Popust može samo preko agenata. U poslovnici ništa van onoga sa sajta. A šanse su skoro nikakve da će ti naknadno primeniti popust. Eventualno neko raskidanje ugovora (uz penale), pa onda novi.
Platice razliku izmedju popusta i pune cene za prvi mesec ako je nedavno potpisao i to je to.
Samo ja bih prvo lovio agenta koji 100% moze to da zavrsi pa bih tek onda raskidao.
Ne zaboravi da placas i uredjaj.Ma pristaju oni na sve kad znaju da imaju korist od toga, jer ja ozbiljno planiram da prebacim sve kod njih, 2 broja placam u mts, eventualno i kevin bi prebacio to je treci.
Plus bih uzeo jos jedan paket za internet pored ovog koji sam uzeo.
Pa racunam valjda ce se smilovati da se ne svadjamo u startu...
Ma zvao me je agent danas da mi ponudi ovo i bas mi rekao da je od pre neki dan akcija, i kao ne mogu da menjam.
S tim da to je naravno na prvu ruku jer im se ne cima da zovu menadzere, al zvacu ga opet u ponedeljak da insistiram na tome.
Nije prob da platim razliku za prvi mesec, mogu i punu cenu da im platim, ionako su mi ubacili nekih 100 din random kao racun iako mi je telefonom receno da ovih 14 dana probe nista ne kosta al ajde....
Preko agenta?Od ove nedelje je dostupna promocija od 25% popusta i za Kućni Net 5G pakete. Uzeo KN Duo 5G, pretplata 1861.75 din uz uključen eRačun.
Pogledajte prilog 527199
da, 5G solo net 300/50 = 1637 din mesečno sa e-računom
agent mi kaže da njemu sistem ne daje mogućnost promene 4G paketa na 5G paket
Ovo je top. Uništavaju konkurenciju u ovom segmentu. Jedino što prema njihovoj mapi nemam 5G pokrivenost, ali recimo i kad bih uzeo na drugu adresu, ako neko može da potvrdi - 5G ruter koji daju je 4CA (carrier aggregation) i na 4G???Od ove nedelje je dostupna promocija od 25% popusta i za Kućni Net 5G pakete. Uzeo KN Duo 5G, pretplata 1861.75 din uz uključen eRačun.
Preko agenta se dobija popust?Od ove nedelje je dostupna promocija od 25% popusta i za Kućni Net 5G pakete. Uzeo KN Duo 5G, pretplata 1861.75 din uz uključen eRačun.
Pogledajte prilog 527199
Yettelova mapa ima dve opcije: C-Band 5G (3500) i 5G 700.@MarijaPetrovic Jeste neograničen. Ruter je TpLink NX520 5G ruter. Mapa je ovde. Nažalost, 5G deluje dosta manjeg dometa od bazne stanice u odnosu na Jetel mapu, mada ne znam da li to odgovara stanju na terenu, ali se verovatno time vode pri odobravanju paketa
5G basic ti je 100/20 a 4G plus 100/10 pa nema neke velike razlike u brzini, a cena je ista
U praksi ima itekako razlike u brzini, zbog različitih rutera koji se dobijaju uz paket.
Čekaj kakva je ovo logika. Ti si hteo samo da obnoviš ono što si već plaćao na toj adresi a ova ti pominje "nove korisnike"... Znači sad čovek nije siguran ni da obnovi na istoj adresi.Kaže devojka ali vama smo javili da na traženoj adresi ne možemo da priključimo nove korisnike i ne planira se unapredjenje u skorije vreme..
I onda je rešenje bilo ili da nastavim da plaćam punu cenu paketa van ugovorne obaveze ili da podnesem zahtev za raskid ugovora..
Isteklo vreme za edit a ovo zaboravio. 5g ruter ostaje njihov, mora se vratiti po završetku ugovora (ili platiš punu cenu rutera). Tako da je drugačije od 4g verzije.Uzmem paket na BG adresu, odnesem sim karticu kući i ubacim u huawei 535 koji je već tamo, a novi ruter prodam na kp?
Jer sa ovim popustom koje sada nude za 5g, dodje skoro na isto cena sto sam ranije plaćao, a opet dobijam 5g ruter koji vredi bar neki dinar
džabe ti i npr TP Link NX520 kad ti je ograničenje upload brzine na tom paketu do 20 Mb/s prema svim stranim serverima i delu domaćih servera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari