Treba kod ovakvih postova naglasiti i preko kog operatera koristite move aplikaciju. Kod njih je sadržaj video kluba kod svih operatera koji su u njihovom vlasništvu različiti ne samo po katalozima koje nude, već i kod onih koje imaju količina sadržaj može biti u velikoj razlici. Primer između RTS kataloga na yunetu gde u tom katalogu imaš samo 2 naslova dok uz box MTS ima skoro sadržaj ko RTS planeta. Takođe im se sadržaj i kod njih samih između onog uz box pakete i onoga aktiviranog uz mobilnu tarifu razlikuju.Ima preko mobilnog telefona sve, i preko Edge ako se ulogujem preko kompa.
Nema preko boxa i Smart TV aplikacije.
Naravno, za neplaćene pakete traži da se plati.
Ali sadržaj je žestoko osakaćen, i to izgleda ne samo TS media, nego i ostali katalozi kada uporedim. (Tu su, ali je sadrzaj manji)
Neki je problem sa podešavanjem ili setovanjem naloga očigledno. Ali ne mogu da shvatim šta.
Svakako su jutros bili ljubazniji nego pre, i kao proveravaju.
Ja sam podneo zahtev za dva dodatna stb-a još 28.12, zvao sam ih nekoliko puta, pisali su urgenciju, ali još uvek ništa 😆Idite u poslovnicu, uzmite dva dodatna stb-a za move, dodjite sutradan I vratite dva stb-a na kojima je Iris, naplatice vam jedan dan rente dodatnog stb-a I naplatiti proporcionalno 400/30 = oko 14 dinara po uredjaju.
U pravu si, MTS je svuda i kod drugara Move je na MTS.Treba kod ovakvih postova naglasiti i preko kog operatera koristite move aplikaciju. Kod njih je sadržaj video kluba kod svih operatera koji su u njihovom vlasništvu različiti ne samo po katalozima koje nude, već i kod onih koje imaju količina sadržaj može biti u velikoj razlici. Primer između RTS kataloga na yunetu gde u tom katalogu imaš samo 2 naslova dok uz box MTS ima skoro sadržaj ko RTS planeta. Takođe im se sadržaj i kod njih samih između onog uz box pakete i onoga aktiviranog uz mobilnu tarifu razlikuju.
Slažem se, HRT bi eventualno mogli da ostave u Vojvodini u mestima sa nacionalnim manjinamaMoglo bi se tu raščistiti komotno još takvih beskorisnih i bespotrebnih kanala.
Slažem se, HRT bi eventualno mogli da ostave u Vojvodini u mestima sa nacionalnim manjinama
Sumnjam da je u Hrvatskoj uopste dostupan RTS na kablovskoj
Pomislio bi da je tako kao što ti misliš ali u hrvatskoj čak ima dosta više naših kanala nego njihovih kod nas. Pored svih naših nacionalnih kanala pink i prva su i kod njih sa gomilom svojih kanala u ponudi + se nađu i poneki kanal kod njihovog Telekoma ko je ne znam da li se prate i kod nas tipa Kopernikus i hype tv.Slažem se, HRT bi eventualno mogli da ostave u Vojvodini u mestima sa nacionalnim manjinama
Sumnjam da je u Hrvatskoj uopste dostupan RTS na kablovskoj
Na IRIS-u je sve što je HD bilo u 50FPS.RTS1 je 50fps, RTV1 je 25fps... trebalo bi da prebace sve u 50fps da bi radilo kako treba (kao npr. na EON)
Napisao sam nešto u vezi sa tim u drugoj temi:Zato sto ih bas briga za kvalitet usluge koju nude jer su skoro pa monopolisti i znaju da ce i sa ovako kljakavom uslugom imati korisnika.
Gde na ovoj temi da me tagujete 🙂 Hocete otkaz da dobijem 😀Mislim da je @_M4rk0_ u jednom postu pomenuo da je skuplje emitovati u 50fps-a, i da treba drugačiji hardver, pa može da potvrdi. Ako je tako eto objašnjenja što su trenutno samo Rts i Arena u 50fps-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari