zivojink
Slavan
- Učlanjen(a)
- 20.08.2007
- Poena
- 330
Moja oprema
- Laptop
- Lenovo v155 15api laptop Ryzen 5 8gb 256ssd
- Mobilni telefon
- Oppo Reno 2
- Pristup internetu
- ADSL
E ovako, ima 2 nedelje kako sam uzeo Moto Edge 60 Pro i u odnosu na Honor Magic 7 Lite je klasa iznad ali u svakom pogledu. Moto je pre svega kompaktniji telefon, bolje mi leži u ruci, maska koja dolazi sa njim tome doprinosi između ostalog, Android 16 koji je blizak originalu daje mi prirodniji način korišćenja. Bolji procesor se oseća na svakom koraku, brži flujidniji a posbno kamera. Kamera je za 2 klase iznad, na Honoru mi prilikom otvaranja kamere ili prelazak na drugu aplikaciju kočio i seckao telefon-ne uvek ali me nerviralo, kao da se mučio, o slikama neću ni da govorim. Baterija, kao šlag na tortu, fantastična. Uspeo sam i 3 dana da izguram, kod Honora 2 dana. Iako je na Moto 10% manji kapacitet u odnosu na Honor u praksi je 10-20% bolja i optimizovanija. Konačni utisak je da sam baš zadovoljan prelazkom na Moto. Telefon je softwerski utegnut, optimizovan, nema bagova jednostavno zaokružen tefon što bi se reklo. Mada, moram priznati ima jedna sitnica koja mi smeta, svaki put kada izađem iz airplane moda moram ručno da podesim 4G tip mobilne mreže. Ne mogu da namestim da mi je podrazumevani tip mreže 4G već konstantno vraća na 5G(ne mogu da isključim recomended 5G) pa ako neko zna bio bih mu zahvalan kako da isključim 5G recomeded.