AULA F75 Pro jeste malo bolja od AK820 Pro, ali je ipak skuplja oko 10-15%. Ja sam imao sve te tastature, prvo AK820 Pro, pa Aula F75 Pro i na kraju sam ostavio Yunzii AL75 Pro umesto prethodne Apple Magic Keyboard. Koliko para toliko i muzike. Zamenio sam svičeve na Yunzii-ju za Kailh Box White v2. Probao sam i Gateron KS9 Green i Kailh Jade Green... Mali nedostatak Yunzii-ja je što je teška kao cigla. Wireless je, ali na stolu kao i da nije - teško je pomerati.
Pogledajte prilog 526710
Razlika između Aula F75 Pro i AK820 Pro je što, npr. kada menjaš svičeve donji sloj je čvršći kod AULA-e. Spolja nema nekih razlika ili tokom kucanja. Ekrančići na obe su realno višak i nisu nešto korisni, kao i točkić. Ja koristim clicky switcheve, pa tu nije ključno da se tastatura ponaša kao rezonantna kutija, pošto vidim da postoji manija sa time.
Meni je odlična i AJAZZ AK980 v2 (non-pro, Wireless). Nema onaj nepotrebni ekran, točkić i led logo indikator, a konstrukcijski je dobra.
Na drugom računaru, koji koristim za posao, imam AJAZZ AK980 Pro v2. Na njoj su Gateron KS9 Blue swičevi, koji su dosta meki, ali imaju odličan clicky zvuk.
Pogledajte prilog 526711
To su u principu i preporuke što se toga tiče.
Pogledaj još i EWADN, ako je ima na QQQQ... Ja imam nju povezanu na LG OLED TV.
Find low profile wireless 84 key mechanical keyboard tri mode bt 2 4g wired compact keyboard with white backlight quiet switches portable layout for laptop pc office gaming typing at Temu, part of our latest electronics ready to shop online .
share.temu.com
Korektna low profile 60% mehanička tastatura, ali nije hot-swap. Mada vidim da ti je to nebitno. Ima tri bluetooth kanala i 2.4GHz dongle, ako zapne sa Bluetooth-om. Mislim da ti je to super izbor za TV.
Nadam se da će pomoći nekome ko planira novu tastaturu sa TEMU-a
🙂