Šta je novo?

PlayStation - Diskusija o igrama

Ubisoft shake-up: Layoffs, studio closures begin in major reorg / Six games canceled, including ‘Prince of Persia’ remake

It seems like the "Assassins Creed: Black Flag" Remake has also been delayed to "no later than April 2027" from April 2026.

Ubisoft hasn't explicitly mentioned its name as they just call it "unannounced title", but it lines up with previous reliable industry reports that put it in the same time bracket

Neka mi izbace rimejk Splinter Cell trilogije i posle kako hoće.

jel bese sad nesto idu popusti za ps+?
prosle godine sam u ovo vreme produzio sa nekih 20tak % popusta za premium

Nije iznenađenje, s obzirom da se još pre 3 godine saznalo da će biti u Fortnite stilu. Inače igru prave više od 6 godina i nešto ne vidim da je bilo pametnije izbaciti ovo umesto Horizon 3.

Zato će na mikrotransakcija da se ubija od para. Toliko da će 3 da zaborave kao Konami što je zaboravio PES.

Videćemo, ali teško. Sony kao GaaS izdavač generalno loše prolazi. 8 godina rada i preko 400 miliona dolara su bacili na Concord koji je instant puko, dok je ova Horizon igra bila pred otkazivanjem pre jedno godinu dana. Verovatno su bacili kocku jer su dosta para ubacili u projekat, pa kako bude.

Definitivno jure neku MP igru da navuku mladjariju. To što ih oderu kao ovce i izvuku pare vukovi sami su krivi.

Inače ovo danas je druga igra koja izlazi u online co-op verziji, dok je najavljena prva od NCSoft uz Guerilla Games saradnju (koja cilja PC i mobile publiku) i to bi trebalo da bude tokom ove godine, a gotovo da se nigde i ne spominje Horizon Steel Frontiers:

Pametnij nije, jeftinije svakako.
Horizon Forbidden West je koštao preko 212 miliona dolara, ova neće biti ništa jeftinija.

Ne znam, deluje mi nekako da im je manje cimanje bilo da odrade ovo nego FW. Al ae videćemo kad budu objavili neke detalje.

Мало пре купих игру Metro Awakening преко Турске, кад сам бирао изабрао сам Delux, сад видим да је VR.
Да ли је то та игрица па после бирам коју ћу верзију. 1000008737.jpg

Ne, to je samo VR2 igra. Ako si je greškom kupio probaj da uradiš refund.

Metro Awakening je samo za PSVR2. Piše ti desno PSVR2 required.
Za igre koje možeš igrati i flatscreen piše PSVR2 optional, npr. Resident Evil 4.

Да ли се може играти без наочара?
Како извршити повраћај док још нисам почео са скидањем игрице?
Значи да је не могу нормално играти?

Nikako je ne skidaj ako želiš povraćaj novca. Možeš preko sajta ili aplikacije ili same konzole da odeš pod Transaction History. Na konzoli ti se nalazi pod Settings - Users and Accounts - Account - Payment and Subscriptions - Transaction History.

Видим историју али
Како затражити повраћај?

Kada odabereš tu igru u istoriji kupovine imaćeš opciju za refund.

1000008742.jpg1000008743.jpgНема, нисам је још скидао.

Prilozi

• 1000008742.jpg
    1000008742.jpg
    199.4 KB · Pregleda: 5
  • 1000008743.jpg
    1000008743.jpg
    129.1 KB · Pregleda: 7
Eventualno ako sam permutovao da je bila opcija na samoj konzoli. Uloguj se onda na taj nalog preko sajta ili u aplikaciji, pa idi na istoriju kupovine.

Da li sam nešto propustio jer se na stranim YT videima odavno pojavljuje verodostojno dosta da je ps5 razvaljen i natrpavaju ga igrama itd. Ovde stičem utisak da svi kupuju igre. Ok i ja kupujem jer ni nemam vremena da igram mnogo ali o razvaljotki ni reč?

Урадио повраћај, чекам уплату?

Тражим неке игрице пуцање из првог или трећег лица.

Али бих играо и Tlou, да ли на УСА налогу има превод, не видим га, на индијском има?

Nazad
Vrh Dno