Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Posle mesec dana dobio claim credit. Nude mi 14.700 za kupovinu preko 18.000. Ce se utepam 😭 pre par dana za kupovinu Magcubic L018 potrosio preko 12.000 credita. Ah...moglo je ova kupovina da se obavi pomocu claim credita. Paket je vec na carini...
Sada mi je bezveze da uradim Return/Refund. Nisam ni siguran da li je i moguc kada je sada paket na carini.
Bad luck.

Cena ak820 pro i Aule F75 je identična, aula čak i nešto jeftinija - ispod 6000din tako da ak820 pro ne treba gledati.
Ne znam šta je f75 pro ali nisam nju pominjao

Ima zgurane navigacione sa strane ali što se tiče ostalih karakteristika meni se baš svidela ajazz AK832. Nema je na temu baš dugo, nikako da vrate

Mislio sam na MAX model... Taj je uporediv sa AK820 Pro, pošto obe imaju ekran. Aula F75 je bez ekrana.

Primarni selling point kod yunzii al75pro je njeno teško CNC aluminijumsko kućište. Ko to ne voli i kome je mana potpuno gubi poentu kupovine

Easy 🙂

QQQQ
koji je najbolji deal po vama za bezicnu tastaturu preko qqqq?
Svakom od nas su Temu nudi drugačije artikle u zavisnosti od kupovine istorije itd..isto kao što na Google prati itd..

Tako da to što tebi nudi uopšte nije isto što nama ostalima nudi...

Vlasnik sam tastature AJAZZ AK820 Max HE. Tastatura ima ozbiljan bag u RGB osvetljenju kada koristite zvanični web drajver. Problem je sledeći: ako pokušate da promenite boju iz bilo koje od 12 ponuđenih opcija (van default podešavanja), ceo sistem osvetljenja pada i tastatura prestaje da reaguje. Jedino rešenje je fabričko resetovanje da bi se vratila u normalu. Iako je cena pristupačna, ovakav bag otkriva loš quality control pre lansiranja proizvoda. Ovaj tip defekta jednostavno ne sme da se nađe u finalnoj verziji proizvoda koji se prodaje. Ne preporučujem nikome.

Na vise mesta sam procitao da se kod "qqqq" promocije, i na kraju za glavnu nagradu trazi order od 1000+
Kod mene je svaki dan za kupone i ostale manje nagrade isto bio min order od 1000+

Medutim, danas na zadnjem polju, za ultimativnu nagradu mi sada stoji 8000+ min order?

...zbog cega je to tako? Mozda zavisi od izabrane "fee nagrade" ?

Screenshot_2026-02-05-00-06-40-128_com.einnovation.temu[1].jpg

Na vise mesta sam procitao da se kod "qqqq" promocije, i na kraju za glavnu nagradu trazi order od 1000+
Kod mene je svaki dan za kupone i ostale manje nagrade isto bio min order od 1000+

Medutim, danas na zadnjem polju, za ultimativnu nagradu mi sada stoji 8000+ min order?

Pogledajte prilog 526833
Jel imas vise naloga?

Pogledajte prilog 526833

Meni je isto to bila "ultimativna nagrada" (koliko vidim AK820 Wired) i poručio sam je sa 1000 din ordera.

Meni je isto to bila "ultimativna nagrada" (koliko vidim AK820 Wired) i poručio sam je sa 1000 din ordera.
Da li i ona ima bagova kao sto kaze @duosasinos za ak820max

P.S.
Da li ima neki artikal poput mini PC-a, koji nikad ne posalju (ko zna, razumece)? Vratio mi se CC jutros nakon skoro 6 meseci.😀
Moze link u PP😉

Posle mesec dana dobio claim credit. Nude mi 14.700 za kupovinu preko 18.000. Ce se utepam 😭 pre par dana za kupovinu Magcubic L018 potrosio preko 12.000 credita. Ah...moglo je ova kupovina da se obavi pomocu claim credita. Paket je vec na carini...
Sada mi je bezveze da uradim Return/Refund. Nisam ni siguran da li je i moguc kada je sada paket na carini.
Bad luck.
nije mi bas jasno u prethodnom postu kada si porucio projekror kazes da je kostao 15600 i da si sve tu na kraju platio samo 955. mislim svaka cast kako si to uspeo to je bas ekstar popust mnogi bi od nas kupili po toj ceni kad bi znali kako. sad ovaj zanji post tak sad mi nista nije jasno (kapiram da si mogao jos jeftinije da prodjes) eeee pa svaka cast

