Ma ko njih i spominje...Altovi su mrtvi vec skoro dvije godine
Ja sam nesto eth prodao na 3300 pa dokupio na 2920,vrv cu opet prodavati ako dode na 3100 i više jer smatram da ce btc opet do 80k i kusus(recimo u sledecih 30 dana) a drugi altovi me više u životu ne zanimajiJel kupuje/dokupljuje neko altove ili su svi digli ruke?
Iako su skoro svi altovi na popustu, ja se plašim da uzimam jer je BTC i dalje relativno visoko
Kupite kad padne na nulu.😆cekamo q3 da kupimo na dnu 😀
Bolje da sam napisao u sledecih 30 sati a ne 30 dana😭😭Ja sam nesto eth prodao na 3300 pa dokupio na 2920,vrv cu opet prodavati ako dode na 3100 i više jer smatram da ce btc opet do 80k i kusus(recimo u sledecih 30 dana) a drugi altovi me više u životu ne zanimaji
Isto kao i BNB.Interesantno kako je ovde prilicno nepopularan TRX koji ima stalni rast ( uz par naglih skokova i korekcija ) ali ipak stalni i stabilan rast..
Mislim da i da smo prosli dead cat bounce, mozda bude jod jedan, ali mi deluje da je bik zavrsio svoju priču i da sada medo krece do narednog ciklusa za 2,3,4 godine.
Ko je sada usao na piku preporuka je strpljenje i cekanje nikako prodaja.
Pricam za hodl,a ne za trejdovanje.
Sve sam to prosao 2017te.
Decembra 2020-e si nam se pridružio, imaš svega 6 poruka, a sve znaš. Svaka čast.
Kad ocekivati boljitak? 🙂Pozdrav Medo prijatelju stari
Polako bato, dugacka godina je godina a tek smo u januaru. Ima vremena jos nekoliko puta u toku godine kada krene opet da skace da li "za mesec dana idemo na ATH" ili kao sada kada je sve u crvenom i kada se na Twitteru licitira da li ce BTC do 50k ili ipak pada na 20-30k sto je meni sada odlican signal za Long (u koji iskreno ne smem da udjem jer u bear marketu mi se ne ulazi u Long)Izgleda da je mačka završila svoj skok. Teško da će više da se javlja.
Ja sam jos ranije pisao da koliko god citajuci na 1000 razlicitih mesta kako je stepenasta kupovina najbolja, ja je jednostavno ne praktikujem vec ulazim all-in kao investitor u naredne 2-3 godine kada mislim da je dno (ili smo vec dotakli dno) jer mislim da ce cena BTC zbog halvinga da se bar duplira.Realnije je napraviti šemu ulaganja
10% na oko 70k
15% na oko 60k
20% na oko 50k
25% na oko 40k
30% na oko 30k
Kada krene kupuje se po malo, i nikad ne možeš da izvisiš čekajući.
Bitcoin je odlična kupovina po bilo kojoj cijeni ako želiš sačuvati novac na 5–10-15 godina i zaštititi ga od inflacije i gubitka kupovne moći. Nije važno da li si kupio na 80k ili 120k kad za nekoliko godina nećeš samo pobjedit inflaciju, već ćeš vjerovatno i povecati kupovne moćNema tu tačnih datuma, ni vremena jednostavno strpljenje i čekanje novog talasa.
Ovo je sada vreme kupovine, kada svi beže i prodaju, tada kupuju oni koji zarađuju. Ne možeš da kupiš u piku sezone na plašeći se da propustis voz.
Mišljenja sam od pre godinu dana da smo u bear modu i da je taj ciklus počeo.
Ja mislim da BTC mora pasti ispod 50k pa tek posle da krene na gore.
Krećem da kupujem kad padne ispod 70k,a ako ne padne ispod toga ne verujem da ću ga kupovati.
XRP planiram na 1 dolar da kupim kad bude
ADA na 0.25
To su neke okvirne granice pa ćemo da vidimo .
Vrhovi pogodjeni ,hvala za dobro , ovde se odjavljujem.
🤝
"Walk away while you're ahead; the hangover always lasts longer than the party."
Pogledajte prilog 512951
Srecna svima sell the rip 2026 🙂
Ako bi MORAO da se kladim rekao bi da je ovo kraj ovog trenutnog pada.Ne znam da li neko prati sta se desava oko Binancea i CZa, mislim da ovo ludilo vise utice na trenutni pad, a pitanje i gde ce stati. Sta kazu iskusniji?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari