Ne uopste nema veze sa brzinom ili u 19:59 da se klikce brzinom svetlosti, jednostavno kad da korisniki "zgrabi sad" to stoji par minuta tako dok ne kliknes.Definitivno brzina ne igra nikakvu ulogu. Jer mi je u 20:00 isti set bio soldout.
Ako te ne mrzi, otvori ga.Ako je neko planirao da pazari ovo njesra, neka odmah odustane. Ne podržava 5GHz kao što piše, već samo 2.4GHz. I tu kad se nakačim, protok je užasan. A ima gomilu antena, kao da hvata Starlink.
https://share.temu.com/3ExGA1LO5CB
Baš ću sutra proveriti.Ako te ne mrzi, otvori ga.
Mislim da je samo jedna antena povezana na plocu, a da su ostale fake...
Ja skoro uzeo Powerkan punjac i baterije 2100mah. Zadovoljan samZadnjih deset strana na temi se malo spominju punjive baterije na 2-3 mesta a sve ostalo nagrade i kliktanja QQQQ i slično. Jako zatrpana tema sa tim.
Okaci link za ovo ako te ne mrzi.
- Lokator za novčanik u obliku kartice i lokator privezak za ključeve. Sad vidim na telefonu gde sam zaboravio novčanik ili ključeve.
Ja sam uzeo “brendiran” na AE za manje od 3€ mi naleteo, prezadovoljan sam
Batalionsam ovaj qqqq i vratio se na točak dreće i kuponeNe vredi kupovati na silu za qqqq jer je sve skuplje 20-30%, prethodno sam ubacio u korpu ono što me interesuje, pa mogu da uporedim cene, a dodatno da i nema u izboru najpovoljnije ponude.
Stigao Realme GT7 sa flash sale-a za 99 dinara dobijen 14. februara, za samo 9 dana.

Da, moras pokrenuti proces preko linka, meni obicno iskoci na fejsu ili jutubu pa kliknem.Citao sam par strana u nazad, ali mi nije jasno kako flashsale01 vi imate nesto, dok kod mene stoji "na zalost aktivnost je istekla" ne stoji mi ni jedan predmet da mogu da ga dobijem za 99 din.
Da li treba neki link (ako mozete da prosledite) ili sta vec drugo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari