Ja sam ga uzeo pre par dana na Temuu, EU verzija, posto mi je trebao jos jedan box za drugi tv. Posto vec imam modovan Move box, uporedio sam tako sto sam pustio isti video i prebacivao sa jednog na drugi ,definitivno je losija slika na Xiaomi-ju. Onda sam cackao dalje i skontao da uopste nemam podesavanja slike, tj imam te modove slike kao i podesavanja, mogu da udjem i promenim ali uopste ne sacuva. Zna li neko sta moze da bude problem?...
imate li neku preporuku za podešavanja u okviru match content frame i advanced display settings? neke stvari tu su prilično neintuitivne, ili sam ja zarđao sa terminima 🙂
meni su modovi slike potpuno nestali nakon apdejta sistema...ali, dok nisam uradio apdejt ništa od ovoga takođe nisam uspeo da sačuvam, recimo stavim 0 umesto -1 i ne vidim način da to ostane tako...Ja sam ga uzeo pre par dana na Temuu, EU verzija, posto mi je trebao jos jedan box za drugi tv. Posto vec imam modovan Move box, uporedio sam tako sto sam pustio isti video i prebacivao sa jednog na drugi ,definitivno je losija slika na Xiaomi-ju. Onda sam cackao dalje i skontao da uopste nemam podesavanja slike, tj imam te modove slike kao i podesavanja, mogu da udjem i promenim ali uopste ne sacuva. Zna li neko sta moze da bude problem?
Nisam ranije imao priliku da koristim Mi box pa je mozda samo do mog neznanja.
Nakon sto kliknes na home dugme, imas 4 klika na desno da dodjes do search, pa onda jos jednom na dole da bi mogao da kucas.može li da se na mi box 3 nekako stavi play store na home page? nigde ne pronalazim ikonu da je stavim na home screen? malo smara da moram da idem na search, ili da ulazim u podešavanja pa da tamo pronađem play store u all apps...baš je smaranje...
to naravno znam, ali pitah jel postoji način da stavim play store ikonu na home screen i izbegnem search?Nakon sto kliknes na home dugme, imas 4 klika na desno da dodjes do search, pa onda jos jednom na dole da bi mogao da kucas.
Malo brzi trik je da kliknes na voice dugme jer to odmah otvara pretragu svega. Mozes da koristis glas, a mozes i da klikens jednom na levo da udjes u tastaturu.
Dakle, voice, levo, enter i kucas sta te zanima
Koje su alternative ovom boxu, ali da bude android tv? Do 100ak evra.
forum.benchmark.rs
Ja nisam. Pisao osam ovde, brz je HW ali je SW slab. Prvo me je zezao zeleni ekran, pa je Stremio ostajao da svira u pozadini, pa Dolby Vision nikako da se otkaci, pa na kraju lag zvuka od zadnjeg update-a u svim aplikacijama. Da li je do mog primerka ili je generalno, ne znam, ali ja ga ne bih kupio sada, vec bi isao na neki drugi model. Pisao sam ovde da imam EON box u drugoj sobi, koji osim sto je HW slab pa ga to koci kod vecih remuxa na Stremio, radi kao zmaj, bez da sam ikada morao da ulazim u settings i nesto petljam. Ovo, svako malo pokusavam neku drugu kombinaciju da vidim hoce li konacno da "legne". Takodje, pre bih uzeo AndroidTV umesto GoogleTV.Udjoh u temu jer sam hteo moj A95x f3 da zamenim sa novijim Mi box 3rd gen. Kako ste zadovoljni sa trecom generacijom?
S905X4 je značajno sporiji od S905X5M, a da ne spominjem mnogo veće grejanje. Skok sa S905X4 na S905X5M je mnogo veći nego sa S905X2, S905X3 na S905X4.И моје мишљење је да је S905x4 ипак бољи чипсет од S905x5m.
U svakom slucaju, noviji je uredjaj, pa ostaje nada da ce nedostatke ispraviti neki update.Ja nisam. Pisao osam ovde, brz je HW ali je SW slab. Prvo me je zezao zeleni ekran, pa je Stremio ostajao da svira u pozadini, pa Dolby Vision nikako da se otkaci, pa na kraju lag zvuka od zadnjeg update-a u svim aplikacijama. Da li je do mog primerka ili je generalno, ne znam, ali ja ga ne bih kupio sada, vec bi isao na neki drugi model. Pisao sam ovde da imam EON box u drugoj sobi, koji osim sto je HW slab pa ga to koci kod vecih remuxa na Stremio, radi kao zmaj, bez da sam ikada morao da ulazim u settings i nesto petljam. Ovo, svako malo pokusavam neku drugu kombinaciju da vidim hoce li konacno da "legne". Takodje, pre bih uzeo AndroidTV umesto GoogleTV.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari