Na kojoj si pijaci kupio? To je bas dobar ulov, moram i ja da odem da kupim. Je l plava ili braon kesa?Uzeh Lavazzu Crema e Aroma 1kg proizvedenu krajem novembra 2025 za 2200 na pijaci. Nisam je otvorio jos i probao, ali me kopka da li postoje "kopije" ili je to prava Lavazza? Prosto mi je neverovatno da je regularna cena x2, a ovima na pijaci se isplati da je prodaju i za 2200.
Ubacio bih tu i baratza Encore ESP - vodi računa za DF mlinove (i 54 i 64), iako su odlični mlinovi, sama kontrola kvaliteta je loša i svašta može da ti stigne.
Jedan drugar je poručio 4x sa četiri različita mesta (znam za Amazon i za jedan NL sajt) i svaki put je vraćao zbog drugog problema.
Mene je lično to odvratilo od kupovine, iako vidim mnogo zadovoljnih korisnika.
artly.coffee
Ja braon kesu placam 1800 din u Pozarevcu,odlicna jeNa kojoj si pijaci kupio? To je bas dobar ulov, moram i ja da odem da kupim. Je l plava ili braon kesa?
Imam i ja tu istu kupih jos krajem decembra samo meni stoji vakumirana u zamrzivacu zlatno pakovanje,samo mislim da sam je platio 2100 ako se ne varamUzeh Lavazzu Crema e Aroma 1kg proizvedenu krajem novembra 2025 za 2200 na pijaci. Nisam je otvorio jos i probao, ali me kopka da li postoje "kopije" ili je to prava Lavazza? Prosto mi je neverovatno da je regularna cena x2, a ovima na pijaci se isplati da je prodaju i za 2200.
Znaci kad sameljem pola kg,ostatak vakumiranje i zamrzivac ili.friz?Imam i ja tu istu kupih jos krajem decembra samo meni stoji vakumirana u zamrzivacu zlatno pakovanje,samo mislim da sam je platio 2100 ako se ne varam
Ja kafu u zrnu vakumiram,odvojim 200 300 grama koliko cu da potrosim za 7/10 dana gorenje vakum aparat bude vakum kao cigla i tako u zamrzivac drzi svezinu,imam vise vrsta u zamrzivacu.Kad se izvadi iz zamrzivaca ne otvara se 6/12h da dodje na sobnu temperaturu onda se otvara i koristi.Znaci kad sameljem pola kg,ostatak vakumiranje i zamrzivac ili.friz?

Leba ti,kako je ovo pripremljeno? 🙂Pa da, ti si shvatio video, mada je video nedorečen šta je za njega jeftina kafa. Sigurno ne misli na paljevinu iz supermarketa, pošto spominje tu kafu kao opciju kod kafiterija koje inače prodaju specijalne kafe. Njihovi blendovi su najčešće baš dobri za espreso i naravno jeftiniji dosta od specijalaca.
Kostarika kupljena u Turskoj, ispadne 700TL/250gr ali svaki drugi paket je 25% popusta, znači pola kile oko 3000din ako ne manje:
Pogledajte prilog 526616
Pogledajte prilog 526617
Meni je ovo fantastično, iako najviše volim espreso i dalje. Miriše kao da nije kafa u svakoj fazi procesa, od otvaranja kese. Ne pijem svaki dan.
Odavno sam video portabilni Outin aparat i deluje mi zanimljivo, od skoro ima i kod nas da se uzme...Jel netko probao mini portabilne espresso uredjaje, tipa kada se krene na izlet, planinu itd..
Pa to, ja sam primetio odmah ogromnu razliku u ukusu. Ne pijem kafu sa secerom, sto ce reci, primeti se lako slatkoca od mleka (masnoce) 😉 Slobodno probaj Di Grano espreso zrna, sa mlekom. Videces, ukus je sasvim ok, a kafa tipa ispod 2hiljade po kg.Skijeti,probao sam ovo domace mleko sto si preporucio od 4% i mogu da kazem da je nebo i zemlja u odnosu na Imlek i po ukusu,brzini i kvalitetu pene koju aparat napravi.
Ukusi su razliciti,mozda nekom bi odgovarala ja nesto nisam odusevljen.Bolja je nego u nekim kaficima.Nećeš se zeznuti da kupiš opet?
Koliko loša zrna ...Starbucks
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari