobri. Ako nemas agenta (ili ne znas ko je), nazoves call centar i trazis random stvar, oni ce reci da se obratis agentu i ko je agent. Takodje mozes da podneses zahtev za prenos u drugu mrezu, ali je to vece cimanje oko papirologije nego za fizicka lica.

Danas sam podneo zahtev za prenos u A1 prepaid, i posle jedno 3-4 sata me je nazvao MTS da vide da li mogu da me zadrze. Prvo su mi nudili 50% popusta na pakete, pa sam rekao da bih voleo dodatni popust i na kraju su mi ponudili 60%: 350 - 400 din prva tri meseca, 21 mesec 60% cene. Izabrao sam 5icu M za 1400 din. Mozda sam mogao dodatno da se cenjkam, ali posto i onako nisam taj tip coveka (ne umem i ne volim da se cenjkam) a i bio sam zadovoljan datom ponudom, prihvatio sam je.

Danas sam podneo zahtev za prenos u A1 prepaid, i posle jedno 3-4 sata me je nazvao MTS da vide da li mogu da me zadrze. Prvo su mi nudili 50% popusta na pakete, pa sam rekao da bih voleo dodatni popust i na kraju su mi ponudili 60%: 350 - 400 din prva tri meseca, 21 mesec 60% cene. Izabrao sam 5icu M za 1400 din. Mozda sam mogao dodatno da se cenjkam, ali posto i onako nisam taj tip coveka (ne umem i ne volim da se cenjkam) a i bio sam zadovoljan datom ponudom, prihvatio sam je.
Konacno smo dobili slicnu ponudu, nisu odobrili da supruga predje na 5icu nego je ostala na Omorici M -3 meseca 340din i 21 mesec 1380din.
Mozda je i moglo bolje da se iscenjka ali je ona bila toliko u strahu od prenosa u A1 da nisam imao snage da je dalje ubedjujem.
I da nema nista od dogovora dok ne podnesete zahtev za prenos u drugu mrezu, u ovom slucaju u A1. Hvala korisniku @Tilek za savete.

Podneo zahtev odlaskom u poslovnicu A1 ili moze online?

Mora poslovnica izgleda samo mi cudno sto su iz MTS poslali sms da je promocija po 999din. Moracu sutra da zovem da vidim sta se desava, obratite paznju pa javite da li je neko imao isti slucaj, da kazu da je promo cena 3 meseca 340din a jave da je 999din.

Mene danas zvali, 5ica L, 6 meseci 450, ostalo 2050.
Prihvatio

Ne mogu da nađem nikakav info...
Da li može 5XS na Box 4u4?

Da li postoji mogucnost kada se podnese zahtev za prenos broja, pa pozovu da zadrze, taj razgovor vodi drugo lice? Konkretno mama bi htela da ja to uradim za nju.

Da li postoji mogucnost kada se podnese zahtev za prenos broja, pa pozovu da zadrze, taj razgovor vodi drugo lice? Konkretno mama bi htela da ja to uradim za nju.

Može, savršeno ih ne zanima s kim razgovaraju dogod ti je vlasnik pri ruci za neku eventualnu verifikaciju (iskustvo jedne drugarice koja "zastupa" oca).

Edit: mislim da su jednom čak i zvali na njen broj telefona 😈 drugo je kad potpisuje, to već mora lično.

Ja sam za oca pregovarao, uz njegovo prisustvo da kaže da se slaže, jmbg da potvrdi da je on i slično

Od juče nema više 15m po dinar za prenos iz A1, sada daju max 3 meseca. Ako opet bude biće lepo, imam vremena još u A1.

Da, tako su mi rekli, jer sam hteo da otkupim ranije uo u A1 i pređem u mts,ali moram da čekam obračunski period. Vratiće sigurno neku akciju, i ja to isto mislim, pod tim uslovima teško da bi iko prešao.

Da, tako su mi rekli, jer sam hteo da otkupim ranije uo u A1 i pređem u mts,ali moram da čekam obračunski period. Vratiće sigurno neku akciju, i ja to isto mislim, pod tim uslovima teško da bi iko prešao.
Nego hoces da trazis raskid UO sto su smanjili brzinu na 150 u SokoLite? Sem ako nisi presao na 5icu, sumnjam sumnajm da ce neko traziti raskid od koega sa foruma.

Koliko je ostalima brzina na Soko Lite? Meni je oko 200, ali ne mora da znaci da je ograniceno, mozda je toliko na mojoj lokaciji. Od pocetka 5G mreze je 180-200...

Meni nudili 50% za ostanak i prelazak sa pripejda na postpejd. Rece da me interesuje samo Zrvrk tarifa,kaze da sam mator za to tako da odo u Globaltel. Nisam nasao jeftinije od 335din za mesec dana a poenta je bila sto jeftinije za broj koji je sekundarni.

Nego hoces da trazis raskid UO sto su smanjili brzinu na 150 u SokoLite? Sem ako nisi presao na 5icu, sumnjam sumnajm da ce neko traziti raskid od koega sa foruma.
Ja sam prešao sa prvim brojem na soko max, i putem call centra sam tražio prelazak na 5icu xl, i ostali su mi isti uslovi, račun 0 din. Tako da hvala na savetu, ali ipak nisam preko aplikacije za svaki slučaj, da ostane snimljen trag sa njihove strane.

Meni nudili 50% za ostanak i prelazak sa pripejda na postpejd. Rece da me interesuje samo Zrvrk tarifa,kaze da sam mator za to tako da odo u Globaltel. Nisam nasao jeftinije od 335din za mesec dana a poenta je bila sto jeftinije za broj koji je sekundarni.
Šta li od podaaka traže za Zvrk tarifu? Razmišljam da izmislim dete.

Glupson,nisam pitao. Mogao sam reci da je za klinca,sa 5g on se uklapa sigurno. Taj paket nude sa saticem. Trazili bi izvod iz maticne knjige,kontam.

Eto, mogao sam reći bratu da na matični izvod od svoje ćerke od godinu ipo dana uzme zvrk tarifu da se ne muči sa prelaskom na prepaid, nego se ne setih hahahha

Nazad
Vrh Dno