Da li ste ovo radili sa opcijom "Odjavi se", "sign out" ili kako već piše u interfejsu Move aplikacije?Iako je izlogovan njegov nalog kao i više puta obrisan keš, a i cela app
Tako je sa opcijom "Odjavi se"Da li ste ovo radili sa opcijom "Odjavi se", "sign out" ili kako već piše u interfejsu Move aplikacije?
Pošto ako se samo obriše aplikacija (ili samo clear data) registracija uređaja ostaje i dalje u bazi a sistem ne dozvoljava da isti uređaj ( = isti "uid") bude asociran sa 2 ili više naloga.
Sve mi se čini da je memorisan kod njih na serveru MAC adresa i da to treba neko ručno sa servera da makneZalis se Telekomu ako je kakve korsiti.
Ja sam imao isti slucaj.
Ocigledno je problem sto imas isti uredjaj kao neko ko je pre tebe instalirao Move i sad je u sistemu taj uredjaj povezan sa njegovim nalogom.
Ovo ne bi smelo da se desava ali to je nas Telekom.
Verovatno da, ali potpuno besmisleno ako je ugovor ugašen kao i brojSad ti Move usluga uz taj raskinut paket pretpostavljam važi do kraja meseca?
Nemam iskustvo šta se dešava u slučaju raskida ugovora za mobilni, znam da za kad se uzme 1 mesec besplatno preko broja fixnog telefona i odmah otkažeš pretplatu da ti ne bi naplaćivali od sledećeg meseca da Move TV usluga radi do kraja kalendarskog meseca i da zatim obrišu Move nalog ( = više nisu validni login podaci).Verovatno da, ali potpuno besmisleno ako je ugovor ugašen kao i broj
To je sandardno kada je usluga aktivnaNemam iskustvo šta se dešava u slučaju raskida ugovora za mobilni, znam da za kad se uzme 1 mesec besplatno preko broja fixnog telefona i odmah otkažeš pretplatu da ti ne bi naplaćivali od sledećeg meseca da Move TV usluga radi do kraja kalendarskog meseca i da zatim obrišu Move nalog ( = više nisu validni login podaci).
Zovi, piši i traži da ti oni aktiviraju. Tako je i kod mene bilo. Pisao sam prigovor i sad je sve aktivirano i besplatno..Imam besplatno preko boksa, i kad sam instalirao i udjem u video klub, vidim da se skoro sve dodatno naplacuje?!?! Koja je to fora?? Sta god hocubda pustim treba da se plati ili apolon(a i to imam besplatno preko ugovora) hbo(i njega imam u paketu) nista mi nije jasno🤦
Ima na amazon store-u Move app. Trazi Move ili Move tv, trebalo bi da nadjeDa li je neko instalirao move smart na Amazon firesticku? Ubi se da nađem resenje. Ne mogu. Ako neko moze da mi pomogne hvala.
Nema. Ja tražio. Nisam našao. Rekoh da nije region promenjen. Nije.. Stoji Srbija. Nema aplikacije..Ima na amazon store-u Move app. Trazi Move ili Move tv, trebalo bi da nadje
Ja im pisao, odgovorili da "MOVE OTT aplikacija sadrži samo Osnovni paket TV kanala." Je l' sam ja to nešto loše ukapirao, o istom Move se radi?Zovi, piši i traži da ti oni aktiviraju. Tako je i kod mene bilo. Pisao sam prigovor i sad je sve aktivirano i besplatno..
Jet ti imad box beli?? To je i moj paket, znaci moram da ih cimam da im pišem da bi mogao oreko Mova da gledam apolon i hbo?Ako sam dobro razumeo ti imas besplatno na osnovu box paketa, pise u UO i na sajtu sta je free za tvoj box, sta ti sleduje. Kako ces da gledas (iris, move..) ne bi trebalo da igra bilo kakvu ulogu.
Ja sam trazio da ispostuju sta pise u ugovoru za box 4 beli, jer me sleduje.
Mada sam dva puta isao u poslovnicu zbog toga ali u poslovnici znaju samo da uzimaju pare, a da rese nesto tesko.
Tek kad sam pisao prigovor omogucili su mi pristup za Apolon, HBO itd.
Ma move sam instalirao kod devojke u stanu, posto sam uglavnom sad tu 90%vremena,instalirao sam i hbo, nego imaju na apolonu neke serije sto bi pogledao pa zato!! Moj paket je beli, tako da pisacu im ovih dana baš!A sto koristis Move tv app, imas i STB, Iris ? Da li sa njima imas mogucnost besplatnog gledanja? Ako ti trazi da placas zovi ih da ti aktiviraju.
Za box beli su besplatni Arena Sport, RTS, Telcast, TS media, Apollon, HBO, paket 4k, balkan myusik itd...
Koji uredjaj imas? Koliko je star?Nema. Ja tražio. Nisam našao. Rekoh da nije region promenjen. Nije.. Stoji Srbija. Nema aplikacije..
Meni bas lepo radi. FireTv, Box i mob app imam. Za sada sam zadovoljanVidim loše komentare za MOVE, ja koristim IRIS GO na mobilnom telefonu i Laptopu i savim sam zadovoljan (koristim MTS kanale iz BOX 3 paketa). Uzeo bih 5icu L da koristim MOVE aplikaciju i na TV isto samo MTS kanale. Sad sam u dilemi dali će mi slika biti lošija sa MOVE aplikacijom na TV. Vidim da post člana iznad govori da to baš i nije dobro rešenje. Ako ima još neki komentar.
Nervira me sto moze samo jedan smart tv appMeni bas lepo radi. FireTv, Box i mob app imam. Za sada sam zadovoljan
Da trebali su ostaviti kao i ranije što je bilo 3 slota, a ti sam izaberi na kojim ćeš uređajima da aktiviraš tv, telefon, tablet, pc ili neki boxNervira me sto moze samo jedan smart tv app
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari