Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Урадио повраћај, чекам уплату?

Тражим неке игрице пуцање из првог или трећег лица.

Али бих играо и Tlou, да ли на УСА налогу има превод, не видим га, на индијском има?
System Shock remake 1 odličan ali nije samo rokanje ima razmisljanja i resavanja. I 2 deo je odradjen ali nism je nigrao. 1 je valjda remake a 2 remaster, bwm.libga više kako šta krste.

A je l' si igrao Metro Exodus, nisam ispratio na prethodnim stranama? Meni se on bas svideo.

Nije baš klasičan FPS, ali meni odlična igra, preporuka za Prey (2017).

Играо сам Метро, зато хтео и Awakening.

Сад покушавам да купим Tlou на индијском налогу неће да прођу картице, Интеса интернет ни виртуелна, а већ сам куповао.

Ista stvar. Sin pokušava da kupi nešto na US nalogu i ne prolazi iako je do sada kupio brdo igara bez problema. Bratanca takođe isto US nalog.

Znači ponovo im nije dobro sa mozgom. Uzeli od TCL pare pa im sad ne trebaji naše 🤣

Malo me je zaboleo ovaj PSVR2 disclaimer na kraju State of Play na kome je predstavljeno tačno 0 (nula) VR naslova.😭

1000053368.png

GOW remake lagano launch title za ps6

bila bi fora da Ghost of Sparta, Chains of Olympus i Ascension budu DLC ili nešto slično, ko je igrao zna da je džabe trilogija bez njih jer priča ne bi bila kompletna

Ne videh da je neko spominjao ovo:

Spider-Man 2 will be available for PlayStation Plus Extra and Premium members starting February 17.

Navodno sa poslednjeg State of play.

ja licno cekam ragnarok remake za ps7 a vi kako hocete 🙂
Ragnarok izgleda prelepo ali treba sačekati PSSR 2.0 koji će valdja uskoro. AI malo brljavi renderovanje vode i ima primetnog šuma na još nekim teksturama. Dobra stvar je da se u podešavanjima može promeniti PSSR u TAA.

A koji je razlog čekanja PSSR? Jel se trenira model na igrama ili šta tačno je problem da ranije bude pušten?

Cerny je najavio da stiže u ovom kvartalu, videćemo šta su uradili. Iz mog iskustva, trenutni model radi fenomenalno u šumama, TLOU i šume u Ragnaroku izgledaju baš dobro.

pssr jeste dobar ali vecina igara nema dobru implementaciju, recimo silent hill 2 i f imaju dosta problema i neke igre nemaju patch uopste, ali ajde videcemo sta ce biti sa pssr 2.0, mozda ce biti neki override/upgrade za fsr kao sto ima dlss

Ne videh da je neko spominjao ovo:

Spider-Man 2 will be available for PlayStation Plus Extra and Premium members starting February 17.

Navodno sa poslednjeg State of play.
Da dodaju igru u game catalog koji je dostupan samo uz Extra i Premium pretplatu.

Taman planirao da krenem lagano prvi, pa drugi deo, sad mogu taman oba sa PS5 dzidza bidzama..

Ja sam počeo prvi deo, došao do jednog dela kada treba neka pobuna da se uguši i tu je baš moralo da se bori, a mehanika mi nikakako ne leži i odustao... Jedno 50x sam pokušao i svaki put fail. A trebala je neka sabotaža da se odradi da olakša posao, to nisam rešio i eto problema...

Samo jedan savet za vas, što više trenirajte sa kapetanom Bernardom i borba postaje baš lagana.
Henry je (kako ga mnogi nazivaju u igri) "peasant" i bukvalno sve mora da uči kako bi igra postala lakša.

A oba dela igre (bar meni) su remek dela koja vredi odigrati.

Nazad
Vrh Dno