Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Ininal muerte i dalje.
Paypal šljaka, već smo pisali o tome. Takođe, Applepay isto prolazi gde je podržan.
Ovo sam primetio prosle nedelje. Imam UK nalog i dozvolilo mi je da "prikacim" moj paypal nalog koji je vezan za karticu iz srbije. Sto mi je iskreno malo cudno bilo jer zvanicno psn ne podrzava srb (iako postoji lokalizacija sto celu pricu cini prilicno smensom). Elem, ono sto mi nije potpuno jasno je zasto je sad odjednom moguce vezivati naloge koji se regionalno ne poklapaju. Da li sony zapravo uvodi psn u srbiji "na mala vrata" ili je ovo samo tehnicka greska koja ce vrv biti ispravljena kad tad. Licno sam idalje skeptican i ne drzim paypal vezan jer nemam pojma u cemu je stvar.

Ti kupis igru,izbrises paypall sa naloga i cao.
U Srbiji tesko,sony to uveo da bi punio budzet,nista drugo.

Ljudi moji koliko spektakularno izgleda Hellblade Senua's Revenge na PS5 Pro..

Hellblade2 za 50usd mi je i dalje skup za igru od tipa 5,6h ali Hellblade1 je na 25% za 22usd pa sam uzeo da probam..

Ti kupis igru,izbrises paypall sa naloga i cao.
U Srbiji tesko,sony to uveo da bi punio budzet,nista drugo.
Realno za kompaniju koja toliko zeli da uveca svoje brojeve (korisnike, zaradu itd..) stvarno ponekad covek stekne utisak da rade sve da postignu suprotno.

Ovo sam primetio prosle nedelje. Imam UK nalog i dozvolilo mi je da "prikacim" moj paypal nalog koji je vezan za karticu iz srbije. Sto mi je iskreno malo cudno bilo jer zvanicno psn ne podrzava srb (iako postoji lokalizacija sto celu pricu cini prilicno smensom). Elem, ono sto mi nije potpuno jasno je zasto je sad odjednom moguce vezivati naloge koji se regionalno ne poklapaju. Da li sony zapravo uvodi psn u srbiji "na mala vrata" ili je ovo samo tehnicka greska koja ce vrv biti ispravljena kad tad. Licno sam idalje skeptican i ne drzim paypal vezan jer nemam pojma u cemu je stvar.
Izgleda da nisu pratio situaciju,već par meseci srpske kartice prolaze bez problema na većini PSN naloga.

Izgleda da nisu pratio situaciju,već par meseci srpske kartice prolaze bez problema na većini PSN naloga.
Iskren da budem nisam pratio jer nisam mislio da postoji razlog ili nada da ce se ista promeniti. Nisam ni pokusavao nista s nasim karticama nego sam sve isao preko gift kartica.. do pre koji dan. Jer pre par godina kad sam nabavio ps, nista od nasih kartica nije prolazilo ni u snovima, ni paypal ni nista. Tako da nisam ni razmisljao o tome. Do pre nedelju dana. Kada mi je jedan drugar rekao da probam. Probao i eto mene sad. 😂

Da li mi swe čini, ili cene Playstation 5 u mađarskoj idu gore. Digital na ipon sajtu je 525eu. U MediaMarkt još skuplje.

Iskren da budem nisam pratio jer nisam mislio da postoji razlog ili nada da ce se ista promeniti. Nisam ni pokusavao nista s nasim karticama nego sam sve isao preko gift kartica.. do pre koji dan. Jer pre par godina kad sam nabavio ps, nista od nasih kartica nije prolazilo ni u snovima, ni paypal ni nista. Tako da nisam ni razmisljao o tome. Do pre nedelju dana. Kada mi je jedan drugar rekao da probam. Probao i eto mene sad. 😂
Ja koristim UK nalog kao glavni i kupujem igrice preko Apple pay već tri meseca unazad sa našom karticom. Nikada nije bio problem oko plaćanja uvek bude uspešno.

Ja koristim UK nalog kao glavni i kupujem igrice preko Apple pay već tri meseca unazad sa našom karticom. Nikada nije bio problem oko plaćanja uvek bude uspešno.
Bilo bi lepo od njih da ubace i Google Pay za nas sto koristimo Android. U tom slucaju bi i ja mogao da izbegnem drndanje oko PayPal-a. Ali nema veze, za sad cu paypal i gift kartice da kombinujem. Pa ako se ikad smiluju 😂

Ja sam ovo zapravo uradio jos pre jedno 2 godine.
UK nalog -> paypal -> nasa kartica. Trebalo mi je u tom trenutku za PS play, i na ovaj nacin sam aktivirao tu pretplatu

Sony teases a new PS5 rewards system with PlayStation Store credits up for grabs​

PlayStation Store page clearly mentioning “Wallet Credit”. The listing is marked as “announced” with no set date, but its presentation matches Sony’s official content style.

Pizza Yes GIF

Juče i danas mi ne prolazi kupovina igrice sa srpskom Rajf VISA karticom, sa kojom sam kupio početkom decembra Indijski Delux plus paket na godinu dana.
U međuvremenu sam kupio jednu skuplju igricu i to je prošlo ekspresno, pre malo manje od mesec dana.. od tada nisam pokušavao ništa da kupim, do juče.

Probao sam da dodam Yettel Master card, ali nije prihvatilo, tražio je detalje adrese, i na tom delu je palo kad sam se igrao Indijanaca.
mada možda nisam naveo identičnu adresu u Bangalore, kao pri kreiranju naloga.. hmm, to još moram da proverim..

Opet, nadam se da ovo nije neko novo pravilo, nego da je samo do mene.

Rajf Visa i dalje stoji tamo (kao validna), i piše da je sledeće plaćanje tempirano na datum isteka Deluxe paketa.

Uzimao sam gift kartice na Turgame nekoliko puta. Evo sada nece. Probao sam i Visa virtuelnom i Mastercardom. Da li da idem do OTP-a ili je kod Turgame-a neko ograničenje?

Juče i danas mi ne prolazi kupovina igrice sa srpskom Rajf VISA karticom, sa kojom sam kupio početkom decembra Indijski Delux plus paket na godinu dana.
U međuvremenu sam kupio jednu skuplju igricu i to je prošlo ekspresno, pre malo manje od mesec dana.. od tada nisam pokušavao ništa da kupim, do juče.

Probao sam da dodam Yettel Master card, ali nije prihvatilo, tražio je detalje adrese, i na tom delu je palo kad sam se igrao Indijanaca.
mada možda nisam naveo identičnu adresu u Bangalore, kao pri kreiranju naloga.. hmm, to još moram da proverim..

Opet, nadam se da ovo nije neko novo pravilo, nego da je samo do mene.

Rajf Visa i dalje stoji tamo (kao validna), i piše da je sledeće plaćanje tempirano na datum isteka Deluxe paketa.
Imam isti problem od petka prosle nedelje, sve sam normalno kupovao i odjednom izbacuje error prilikom svake kupovine karticom. Inace zivim u Dohi i imam karticu u katarskoj banci i opet ne prolazi, nesto se desava....

Ima li kakvih novosti, je l' uspelo nekom nesto preko nasih kartica? Prolaze li gift karte za turski i indijski?

Nazad
Vrh Dno