KHCAN u decembru potrošila oko 180kw.
Nalazi se u sobi od oko 20m² sa otvorenim vratima ka ostatku stana, ukupno 60m².
Izolacija 10cm stiropor, ispod podrum.
Zadata temperatura od 21 do 23, često je uključivan economy, auto fan.
Bojao sam se kada sam je kupovao da će biti prejaka za taj prostor, međutim ona se ni jednom nije ugasila, eventualno smanji brzinu fana i to je to.
Spoljna uglavnom nečujna, osim kada su bili oni jači minusi, mada ni tada nije bila bučna.
Sto se tice Nordic, to jedino ako bude opet nesto u hladnoj prodavnici, kao prosle godine u avgustu/septembru ---> KHCAN, 14KMCDN ili Nocria X (90-100k)Pa dobro ne mora bas ona, mislim bilo koja iz A+++ kategorije. Ne znam da li njih ima za nekih 70-85k preko leta na akcijama. Posto je 12KETA A+.
Taj ko je pazario Nocriu X za te pare je ubo premijuSto se tice Nordic, to jedino ako bude opet nesto u hladnoj prodavnici, kao prosle godine u avgustu/septembru ---> KHCAN, 14KMCDN ili Nocria X (90-100k)
Pa imaš i kgt modele. 31kg spoljašnjaPa dobro ne mora bas ona, mislim bilo koja iz A+++ kategorije. Ne znam da li njih ima za nekih 70-85k preko leta na akcijama. Posto je 12KETA A+.
Zovi Viacom u ponedeljak obavezno! Ja sam kod njih kupio 12KHCAN, dakle Nordic za 103K din.Pa dobro ne mora bas ona, mislim bilo koja iz A+++ kategorije. Ne znam da li njih ima za nekih 70-85k preko leta na akcijama. Posto je 12KETA A+.
I Bog je zaboravio 😂Može li ko prepoznati koji je ovo model? Pogledajte prilog 527999Pogledajte prilog 528005Pogledajte prilog 528006
A ona jos radi..I Bog je zaboravio 😂
Vaistinu. Skoro sam radio strukturno kabliranje u jednoj staroj zgradi. FUNAI on-off klime, plastika opasno požutela ali sve i jedna u ispravnom stanju!A ona jos radi..
Japanac je to
Potraži nalepnicu sa strane 😀Može li ko prepoznati koji je ovo model?
Jel si siguran da je radila difrostove ili je mozda samo isla u off. Ako je ovo drugo onda ok, pogotovo ako si vise puta provetravao a ona na auto radi. Zaleti se kad pootvaras sve, kad pozatvaras sabere se i vidi da je previse, ode u off i krece za neki min ponovo.Pebacio sam je sa Auto na Medium brzinu fana i sada radi normalno i u kontinuitetu bez DF, ne luduje više. Ne znam šta se desilo sa Auto modom ali mi je prošli put radio okej.
Drmala je srcka 😀Ne znam šta joj se to bilo desilo sinoć ali definitivno neki gadan trip je imala.
Moze jedan screen (Tapo) kako trenutno radi makina? 🙂Evo je sad opet na Auto i radi kako treba, ne gasi se, nema DF-a, modulira super.
Nisi vise na zlatiboru? Znaci drndala samo jednu noc 😀Trenutno je isključena.
Samo da ne bude opet srcka algoritam 😀Tačno tako. 😀 Vratiću se opet sutra veče pa s obzirom da napolju nije hladno ništa specijalno mislio sam da je bolje da je isključim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari