Ako nisu otvarali da vide šta je u pitanju i potražili na netu, moguće da imaju skenere zadnje generacije 🙂...
Meni ce izgleda ipak da donesu ,za sad je sa 10 dinara skocilo na 42 u viber najavi ...Ni na jednoj nalepnici uopste ne pise cena, tako da stvarno ne znam kako su dosli do cifre od 263 dinara 😀
Ma kakvi skeneri i ostala sr, pa imaju izlaznu carinsku deklaraciju od kineza za svaki paket koji kinez šalje. tj. to postoji još odavno samo što smo mi ko čobani sekli kese da vidimo šta je unutra, da nije kinez slučajno slagao, a i na brdo paketa je pisao gift.
Kada ti je status arrived at local facility? Kada si porucio i da li si iz Beograda? Cekam vec dva meseca uc hu posijlku, od 9. Decembra je na statusu arrived at local carrier facility…Jutros mi stiglo obaveštenje na app da je jedna UC poslata u pakezomat a onda nakon nekih sat do dva doneo poštar jednu LA HU koja je stajala u mojoj pošti od prošlog petka.
Ne znam zašto je ta otišla u paketomat a ovu drugu doneo poštar. Mislim, nije mi uopšte problem otići do paketomata samo mi nema logike nekako.
Isti status za 4 UCxxxHU pošiljke, dve za S. Banovce dve za Loznicu. Sve ide preko Beograda.@kiaTech
i ja sam kao ti, nekoliko su ovako a neke su 9. dec. U BG sam.
Package arrived at local carrier facility
Dec 8, 16:52 (GMT+1)
Ništa još nije stiglo. Od UC10039XXXXHU do UC10043XXXXHU
Tako je i kod mene bilo. To preuzima ona spedicija iz Simanovaca il odakle bese i onda ti stize preko Post Exppress-a.Naruceno sa Alija pre 15 dana,dugo stajalo da paket napusta Kinu i evo danas iskoci your package arrived at local airport na Aliju a na ninji pise Arrived at linehaul office. Flight arrived at BEG.....sve vreme mi je CN broj,nisam dobio LA..HU iako je standard shipping,dugo nisam narucivao da li se nesto promenilo ?
Stigla na carinu 🙂Da li neko ima ideju gde mogu da pratim ovu posiljku iz australije,tj da vidin dokle je stigla?
CF169820970AU
Stigla na carinu 🙂
Статус пошиљке број:
CF169820970AU
Датум Место Статус Потписник
27.01.2026 10:14:17 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Зa цaрину
27.01.2026 07:01:08 11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА Приспелa
14.01.2026 08:15:00 Пријем
Neke uc posiljke cekam duze od 60 dana.Stoje u glavnom postanskom centru od 11 decembra.
pa sve ide na carinu, kako mislis da udje paket u drzavu i ne prodje kroz carinu? jedino ako kupujes na KP.Da,danas sam i ja video da taj novi status za carinu
Mada,mi nije jasno sto ode na carinu,obzirom da je vrednost posiljke oko 40 eura.....sad cu da cekam mesec dana carinjenje....🙁
pa sve ide na carinu, kako mislis da udje paket u drzavu i ne prodje kroz carinu? jedino ako kupujes na KP.
inace danas je stigao, ako sutra bude status otprema, znaci da je zavedena poslijka i prosledjena posti. mozda si u sklopu cene koju si dao toj Australijskoj kompaniji vec platio nas pdv, pa samo da se to zavede. ako se zadrzi koji dan onda ces sigurno platiti pdv (koji inace moras da platis, ali ne platis jer carinik ubrzava stvar pa na svoju odgovornost prosledi paket bez dodatnih troskova, zasto to radi kada je protivzakonito, pa mozda optimizuje rad tako sto pusta pakete manjih gabarita da prodju, misleci da oni i tako nemaju veliku vrednost pa i nece mnogo drzava da pati zbog toga, who knows...)
evo kako meni uvek budeZnam da sve ide na carinu,ali u zadnje vreme vecina paketa (vrednosti manje od 50 eura) koja mi je stigla (uglavnom iz USA) nije se zadrzavala na carini ni jedan dan....bio im je prvo satuts nakon ulaska u Srbiju
11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТA
Приспелa
I odmah tog dana sledeci status
RSBEGC
Отпремa
I sutra ujutru paket je u mojoj posti....
A kad bude status
11003 ИЗМЕНИЧНА ПОШТА
Зa цaрину
Onda paket ide na carinjenje,tj mrcvarenje i cekanje mesec dana dok stigne na red na carini....🙁

evo kako meni uvek bude
Pogledajte prilog 525529
ovde sam platio, vrednost paketa 45eur
Pogledajte prilog 525530
ovde nisam, vrednost paketa 140eur

i platio nesto?
to nikom nije jasno burazeru moj...meni su drzali posiljku od 20 $ skoro 25 dana...da ih pita covek sta su radili tih 25 dana, ne bi ni sami znali da kazu...zasto je uopste morala da stoji na carini kad ne kosta ni 20 EURDa,danas sam i ja video da taj novi status za carinu
Mada,mi nije jasno sto ode na carinu,obzirom da je vrednost posiljke oko 40 eura.....sad cu da cekam mesec dana carinjenje....🙁
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari