Kad si uzeo pre koliko? Ako imaju carinu i pdv onda nije isplatljivo, c3 esp oko 7000 din jeJa nisam platio ni carinu ni pdv.
Kad si uzeo pre koliko? Ako imaju carinu i pdv onda nije isplatljivo, c3 esp oko 7000 din je
Dajte neku preporuku za vagicu sa alija ili temua (jos bolje jer brze stize). Idealno da staje ispod dedica-e.
Ovu imam i precizno meri. Lako se čisti.
Od par clanova dobio da je ova dobra a nije skupa! Ja cu nju uzeto
Odličan izbor. Ja sam prezadovoljan sa mojom Silviom.Stigla Silvia😘Pogledajte prilog 523686
Nalaze se povremeno za oko 60-70$ na AE, samo napiši prodavcu da stavi neku cenu u rasponu od 30 do 40$ na paket i ne bi trebalo da bude problema 🙂
Ove vage su malo većih dimenzija, mogu li se koristiti na Dedica aparatu?Uzmi neku od ove 2:
Još 2 modela vagica koja su vrlo interesantna:
TIMEMORE Black Mirror Basic 2 New Up Digital Coffee Food Kitchen Scale
![]()
TIMEMORE Store Black Mirror Basic2 Plus Neue Digitale Kaffee- und Küchenwaage mit Zeitanzeige, USB, Leichtgewicht, Mini-Digitalwaage - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
MHW-3BOMBER Cube Coffee Scale 3.0 Pro Max Digital Kitchen Coffee Scale
![]()
MHW-3BOMBER Cube Kaffeewaage 3.0 Pro Max Digitale Küchenkaffeewaage Hochpräzise Durchflussrate Große Batterie Kaffeezubehör - AliExpress 15
One vage mogu da se nađu na popustima sa cenama od 40 do 50$ dok su npr. stariji TimeMore modeli na KP preko 8000 din 🙂
Za ovu TimeMore kažu da je best buy na mnogim recenzijama:
![]()
This Is the One Tool You Need for Better Coffee At Home
A good coffee scale is precise, easy to use, and offers versatility in brew methods. We tested the top models to find the best coffee scales for espresso, pour-over, and drip coffee.www.foodandwine.com
A po karakteristikama ovaj 3.0 Pro Max model ima još...
Ne bih znao, ali čim mogu na Xiaomi aparatu skoro sigurno mogu i tu 🙂Ove vage su malo većih dimenzija, mogu li se koristiti na Dedica aparatu?
Ubacio bih tu i baratza Encore ESP - vodi računa za DF mlinove (i 54 i 64), iako su odlični mlinovi, sama kontrola kvaliteta je loša i svašta može da ti stigne.
Jedan drugar je poručio 4x sa četiri različita mesta (znam za Amazon i za jedan NL sajt) i svaki put je vraćao zbog drugog problema.
Mene je lično to odvratilo od kupovine, iako
Kako poručiš? Koliko plaćaš isporuku? Da li može da se poruči i ovaj Apex V2 espresso apart?@manjina
Ако није хитно сачекај мало да видиш како ће да се покаже MiiCoffee GF64. Цена је као ДФ54, али се добије млин са 64мм ножевима, што отвара доста могућности.
Ја већ замишљам да продам 54ку и да поручим овај ако се покаже ок.
vidim mnogo zadovoljnih korisnika.
Shardor 64, ima kod madjara isti varijanta AVX CG301. Za 200e nema boljeg mlina, a ako ti je jako vazno da bude i kuciste od metala, takva verzija je 50ak eura skuplja.Pozdrav svima.
![]()
Koristim moka pot i vec neko vreme razmisljam da menjam ovaj moj mlin za bolji. Menjao sam razne kafe i na najmanje podesavanje uz rasklapanje mlina radi namestanja nozeva da melju finije , daje solidne rezultate. Ali imam osecaj da bi uz bolji mlin ista kafa bila jos bolja.
E sad, posto mi je plan da u neko dogledno vreme uzmem aparat za espresso tipa Dedica ili neki drugi uzeo bih mlin koji bi mi sluzio i za tu svrhu.
Za sada mi je izbor pao na Eureka Mignon Manuale i DF54. Cenovno su tu negde.
Sta bi mi bio dobar izbor ili da gledam nesto drugo?
Ja koristim upravo Basic 2, preko godinu dana i fantasticna je vaga (pre nje promenio 5, 6 onih jeftinijih i rekao nikad vise, nijedna nije trajale duze od 6 meseci, a da nisu poceli problemi)... Precizna, brza, baterija traje bas dugo.TIMEMORE Black Mirror Basic 2 New Up Digital Coffee Food Kitchen Scale
![]()
TIMEMORE Store Black Mirror Basic2 Plus Neue Digitale Kaffee- und Küchenwaage mit Zeitanzeige, USB, Leichtgewicht, Mini-Digitalwaage - AliExpress 15
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari