Sem fizičkog odlaska na šalter banke, ne. Alternativa je da ih kupiš preko e/mBankinga ako hoćeš da ih zaobiđeš.Jel postoji neka mogucnost da ja uplatim evre na racun bez provizije?
Do juce mi nisu stizale poruke na nov broj. Videcu danas da li se preko novi nesto desilo.Ha ha, mora da imaju neki "problem" u PS.. Proslo je tacno 7 dana od moje sms aktivacije Cardalarm-a.
Posto se nista ne desava posaljem im prigovor i njihov odgovor u roku od 1h:
"Postovani, evidentirana je usluga Card Alarm. Bice aktivna psle 48-72h" (sa sve tipo greskom 😆)
Znaci da se nisam opet zalio ne bi ni pogledali zahtev, sad da sacekam 2-3 dana pa da probam radi li.. Valjda ce im biti dovoljno 10 dana da odrade..😛
apple pay, google wallet itd
Verovatno online plaćanje. Nema još novčanika.Sta im znači ovo za UP Dinu:
"Pored kontaktnog omogućen je i beskontaktni način plaćanja, kao i bez prisustva kartice"?
Bez prisustva kartice misle online plaćanja ili šta?
MoTo transakcije koje se autorizuju uz šesnaestocifreni broj i datum isteka, bez cvc koda. Ovo uglavnom zloupotrebljavaju vlasnici smeštaja na Booking-u pa je preporučljivo da koristiš karticu namenjenu isključivo za tu svrhu, u najboljem slučaju jednokratnu virtuelnu (prim. aut. kod Inteze).Bez prisustva kartice misle online plaćanja ili šta?
A kurs evra je i dalje najpovoljniji.
Kurs evra je trenutno medju nepovoljnijim. Cak i u Rajfajzenu, koji je poznat po losem kursu, mi na malo vece iznose daje bolji kurs od ovih 118.5 iz BPS.@Nothingman Vidiš tvoj problem je što iz nekog razloga i dalje misliš da mtsBanka još uvek postoji, i da je 2018. godina. A kurs evra je i dalje najpovoljniji.
Da li mozes da pojasnis ovaj deo? Kako ovo funkcionise i koji su kupovni/prodajni kurs evra u tom slucaju?U Poštanskoj postoji opcija da uz dinarsku i deviznu Visa internet karticu ostanu namenski računi, tako da je to najpovoljnija opcija kod njih za kupoprodaju deviza.
Isti je za sve. Povlašćeni kupoprodajni kurs se odnosi uopšteno za elektronsko i mobilno bankarstvo, tako da nema veze ko je na kakvom tipu računa, fiksno je.Da li mozes da pojasnis ovaj deo? Kako ovo funkcionise i koji su kupovni/prodajni kurs evra u tom slucaju?
Ti ili namerno troluješ ili se šališ. Kako je kurs od 118,5 veći od 118,8???? Prvo napišeš da je kurs nepovoljniji, a sad kažeš da je malo bolji??? Dakle utvdili smo da iznosim tačne podatke, a ti netačne. Što se tiče vas “premium” korisnika sa tim povlašćenim kursem, ne brini to su ti već debelo naplatili na neki način.@slaksm Iznosiš netačne podatke. Kurs za kupovinu evra preko aplikacije u BPS je trenutno 118.593, a ne 118. To ih čini gorim od većine banaka trenutno (kada se i u tim bankama kupuje preko aplikacije).
Kurs za kupovinu deviza u RF (premium paket, ne znam da li je za ostale pakete isto, potvrdiće već neko) preko aplikacije je trenutno: 118.88 za iznose ispod 500 evra. 118.475 za iznose 501 - 999 evra. 118.358 za iznose preko 1000 evra. Dakle banka koja je poznata po najgorem kursu je za iznose do 500 evra nesto losija od BPS, a za iznose preko 500 evra je nesto bolja od BPS.
Traže to po nekada nije ništa strašno.uplatio sam na račun 500000 u pošti i morao da potpišem neki papir da nisam funkcioner
prvi put mi se desilo iako sam nekad i više uplaćivao
jel se može iz aplikacije izvući potvrda da je plaćeno tj uplatnica
sa kompa može ali na aplikaciji ne vidim opciju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari