Zapravo ces morati malo vise od 5000 (tipa 5500-6000), jer ti tek za deo iznosa preko 5k daju tih 420% uvecanja.

Savet pošto ne koristim Temu previše često - kako skinuti još cenu za silikonsku podlogu - Black/Blue - trenutno je 2.552 dinara
Koliko si igrao puta za drugi?Prvi put je bio tablet Teclast p30t a večeras Samsung A35. Isti telefon, drugi nalog.
Ovaj nalog je od polovine decembra a kliktao sam recimo svaki treći dan u proseku (iskreno nisam verovao da ću opet dobiti).Koliko si igrao puta za drugi?
Dodaj u korpu, zatim u serach kucaj discount777, listaj malo mozda ti izbaci bas nju sa 60 70% popustaSavet pošto ne koristim Temu previše često - kako skinuti još cenu za silikonsku podlogu - Black/Blue - trenutno je 2.552 dinara
Nemas onda tu promociju,neki akaunti nemaju ne znam od cega zavisi,ja imam na sva tri profila a moja zena nema,kad kliknem da izaberem telefon pise ova aktivnost je istekla.Ama kako aktivirate taj flashsale01, ja kad ukucam u polje za pretragu stalno pise zao mi je bla bla.
Sta ne radim kako treba?
Imam uradio sam kako je napisao @stevan10 i pojavilo mi se al moram da cekam sutra i 20h tako pise pa uz puno srece da uzmem taj RedMi danas klincu puko LCD na Poco tel pa bi mi bas dobro doslo da ne dajem pare.Nemas onda tu promociju,neki akaunti nemaju ne znam od cega zavisi,ja imam na sva tri profila a moja zena nema,kad kliknem da izaberem telefon pise ova aktivnost je istekla.
Eh to se sad nikad ne zna,mozes da dobijes iz prvog puta ali mozes i iz 101 🤣 budi uporan.
Da odgovorim sam sebi jer ce mozda nekome biti korisno da se ne prevari kao i ja.Dobio sam danas ponudu za 3 stvari po 1rsd. Nekako mi je to previse sumnjivo jer su mi nudili kao izbor razne tastature koje su uglavnom kod njih 6-8000din komad.
Da bi se to ostvarilo potrebno je da se obavi kupovina od 1700din. Da li se posle nje stvarno dobiju te 3 stvari za 3 dinara ili je to neka navlakusa pa se posle cene samo koriguju ili je u pitanju neka druga fora?
Ja samo refrešujem sačuvan link, a može i bez toga, i sva ponuda je tuŠto se tiče flashsale01 ja sam pokušavao duže vreme sa više naloga i uređaja ali bez uspeha, ali često zaboravim u 20h da otvorim. Najverovatnije je razlog što sam na svim nalozima imao mnoooooogo porudžbina i to dosta njih 20000 +, neke su mi bile čak i preko 40K. Verujem da im (algoritmu) iz tog razloga nisam interesantan za promociju flashsale01 jer me svakako "imaju u šaci". Da bih sebi olakšao, malo sam se poigrao sa HTML kodom temu promotivnih stranica i izvukao sam direktne skraćene linkove za proizvode koji su meni zanimljivi za "uzaludne" pokušaje. Spisak linkova ću objaviti u narednoj poruci da bi oni koji ne umeju da se snađu lakše otvarali flashsale01.
P.S. OTP Visa kartica popust od 20% je zaista počeo da funkcioniše čak i sa virtuelnom karticom u OTP banci, radi samo sa karticama koje počinju brojem 430277
flashsale01 direktni linkovi:
Samsung A56:
Teclast T60 AI tablet:
Dji Osmo 4 akciona kamera:
Samsung Galaxy A35 telefon:
Samsung Galaxy A9+ tablet:
Teclast T50 Plus 2025 tablet:
Xiaomi Redmi Note 14 telefon:
Redmi Note 14S telefon:
Teclast T50 tablet:
Teclast P50 2025:
Alat:
Daće ti opciju da kupiš za 1000din. da nadoknadiš to polje što si propustio.Шта се дешава ако се пропусти логовање на QQQQ?
Savet pošto ne koristim Temu previše često - kako skinuti još cenu za silikonsku podlogu - Black/Blue - trenutno je 2.552 dinara
2296 je standardna mašinica za šišanje. Uz nju ide stalak i mnoštvo nastavaka za dužinu. I na samoj mašinici ima poluga za podešavanje dubine noža. Znači kad bi neki frizer otvorio salon za muško šišanje prvo bi kupio ovakvu mašinicu.Da li nekom u ultimativnoj nagradi nudi masinice kemei 2296+2299?
Meni je nudilo, ali jutros mi pokazuje da su rasprodate, moram da odaberem drugu nagradu.
Ujedno posto sam ovde video pohvale za te masinice, meni treba za sisanje, moze neko da mi kaze razliku izmedju 2296 i 2299 (oni koji imaju obe masinice za sisanje), koja je bolja?
Uz OTP virtuelnu VISA + neki popust
Da nemaš možda link za neki air fryer?! Ovaj koji sam koristio je od skoro sold out...izvukao sam direktne skraćene linkove za proizvode koji su meni zanimljivi za "uzaludne" pokušaje. Spisak linkova ću objaviti u narednoj poruci da bi oni koji ne umeju da se snađu lakše otvarali flashsale01.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari