GoranŠa
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 30.06.2021
- Poena
- 70
Ajde majstori,testirajte.
Kod mene nema minusa, +10 je napolju pa ne znam sta se desava. I narednih dana bice toplo. Ako je kod nekog oko 0 ili hladnije nek nam javi ima li razlike.
Kod modela Hisense Energy Pro X (2025/2026), Inteligentni defrost nije opcija koju vi palite ili gasite, već je to osnovni način rada njegovog procesora.
Međutim, ako vaša klima i dalje radi "glupo" (po tajmeru, na svakih 45-60 minuta), postoji način da preko daljinskog upravljača promenite režim logike odmrzavanja (tzv. "Defrosting Mode Switch").
Pokušajte ovu specifičnu proceduru za novu generaciju Hisense uređaja:
Postupak za promenu logike defrosta:
Kod mene nema minusa, +10 je napolju pa ne znam sta se desava. I narednih dana bice toplo. Ako je kod nekog oko 0 ili hladnije nek nam javi ima li razlike.
Kod modela Hisense Energy Pro X (2025/2026), Inteligentni defrost nije opcija koju vi palite ili gasite, već je to osnovni način rada njegovog procesora.
Međutim, ako vaša klima i dalje radi "glupo" (po tajmeru, na svakih 45-60 minuta), postoji način da preko daljinskog upravljača promenite režim logike odmrzavanja (tzv. "Defrosting Mode Switch").
Pokušajte ovu specifičnu proceduru za novu generaciju Hisense uređaja:
Postupak za promenu logike defrosta:
- Postavite klimu u režim grejanja (HEAT) na temperaturu od 30°C.
- Pritisnite taster SUPER (ili na nekim daljincima TURBO) 10 puta brzo uzastopno.
- Sačekajte zvučni signal:
- Ako zapišti jednom (duže): Klima je prešla u režim "Intelligent Defrost" (odmrzavanje samo kada senzori detektuju pravi led).
- Ako zapišti dva puta (kratko): Klima se vratila na "Standard Defrost" (kombinacija tajmera i senzora, što vi želite da izbegnete).
- Vratite temperaturu na vaših željenih 24-25°C.