Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Tacno. Evo upravo probao na tom drugom nalogu na kom je izbacilo gresku za nove korisnike i uredno me prijavilo za flashale.
Isto A56.

Meni ta velika izadje 3002 din. Prva opcija koja mi pada na pemet je da je stavis u wishlist, a onda potrazis similar items klikom na dole desno dugme sa slike. Prelistas ostale ponude posto lako moze da se desi da neko drugi istu stvar prodaje povoljnije.

1769193692805.png

Takodje, ako preko neke ponude ugrabis neki kupon od 500 ili 1000 kinti, mogao bi da ga iskoristis, ali da bi tako nesto dobio, obicno moras da kupis nesto na osnovu cega dobijes bundle kupona.

Prvi put je bio tablet Teclast p30t a večeras Samsung A35. Isti telefon, drugi nalog.

Prilozi

• Screenshot_20260123_200129_Temu.jpg
    Screenshot_20260123_200129_Temu.jpg
    79.8 KB · Pregleda: 99
Ama kako aktivirate taj flashsale01, ja kad ukucam u polje za pretragu stalno pise zao mi je bla bla.
Sta ne radim kako treba?

Imaš link u post-u 6417, klikneš tamo i aktiviraš i čekaš 20h.

Ama kako aktivirate taj flashsale01, ja kad ukucam u polje za pretragu stalno pise zao mi je bla bla.
Sta ne radim kako treba?
Nemas onda tu promociju,neki akaunti nemaju ne znam od cega zavisi,ja imam na sva tri profila a moja zena nema,kad kliknem da izaberem telefon pise ova aktivnost je istekla.

Nemas onda tu promociju,neki akaunti nemaju ne znam od cega zavisi,ja imam na sva tri profila a moja zena nema,kad kliknem da izaberem telefon pise ova aktivnost je istekla.
Imam uradio sam kako je napisao @stevan10 i pojavilo mi se al moram da cekam sutra i 20h tako pise pa uz puno srece da uzmem taj RedMi danas klincu puko LCD na Poco tel pa bi mi bas dobro doslo da ne dajem pare.
Hvala jos jednom @stevan10

Da li i kod vas, nakon sto izaberete poklon i aktivirate u app, kada dodje vreme za izvlacenje i udjete na temu samo pise Sold out bez da ista kliknete? Cini mi se da sam pre imao dugme tima "Claim now" kada dodje vreme za izvlacenje, koje je bilo potrebno kliknuti. U zadnje vreme automatski otvori sa je rasprodato bez da bilo sta kliknem

Što se tiče flashsale01 ja sam pokušavao duže vreme sa više naloga i uređaja ali bez uspeha, ali često zaboravim u 20h da otvorim. Najverovatnije je razlog što sam na svim nalozima imao mnoooooogo porudžbina i to dosta njih 20000 +, neke su mi bile čak i preko 40K. Verujem da im (algoritmu) iz tog razloga nisam interesantan za promociju flashsale01 jer me svakako "imaju u šaci". Da bih sebi olakšao, malo sam se poigrao sa HTML kodom temu promotivnih stranica i izvukao sam direktne skraćene linkove za proizvode koji su meni zanimljivi za "uzaludne" pokušaje. Spisak linkova ću objaviti u narednoj poruci da bi oni koji ne umeju da se snađu lakše otvarali flashsale01.

P.S. OTP Visa kartica popust od 20% je zaista počeo da funkcioniše čak i sa virtuelnom karticom u OTP banci, radi samo sa karticama koje počinju brojem 430277

flashsale01 direktni linkovi:

Samsung A56:

Teclast T60 AI tablet:

Dji Osmo 4 akciona kamera:

Samsung Galaxy A35 telefon:

Samsung Galaxy A9+ tablet:

Teclast T50 Plus 2025 tablet:

Xiaomi Redmi Note 14 telefon:

Redmi Note 14S telefon:

Teclast T50 tablet:

Teclast P50 2025:

Alat:

Da li nekom u ultimativnoj nagradi nudi masinice kemei 2296+2299?
Meni je nudilo, ali jutros mi pokazuje da su rasprodate, moram da odaberem drugu nagradu.

Ujedno posto sam ovde video pohvale za te masinice, meni treba za sisanje, moze neko da mi kaze razliku izmedju 2296 i 2299 (oni koji imaju obe masinice za sisanje), koja je bolja?

Шта се дешава ако се пропусти логовање на QQQQ?

Dobio sam danas ponudu za 3 stvari po 1rsd. Nekako mi je to previse sumnjivo jer su mi nudili kao izbor razne tastature koje su uglavnom kod njih 6-8000din komad.
Da bi se to ostvarilo potrebno je da se obavi kupovina od 1700din. Da li se posle nje stvarno dobiju te 3 stvari za 3 dinara ili je to neka navlakusa pa se posle cene samo koriguju ili je u pitanju neka druga fora?
Da odgovorim sam sebi jer ce mozda nekome biti korisno da se ne prevari kao i ja.
Narucim juce za 1700din da bih dobio ta 3 poklona po 3din. Naravno da je klasicna navlakusa i ide poruka da mora da se jos kupuje da bi se jos ostvario taj popust, a do tada je pisalo da je potrebna samo jedna kupovina. Cisto da se neko ne prevari, uopste se ne isplati i navlakusa je u pitanju sa veoma skrivenim detaljima.

Što se tiče flashsale01 ja sam pokušavao duže vreme sa više naloga i uređaja ali bez uspeha, ali često zaboravim u 20h da otvorim. Najverovatnije je razlog što sam na svim nalozima imao mnoooooogo porudžbina i to dosta njih 20000 +, neke su mi bile čak i preko 40K. Verujem da im (algoritmu) iz tog razloga nisam interesantan za promociju flashsale01 jer me svakako "imaju u šaci". Da bih sebi olakšao, malo sam se poigrao sa HTML kodom temu promotivnih stranica i izvukao sam direktne skraćene linkove za proizvode koji su meni zanimljivi za "uzaludne" pokušaje. Spisak linkova ću objaviti u narednoj poruci da bi oni koji ne umeju da se snađu lakše otvarali flashsale01.

P.S. OTP Visa kartica popust od 20% je zaista počeo da funkcioniše čak i sa virtuelnom karticom u OTP banci, radi samo sa karticama koje počinju brojem 430277

flashsale01 direktni linkovi:

Samsung A56:

Teclast T60 AI tablet:

Dji Osmo 4 akciona kamera:

Samsung Galaxy A35 telefon:

Samsung Galaxy A9+ tablet:

Teclast T50 Plus 2025 tablet:

Xiaomi Redmi Note 14 telefon:

Redmi Note 14S telefon:

Teclast T50 tablet:

Teclast P50 2025:

Alat:
Ja samo refrešujem sačuvan link, a može i bez toga, i sva ponuda je tu

Za svaki proizvod koji dodam u korpu na svaki prethodni poraste cena, sto vise proizvoda visa cena, da li je tako i kod vas?

Da li nekom u ultimativnoj nagradi nudi masinice kemei 2296+2299?
Meni je nudilo, ali jutros mi pokazuje da su rasprodate, moram da odaberem drugu nagradu.

Ujedno posto sam ovde video pohvale za te masinice, meni treba za sisanje, moze neko da mi kaze razliku izmedju 2296 i 2299 (oni koji imaju obe masinice za sisanje), koja je bolja?
2296 je standardna mašinica za šišanje. Uz nju ide stalak i mnoštvo nastavaka za dužinu. I na samoj mašinici ima poluga za podešavanje dubine noža. Znači kad bi neki frizer otvorio salon za muško šišanje prvo bi kupio ovakvu mašinicu.

2299 je zero gap mašinica za detaljisanje kose i brade, povlaćenje crta, linija, oblikovanje, za prvi korak pravljenja fejda i šišanje na nulu odnosno 0mm bez nastavka ili 1/2/3mm sa nastavkom, samo ta tri i dobijaš. Ovo je ona mašinica koju frizer uzme na kraju da ti sredi vrat, zulufe, malo brkove...

Razlike u kvalitetu nema. Obe su profi, koriste se u salonima, baterija traje neverovatno dugo, tihe su, snažne... samo su za različitu upotrebu.

• Interesting
Reagovanja: s5p
izvukao sam direktne skraćene linkove za proizvode koji su meni zanimljivi za "uzaludne" pokušaje. Spisak linkova ću objaviti u narednoj poruci da bi oni koji ne umeju da se snađu lakše otvarali flashsale01.
Da nemaš možda link za neki air fryer?! Ovaj koji sam koristio je od skoro sold out...

Nazad
Vrh Dno