Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Поседујем сајбер гоуст али ми се понекад деси да искочи на ми боксу па ме занима да ли у подешавањима постоји да се веже конкретно коди апликација да кад впн искочи он аутоматски престане да ради?

Поседујем сајбер гоуст али ми се понекад деси да искочи на ми боксу па ме занима да ли у подешавањима постоји да се веже конкретно коди апликација да кад впн искочи он аутоматски престане да ради?
To ti radi Kill Switch, nemam taj VPN ali cenim da ima to. Kad iz kog god razloka pukne veza i VPN nije aktivan presece vezu nema Internet.

To ti radi Kill Switch, nemam taj VPN ali cenim da ima to. Kad iz kog god razloka pukne veza i VPN nije aktivan presece vezu nema Internet.
Има је на компу и укључена је, али у андроид апликацији је не проналазим.
Едит
Сад видим да је аутоматски уграђена у андроид апликацији.

Poslednja izmena:
@Proday
Sad stavili 12 nedelja i confirmed 🙂

Screenshot-20260130-114608-Chrome.jpg

Je l' moguće da na Surfshark-u nije moguće dobiti BiH IP adresu? Pokušavao više puta i konstantno dodjeljuje US IP adresu.

Pa kad je bila extra ponuda, 3 god dobar vpn za dzabe ispade na kraju

Pa kad je bila extra ponuda, 3 god dobar vpn za dzabe ispade na kraju
Gde je bilo 3g, od 2022 nisu imali.3g ponudu koliko znam? 🤔
Nije ovo cudno, nista, da privuku ljude, tipican mamac. Bilo je 150% jedno vreme, na 5g Nord i 4g Surf (neki prono sa extra years).

Samo gledajte kad dodje CB, odmah iskljucite autorenew, i uklonite karticu/ppal ako moze.

@alfaunits sto je najgore mislim da i nije bila ponuda na 3 godine ali mogu ti poslati ss gde mi stoji da sub istice Januara 05 2028.

@alfaunits sto je najgore mislim da i nije bila ponuda na 3 godine ali mogu ti poslati ss gde mi stoji da sub istice Januara 05 2028.
Daj na PM, i vidi pod Payments, skini invoice, sta si platio.

Moooguce da je za Srbiju bilo, a za EU ne, secam se da je nekad bilo tih razlika (najjeftinije je kupiti sa US sajta, u USD, Guam kao teritorija/zemlja, i bila je godina vise za CyberGhost recimo po istoj mesecnoj ceni)

Vama kojima je vracen novac:
1. Koji ste VPN kupili sa 100% vracanja?
2. Na koji period ste kupili uslugu?
3. Nakon koliko dana vam je vracen sav iznos i jel moze na srpske debitne Visa/MC kartice ili mora na PayPal?

Vama kojima je vracen novac:
1. Koji ste VPN kupili sa 100% vracanja?
2. Na koji period ste kupili uslugu?
3. Nakon koliko dana vam je vracen sav iznos i jel moze na srpske debitne Visa/MC kartice ili mora na PayPal?
1. Shark, Nord, Cyber. Express je prevara, vidi se po Reviews cak (sve pozitivne su fake jer tvrde CB za manje od mesec dana)
2. Svejedno. Bitno da samo za osnovnu uslugu se racuna (ne za skuplje Editions na isti period).
3. 90-120 uglavnom. Mora ppal ili dobijas prepaid Visu (ja to biram, pa odmah tacan iznos prebacim na Amazon balanca i skroz iskoristim bez provizija). To (Visa) je +5% cashback iznos.

PIA i ZenMate su takodje prolazili.

Najbolje je bilo dok je Cyber davao.CB i za static IP, a QuidCo davao 140% ili 160% CB, ne secam se tacno (280e licenca, 400+ CB)

E, DA! VAT/PDV i slicno SE NE RACUNAJU za CB iznos! Zato birajte Guam ili sl gde nema poreza.

Ja sam Proton skoro navatao za 71.73 € .

Screenshot 2026-02-06 at 08-06-12 Subscription - Proton VPN.png

FYI, cela fora na koju ovi daju CB (sem EzpressVpn prevare) je da ljudi zaborave i plate vecu cenu za obnovu (koja je cesto duplo veca od trenutne za nove korisnike)
I naravno - verovatno prodaja podataka.

Da li je Mullvad ili Proton bolji jer ne igraju ove igre i kao nisu uhvaceni da rade NoLog?
To verovatno vama u Srbiji nije bitno 🙂

Odakle ovo? Svakoj iole tehnološki pismenoj osobi ne bi trebalo da bude svejedna prodaja ličnih podataka bez obzira gde živi.
U pravu si, lose/nedovoljno sam se izrazio.
Iz iskustva, mnogo je bitnije ovde (u DE) itekako da nista se ne loguje.
A vecina dole gleda EON ili slicno i samo zato im treba VPN, pa u tom smislu stvarno nije bitno.

Ima li neko da mi posudi jedan slot Proton vpn na sedam dana? Testiram nesto oko vpn-ova i dns-ova

poslacu ti ja ujutru no problem

Jel imate iskustva sa AdGuard VPN-om? Kako vam se čini?
Edit: šta je trenutno najbolja ponuda što se VPN-a tiče?

Istekao edit...
Registrovao sam se na Topcashback sajtu i nakon toga kupio surfshark, pa me zanima jel se odmah vidi na sajtu TCB za taj kešbek ili mora da prođe neko vreme?

Istekao edit...
Registrovao sam se na Topcashback sajtu i nakon toga kupio surfshark, pa me zanima jel se odmah vidi na sajtu TCB za taj kešbek ili mora da prođe neko vreme?
Dan-dva da je registrovan, 3 kalendarska meseca da bude za isplatu.

Da li neko koristi residential vpn. Da li negde ima zanimljivh ponuda, popusta.

Sta je rVPN? 🤔
Google se zbunio 🤓

Sta je rVPN? 🤔
Google se zbunio 🤓
A residential VPN is a VPN service that routes your traffic through residential IP addresses instead of a VPN server, as with regular VPN services

A residential VPN is a VPN service that routes your traffic through residential IP addresses instead of a VPN server, as with regular VPN servic.
To je fazon sharinga privatnih IP adresa umestio VPN farmi, generalno intersantna ideja ali ....

Nazad
Vrh Dno