nije mi bas jasno u prethodnom postu kada si porucio projekror kazes da je kostao 15600 i da si sve tu na kraju platio samo 955. mislim svaka cast kako si to uspeo to je bas ekstar popust mnogi bi od nas kupili po toj ceni kad bi znali kako. sad ovaj zanji post tak sad mi nista nije jasno (kapiram da si mogao jos jeftinije da prodjes) eeee pa svaka cast
Imao sam neiskoriscenog kredita preko claim credita. Bilo je 12.416 credita tj. dinara na mom nalogu (temu app). L018 je kostao 15633. Na to sam primenio kupon od 2.000 koji sam dobio sa qqqq "igre" na kraju me projector kostao samo 1217 din. Sacekao sam da upakuju i posalju i zatim uradio price adjustment i smanjili mi 262 din. 1217-262=955 din.
Screenshot_20260205_110940_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
Sto i nije lose. Ali napravio sam gresku sto nisam sacekao sledeci claim credit.A nisam ga imao mesec dana. Jer mi je juce ponudio 14700 za kupovinu preko 18.000. Sada kada bih narucio L018 preko claim credita kosta 15.333 kad bih oduzeo onih 12.416 kredita platio bih projector samo 2.921 din (kuponi ne mogu da se primenjuju kod claim credit kupovina tako da ne mogu da iskoristim onaj kupon od 2.000). Dakle u tom slucaju bih platio 2.921 ali bih na tu kupovinu imao povracaj kredita u iznosu od 8.700. A 8700 bih iskoristio za kupovinu SMSL-SU-1 koji bi me tada kostao samo 755 din.
Screenshot_20260205_112252_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
Tako da cu sada najverovatnije naruciti SMSL SU-1 Dac (vec duze vremena planiram da ga uzmem) platicu 9.455 din ali cu imati povracaj kredita u iznosu od 5.173 din za neke naredne kupovine.
Screenshot_20260205_112424_com_einnovation_temu_ContainerActivity.jpg
Jedino me brine sto SMSL SU-1 je vec zadnja 2 meseca samo 1 na stanju pa bude prodat pa opet bude samo 1 na stanju. Da nije mozda neki vraceni primerak? Neko misljenje iskusnijih kupaca? Da li da rizikujem ovu kupovinu?

Edit: Da sam kupovao L018 i SMSL SU-1 samo preko kredita (kredita koji sam imao i ove ponude claim credita od juce) oba ova uredjaja bih kupio za samo 3676 din.

Poslednja izmena:
Da li neko ima kod/search term za 23000rsd kupona? Claimcredit nemam vec dugo, tako da i je ovo sledeca najbolja opcija za zapravo kupiti nesto sto mi treba.

Da li i ona ima bagova kao sto kaze @duosasinos za ak820max

P.S.
Da li ima neki artikal poput mini PC-a, koji nikad ne posalju (ko zna, razumece)? Vratio mi se CC jutros nakon skoro 6 meseci.😀
Moze link u PP😉
Ako moze i meni DM za foru 😀

Jedino me brine sto SMSL SU-1 je vec zadnja 2 meseca samo 1 na stanju pa bude prodat pa opet bude samo 1 na stanju. Da nije mozda neki vraceni primerak? Neko misljenje iskusnijih kupaca?
normalna stvar, mnogi drze samo jedan artikal, marketinska fora a i time se štite od price adjustment neko vreme.

Da da , cim prodaju taj jedan, bude van stanja i vise ne mozes da trazis price adjustment, lep im to fora ccc

Ali napravio sam gresku sto nisam sacekao sledeci claim credit.A nisam ga imao mesec dana. Jer mi je juce ponudio 14700 za kupovinu preko 18.000.
Nisi napravio grešku, kapiram da 99% ne bi dobio novi veliki claimcredit da nisi pazario veliki iznos...

Imao sam neiskoriscenog kredita preko claim credita. Bilo je 12.416 credita tj. dinara na mom nalogu (temu app). L018 je kostao 15633. Na to sam primenio kupon od 2.000 koji sam dobio sa qqqq "igre" na kraju me projector kostao samo 1217 din. Sacekao sam da upakuju i posalju i zatim uradio price adjustment i smanjili mi 262 din. 1217-262=955 din.
Pogledajte prilog 526877
Sto i nije lose. Ali napravio sam gresku sto nisam sacekao sledeci claim credit.A nisam ga imao mesec dana. Jer mi je juce ponudio 14700 za kupovinu preko 18.000. Sada kada bih narucio L018 preko claim credita kosta 15.333 kad bih oduzeo onih 12.416 kredita platio bih projector samo 2.921 din (kuponi ne mogu da se primenjuju kod claim credit kupovina tako da ne mogu da iskoristim onaj kupon od 2.000). Dakle u tom slucaju bih platio 2.921 ali bih na tu kupovinu imao povracaj kredita u iznosu od 8.700. A 8700 bih iskoristio za kupovinu SMSL-SU-1 koji bi me tada kostao samo 755 din.
Pogledajte prilog 526878
Tako da cu sada najverovatnije naruciti SMSL SU-1 Dac (vec duze vremena planiram da ga uzmem) platicu 9.455 din ali cu imati povracaj kredita u iznosu od 5.173 din za neke naredne kupovine.
Pogledajte prilog 526879
Jedino me brine sto SMSL SU-1 je vec zadnja 2 meseca samo 1 na stanju pa bude prodat pa opet bude samo 1 na stanju. Da nije mozda neki vraceni primerak? Neko misljenje iskusnijih kupaca? Da li da rizikujem ovu kupovinu?

Edit: Da sam kupovao L018 i SMSL SU-1 samo preko kredita (kredita koji sam imao i ove ponude claim credita od juce) oba ova uredjaja bih kupio za samo 3676 din.
ok moje izvinjenje nisam video da si napisao da si postrosio kredit, da ovo je bas steta sto si ga iskoristio ovo preko cc bi ti se bas isplatilo

Voleo bih i ja da dobijem tako neki fon za Dz 😀 ne pomaze ni jedna fora, jedino jos da pravim nov nalog hahaha

Nazad
Vrh Dno