Da li neko ima apk za snimanje razgovora? To je bilo na Huawei telefonu. Instaliraš sa strane i integrisano je bilo u sistemu.
Kod mene na motoroli (sa android 15) postoji record call kad se zove, to sam video ali nisam probao. To bi trebalo da radi zbog google phone app, zavisi od regiona valjda gde sme a gde ne sme. U svakom slučaju postoji ovo uputstvo:Da li neko ima apk za snimanje razgovora? To je bilo na Huawei telefonu. Instaliraš sa strane i integrisano je bilo u sistemu.
Koristi sistemski google phone, tj. link što si poslao ali nema snimanje razgovora.Kod mene na motoroli (sa android 15) postoji record call kad se zove, to sam video ali nisam probao. To bi trebalo da radi zbog google phone app, zavisi od regiona valjda gde sme a gde ne sme. U svakom slučaju postoji ovo uputstvo:
Ako ti nije instaliran, probaj preko google play da instaliraš Google Phone app pa vidi hoće li se pojaviti.Use the Phone app to record calls - Phone app Help
You can use your Phone app to: Always record calls from unknown numbers. Always record calls from selected contacts. Record an individual call. Tips: You can playback saved recordings andsupport.google.com
![]()
Koliko je kamera bolja na 8 nego na 5?Prešao sa Magic5 Lite na Magic8 Lite. Stari telefon je dosta bolje ležao u ruci, novi iako nije mnogo veći zbog ravnih ivica deluje glomaznije.
Zasada jedini minus to što nema stalni always on display, kao što je imao Magic5 Lite.
Ima razlike, oštrije su slike na 8, ali nije nešto drastično. I dalje je kamera najslabiji deo ovog telefona.Koliko je kamera bolja na 8 nego na 5?
Nesto tu debelo ne stima.... Definitivno... Za pocetak mi je jako sumnjiv taj punjac... Najjednostavnije je probati drugi punjac ako imas nekog ko ga poseduje i sve ces znati... Ostalo je samo nagadjanje svih nas ovde i prica uradi ovo uradi ono.. Veruj mi...Uz Magic5 Lite sam koristio originalni Honor 66W punjač i prikazivao mi je Super punjenje 40W.
Sa istim punjačem i kablom koji je stigao uz Magic8 Lite prikazuje samo Brzo punjenje, 4 sata procenjeno. Sa starim kablom ispiše Super punjenje. Ne znam da li treba da ispiše i 66W kada je baš max brzina? Tako je na Magic5 Lite bilo, Super punjenje i Super punjenje 40W.
Sad mi izlazi Max 66W, ne znam što juče nije htelo. Plus iskoči i ovo obaveštenje, a ne vidim nigde u opcijama da uvek koristi maksimalnu brzinu, umesto da me pita.Nesto tu debelo ne stima.... Definitivno... Za pocetak mi je jako sumnjiv taj punjac... Najjednostavnije je probati drugi punjac ako imas nekog ko ga poseduje i sve ces znati... Ostalo je samo nagadjanje svih nas ovde i prica uradi ovo uradi ono.. Veruj mi...

Uh nije ni malo sto da je zaslon koliko bi onda dosloZvao sam da pitam sto se zamene stakla na kameri tiče, imaju dve opcije, jedna je da iskoristi honor care+ i cekam od 7 do 14 dana a mozda i koj dan duze, da se odobri procedura, a druga je da platim 10200 za zamenu i da mi care+ ostane, a tu mogu dogovoriti da sve bude reseno za 1 dan. Delova rezervnih jos uvek nema. Bice narednih dana. Pukotina koja ide preko sirokougaone kamere zna da pravi refleksiju i pojavljuju se na primer zgrade na nebu. Vestačka to zna da ispegla, ali smanji malo kvalitet slike, a onda se moze i povecati rezolucija sa vestackom.
Da, imas opciju preslikavanja ili da bude dekstop racunar.Da li 8 lite ima opciju za castovanje (preslikavanje) sadržaja sa telefona na TV
Kakav tacno pad ocekujes nedelju dana nakon izlaska 😂Nesto sporo pada cena M8P na KP 🙂
Očekivao sam ga na 900e kraj januara, početak februara 🙂Kakav tacno pad ocekujes nedelju dana nakon izlaska 😂
Ja samDa li ima neko da se registrovao na honor sajtu za poklone. Konkretno me interesuje oko unošenja broja fiskalnog računa i fotografija IMEI broja i fiskalnog isečka. Ako je neko to radio molio bih ako može da ostavi broj u pp da se čujemo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari