Toyota has moved its focus to bringing solid-state batteries into mass production and ready for commercial use by 2027 or 2028.
Toyota’s first solid-state battery is expected to offer a 621-mile driving range with an 80 percent fast charging time of just around 10 minutes.
Propisi u vezi sa softverski definisanim vozilima takođe su pooštreni, pa proizvođači moraju da obaveste kupce kada se približava istek besplatnog probnog perioda za softverske funkcije. Takođe je zabranjeno da se opcije koje nisu jasno navedene prilikom kupovine naknadno pretvore u usluge koje se dodatno naplaćuju kroz pretplatu.
Kina je zabranila proizvođačima automobila da prodaju vozila po cenama nižim od troškova proizvodnje, čime je dodatno pooštrila dugotrajni cenovni rat koji potresa najveće svetsko tržište automobila.
A ko bi drugi
![]()
Toyota’s Breakthrough in Solid-State Batteries | O&E Online
Promising longer range and faster charging than Teslaoilandenergyonline.com
Presmiješno mi je što su ovu Lamborgini njušku stavili na minijaturni auto 😆Stigli novi Atto 2, Atto 3 kao i BYD Dolphin Surf.
Sajamska ponuda za BYD DOLPHIN Surf, ATTO 2 i ATTO 3 EVO
DOLPHIN SurfSajamska ponuda od 21.990€ umesto 23.990€ BYDautoblog.rs
Kako se ne sete da naprave el auto sa dometom 50km i da bude baš jeftin? Kome je za grad, dovoljno je dometa.
Baterija keste najskuplja komponenta, ali ne utice bas toliko na ukupnu cenu. Primera radi, isto auto sa 50kwh baterijom i 20kwh baterijom bi bio svega 3-4 hiljade eura jeftiniji.Bar opcija pa ko hoće neka kupi takvu verziju ev sa 50km. Govore da su skupi zbog baterije. A ne nude manju
Ja sam hteo da povratim od ovog Audija. Nema nijedan prekidač. Nijedan.Zato što je imati mehaničku kvaku tako "out" i samo potvrdjuje da si nazadan primitivac koga je, na sreću, vreme pregazilo... Mislim, ne ti, nego vlasnik takvog automobila...
Sarkazam off: zato što je u današnjem društvu forma važna, a ne suština...
Pozdrav
Jeste smešan ali radi posao. Lično mislim da Dacia Spring je bolji izbor a nije velika razlika u ceni@jocaspa sramota bi me bilo da kažem koliko sam platio. Pogledaj to... jedan Pony sam video do sada i vozio ga je čovek od oko 70+. Ovo nema mojo, kao šporet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari