mlsradic
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 06.12.2020
- Poena
- 115
Eto jos jednog razloga da menjamo u septembru.Od starta i nemam 5g Soko lite.Samsung .Sad jos i ovoNovost:
Eto jos jednog razloga da menjamo u septembru.Od starta i nemam 5g Soko lite.Samsung .Sad jos i ovoNovost:
Da.Da li je u praksi moguce raskinuti ugovor bez penala ako operater podigne cenu usluge, a vi kao korisnik imate ugovor na 24m sa ovim akcijama od 15m 1din, nakon recimo 6 meseci od pocetka koriscenja usluge?
Da li je u praksi moguce raskinuti ugovor bez penala ako operater podigne cenu usluge, a vi kao korisnik imate ugovor na 24m sa ovim akcijama od 15m 1din, nakon recimo 6 meseci od pocetka koriscenja usluge?
Konacno smo dobili slicnu ponudu, nisu odobrili da supruga predje na 5icu nego je ostala na Omorici M -3 meseca 340din i 21 mesec 1380din.Danas sam podneo zahtev za prenos u A1 prepaid, i posle jedno 3-4 sata me je nazvao MTS da vide da li mogu da me zadrze. Prvo su mi nudili 50% popusta na pakete, pa sam rekao da bih voleo dodatni popust i na kraju su mi ponudili 60%: 350 - 400 din prva tri meseca, 21 mesec 60% cene. Izabrao sam 5icu M za 1400 din. Mozda sam mogao dodatno da se cenjkam, ali posto i onako nisam taj tip coveka (ne umem i ne volim da se cenjkam) a i bio sam zadovoljan datom ponudom, prihvatio sam je.
Podneo zahtev odlaskom u poslovnicu A1 ili moze online?Danas sam podneo zahtev za prenos u A1 prepaid, i posle jedno 3-4 sata me je nazvao MTS da vide da li mogu da me zadrze. Prvo su mi nudili 50% popusta na pakete, pa sam rekao da bih voleo dodatni popust i na kraju su mi ponudili 60%: 350 - 400 din prva tri meseca, 21 mesec 60% cene. Izabrao sam 5icu M za 1400 din. Mozda sam mogao dodatno da se cenjkam, ali posto i onako nisam taj tip coveka (ne umem i ne volim da se cenjkam) a i bio sam zadovoljan datom ponudom, prihvatio sam je.
Isao sam u poslovnicu. Mislim da na sajtu pise da se zahtev za prepaid moze podneti samo u poslovnici, ali necu da tvrdim 100%.Podneo zahtev odlaskom u poslovnicu A1 ili moze online?
Ne.Ne mogu da nađem nikakav info...
Da li može 5XS na Box 4u4?
Nista ili mozda 10% da ti ponudeKoliko daju tri meseca pred istek da se cenkamo za M ili L
Da li postoji mogucnost kada se podnese zahtev za prenos broja, pa pozovu da zadrze, taj razgovor vodi drugo lice? Konkretno mama bi htela da ja to uradim za nju.
3m po dinar, posle puna cena? Teško to da će da im prođe.Od juče nema više 15m po dinar za prenos iz A1, sada daju max 3 meseca. Ako opet bude biće lepo, imam vremena još u A1.
Nego hoces da trazis raskid UO sto su smanjili brzinu na 150 u SokoLite? Sem ako nisi presao na 5icu, sumnjam sumnajm da ce neko traziti raskid od koega sa foruma.Da, tako su mi rekli, jer sam hteo da otkupim ranije uo u A1 i pređem u mts,ali moram da čekam obračunski period. Vratiće sigurno neku akciju, i ja to isto mislim, pod tim uslovima teško da bi iko prešao.
Ja sam prešao sa prvim brojem na soko max, i putem call centra sam tražio prelazak na 5icu xl, i ostali su mi isti uslovi, račun 0 din. Tako da hvala na savetu, ali ipak nisam preko aplikacije za svaki slučaj, da ostane snimljen trag sa njihove strane.Nego hoces da trazis raskid UO sto su smanjili brzinu na 150 u SokoLite? Sem ako nisi presao na 5icu, sumnjam sumnajm da ce neko traziti raskid od koega sa foruma.
Šta li od podaaka traže za Zvrk tarifu? Razmišljam da izmislim dete.Meni nudili 50% za ostanak i prelazak sa pripejda na postpejd. Rece da me interesuje samo Zrvrk tarifa,kaze da sam mator za to tako da odo u Globaltel. Nisam nasao jeftinije od 335din za mesec dana a poenta je bila sto jeftinije za broj koji je sekundarni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari