To ti radi Kill Switch, nemam taj VPN ali cenim da ima to. Kad iz kog god razloka pukne veza i VPN nije aktivan presece vezu nema Internet.Поседујем сајбер гоуст али ми се понекад деси да искочи на ми боксу па ме занима да ли у подешавањима постоји да се веже конкретно коди апликација да кад впн искочи он аутоматски престане да ради?
Има је на компу и укључена је, али у андроид апликацији је не проналазим.To ti radi Kill Switch, nemam taj VPN ali cenim da ima to. Kad iz kog god razloka pukne veza i VPN nije aktivan presece vezu nema Internet.
Ma cim je u Confirmed, lagano. Cudno da je trajalo 3m skoro kod tebe, obicno je 1m, a 12 nedelja do isplate (sto ce se verovatno desiti, taman pocetkom februara, ali i da ne bude.. lagano)
Gde je bilo 3g, od 2022 nisu imali.3g ponudu koliko znam? 🤔Pa kad je bila extra ponuda, 3 god dobar vpn za dzabe ispade na kraju
Daj na PM, i vidi pod Payments, skini invoice, sta si platio.@alfaunits sto je najgore mislim da i nije bila ponuda na 3 godine ali mogu ti poslati ss gde mi stoji da sub istice Januara 05 2028.
1. Shark, Nord, Cyber. Express je prevara, vidi se po Reviews cak (sve pozitivne su fake jer tvrde CB za manje od mesec dana)Vama kojima je vracen novac:
1. Koji ste VPN kupili sa 100% vracanja?
2. Na koji period ste kupili uslugu?
3. Nakon koliko dana vam je vracen sav iznos i jel moze na srpske debitne Visa/MC kartice ili mora na PayPal?
To verovatno vama u Srbiji nije bitno 🙂
U pravu si, lose/nedovoljno sam se izrazio.Odakle ovo? Svakoj iole tehnološki pismenoj osobi ne bi trebalo da bude svejedna prodaja ličnih podataka bez obzira gde živi.
Dan-dva da je registrovan, 3 kalendarska meseca da bude za isplatu.Istekao edit...
Registrovao sam se na Topcashback sajtu i nakon toga kupio surfshark, pa me zanima jel se odmah vidi na sajtu TCB za taj kešbek ili mora da prođe neko vreme?
A residential VPN is a VPN service that routes your traffic through residential IP addresses instead of a VPN server, as with regular VPN servicesSta je rVPN? 🤔
Google se zbunio 🤓
To je fazon sharinga privatnih IP adresa umestio VPN farmi, generalno intersantna ideja ali ....A residential VPN is a VPN service that routes your traffic through residential IP addresses instead of a VPN server, as with regular VPN servic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari