Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Jel uporedo može da se koristi adguard(dodat dns u sistemskim podešavanjima) i ovaj web content blocker u Surfshark-u? Ja kad uključim oba povremeno mi sistem izbacuje da ne valja DNS i ne radi mi net.
1000005422.png1000005421.jpg

A sto tako, ubaci dns.adguard.com kao DNS u Surfsharku.
Moje misljen je da ti je ta kombinacija overkill.

Gde ima ta opcija, nisam je video?

Imao sam ga dve godine i nisam ni primetio da nema, NORD ima a ista firma, pa sam pomislio ima i on.

I ti sto imaju i to je traljavo. Jedino AdGuard i Windscribe dozvoljavaju unos DOH dns adrese sto je prihvatljiva opcija

Ja sam navikao, samo sam na androidu kucao dns.adguard.com i tako koristio nego sam sad uzeo Surfshark i sad se oni "ne mirišu". 🤣

Probaj Quad9 mozda bolje saradjuju.

Uopsteno cini mi se da je najsigurnije pustiti vpn (surfshark) da sve radi (sistemski off), ne mesati i menjati sistemski dns na nesto drugo. To bi moglo da dovede do raznih problema, konflikta, gluposti i leaks. Ako nemas neki odlican specifican razlog da to uradis...

^ ovako sam na kraju i ostavio, jedino što u nekim app mi iskoči neka reklama koja sa AdGuard-om nije iskakala...

Mozda ne moze da nadje IP DNS servera nekad.
Meni je prosli mesec jaaako cesto brljao (barem 20x) i recimo ne radi na FlixTrain WiFi i jos poneki wifi okolo.

Ima li neko da mi pozajmi jedan slot Proton vpn na kratko vreme? Potreban mi je za testiranje, ako ima država Srbija.

Koja mi je trenutno najeftinija opcija za VPN na neka tri mjeseca za Survivor.
Jer preko Eon-a blokiraju Novu S u Republici Srpskoj, a na njoj najnormalnije vrijeme pocetka emitovanja.

Imam vec ADGuard VPN ali mi nece nikako na Transpeed X4, cim pokrenem aplikaciju automatski se zatvori.

Pa ako je samo zbog Survivor-a, onda ti je jednostavnije nabaviti neku IPTV listu (na olx-u za oko 10KM/mj) za ta tri mjeseca... VPN se kupuje bar na godinu dana da bi dobio korektnu cijenu. Ovako mjesec za mjesec, teško ćeš naći nešto ispod 10$/mj a da "radi".

@jokics nama ovo super radi, uzeli smo na 3g, cela familija cepa isti nalog već 1,5g. Imaš 30 dana da vratiš pare ako nešto ne radi. Ja sam tako otkazao Surfshark koji mi je bio prvi pik, ali u tih 30 dana srećom sam isprobao na lokacijama van gde bih ga i koristio i jednostavno je bilo strašno nepouzdano.
1772612430435.png

Uhvatio godinu dana Proton Unlimited pretplatu za 45,45€ sa kodom Protondotme36545€45 mada probali u kom okruzenju i kod jos 2 od 20+ je uspelo mada mozda ga opet aktiviraju za kupovinu preko proton.me sajta pa kome zatreba moze da okusa srecu sa kodom.

Uhvatio godinu dana Proton Unlimited pretplatu za 45,45€ sa kodom Protondotme36545€45 mada probali u kom okruzenju i kod jos 2 od 20+ je uspelo mada mozda ga opet aktiviraju za kupovinu preko proton.me sajta pa kome zatreba moze da okusa srecu sa kodom.
Pa ovo ti je isto kao i 3g za 72USD kad uzmes mesecno? 🤷‍♂️ cak i vise 😉

Nisam znao da ima Proton ultimate za manje novce svuda videh da je od oko 100,105€.

Пар дана уназад на сајбер гоусту није радио српски сервер, од данас видим да га више нема. Да ли се то раније дешавало ако неко зна ко га користи?

Probao sam NordVPN, ExpressVPN, SurfShark, CyberGhost, IPVanish, ProtonVPN, Hidemyass, Norton i još 5-6 nekih kojima više ni ime ne znam.
Zaključak - svi su radili korektno (periodi od oko mesec dana), CGhost je *****avao sa logovanjem, Nord je *****avao sa konekcijama na različite servere u drugim zemljama u kratkim vremenskim periodima, ExpressVPN je *****avao nekih pet dana sa protokom iz Kine ka spolja... U principu, da danas kupujem izabrao bih neki od pomenutih, verovatno najjeftiniji i testirao ga svaki dan po 15 minuta za sve što mi je relevantno. Za svaki paket se mogu dobiti novci nazad u nekom periodu (valjda od 7 do 30 dana, zavisno od provajdera).
Kape Technologies je izraelska kompanija koja je kupila nekoliko VPN provajdera i možda ima nečasne namere. Kompanije koje poseduju su ExpressVPN, Private Internet Access (PIA), CyberGhost VPN i ZenMate.Danas u svetu tehnološkog rata i vojnih službi pitanje je koliko se može verovati njima. Ljudi koriste 10 godina bez problema Mullvad,bez ikakvih posledica.

Mene samo interesuje kakav je vpnify? On je za android telefone. Da li je sigurno u kombinaciji sa Flud + krekovanom verzijom skidati bilo šta? I nisam siguran da li sam smeo da pitam to ovde jer koristim od skora krekovane verzije jer sam ispao iz toka, godinama unazad. Ako nije ovde to dozvoljeno ja se izvinjavam i izbrišite post.

Besplatni VPN servisi se ne preporučuju. Izuzetak su ograničene ponude pouzdanih provajdera koje služe da se uveriš da je to ono što ti treba. Mada je upitno šta je čije i ko šta prati

Probao sad Nord VPN i ExpressVPN oba rade.

Ističe mi krajem meseca SurfShark, 27 meseci pretplate i definitivno nastavljam dalje.
Mali trik je da ako ostavite automatski produženje, skinuće vam 25-30e više, što je glupost. Najbolje obrisati karticu i ukinuti automatsku naplatu. Uzeću novi nalog sa druge e-mail adrese i rešeno.

Nazad
Vrh Dno