Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Definitivno brzina ne igra nikakvu ulogu. Jer mi je u 20:00 isti set bio soldout.

Otvorih reklamu za tablet za 99 din... Kaže pokušaj 27. januara... Uvek je bilo sutradan u 20h.

Meni je tako bilo jednom, ali ne za 7 dana, nego za dva... Naravno mućak 🙂

Ne vredi kupovati na silu za qqqq jer je sve skuplje 20-30%, prethodno sam ubacio u korpu ono što me interesuje, pa mogu da uporedim cene, a dodatno da i nema u izboru najpovoljnije ponude.

Svi su oni "brendirani" 😀
Odlično si prošao. Nisam nalazio na AE ništa povoljnije. Bar ne ove u obliku kartice za novčanik. Ove za ključeve sam uzeo onako usput, da vidim kakvi su.
I žena i ja imamo po jedan set, pa me sad smara poruka na telefonu da me neko prati kad smo zajedno 🙂 Moj telefon detektuje njen i obratno.

Ne vredi kupovati na silu za qqqq jer je sve skuplje 20-30%, prethodno sam ubacio u korpu ono što me interesuje, pa mogu da uporedim cene, a dodatno da i nema u izboru najpovoljnije ponude.
Batalionsam ovaj qqqq i vratio se na točak dreće i kupone

Prilozi

• Screenshot_20260123_095937_Temu.jpg
    Screenshot_20260123_095937_Temu.jpg
    110.5 KB · Pregleda: 77
Da li ste primetili da ksd neki item ima lose ocene odmah ga sklanjaju. Meni se 2 puta desilo da sam istavio 1 zvezdicu i obicno se ceka dan dva puste napisano iskustvo i odmah brišu item

ne bi me cudilo da prodavac obrise pa postavi ponovo. Bolje da nema ocena nego lose ocene

cisto sumnjam da se temu tim bavi. Ima mnogo stvari sa losim ocenama i nikom nista

Dobio sam danas ponudu za 3 stvari po 1rsd. Nekako mi je to previse sumnjivo jer su mi nudili kao izbor razne tastature koje su uglavnom kod njih 6-8000din komad.
Da bi se to ostvarilo potrebno je da se obavi kupovina od 1700din. Da li se posle nje stvarno dobiju te 3 stvari za 3 dinara ili je to neka navlakusa pa se posle cene samo koriguju ili je u pitanju neka druga fora?

70129.jpgStigao Realme GT7 sa flash sale-a za 99 dinara dobijen 14. februara, za samo 9 dana.

Nisam još otvorio, kinez je prelepio bar kod i podatke o adresi direktno preko kutije od telefona koji nije u onom takom celofanu tako da ne znam šta je unutra. Onaj manufacturer seal je zapečaćen fabrički, ne deluje otvarano, IMEI sa kutije na sajtu Realme kaže "not found", ali moguće da telefon treba da se aktivira da bi se pojavio status na sajtu. Planirao sam da ga prodajem neotvorenog, ali videću s obzirom da je stigao u ovakvom pakovanju, možda prvo otvorim da proverim sve.

ja sam na nekim mestima video da se pominje da nisu uvek potpuno novi telefoni, nego mozda otvoreni, vraceni i sl zavisno od trgovca

Jel zna neko jel ovo sa 6 poklona prevara, da ne bi bilo da se plati pa posle da bude moras pozvati nove korisnike.
Mozda je bilo reci o ovome, prelistao sam dvadesetak stranica u nazad ali nisam nista nasao, za dalje listanje u nazad nemam vremena.

Prilozi

• viber_image_2026-01-23_15-27-02-041.jpg
    viber_image_2026-01-23_15-27-02-041.jpg
    146.8 KB · Pregleda: 46
Javio mi se clan @whose da mu ne rade oni linkovi (tacnije valjda samo link za Samsung A56) sto sam ranije postavljao u temi.
Tacnije, pojavljuje mu se greska da je flashsale samo za nove korisnike.

Nije me mrzelo, probao sam isti taj link (a i jedan "sveziji" link) kao i link za DJI kamericu.
Na prvom "starom" nalogu (nalog na kojem sam vec jednom dobio nagradu za 99 rsd i nalog na kom imam 2 porudzbine) me uredno prijavilo za flashsale.
Na drugom "novom" nalogu (otvoren mozda pre mesec dana, samo za flashsale, nikakve porudzbine, nista, niti sam dobio nagradu) mi izbacuje istu gresku - samo za nove korisnike.

Ironicno - na starom nalogu koji nije "novi korisnik" radi a na novom nalogu koji takoreci i jeste "novi korisnik" ne radi...

Jel ima jos neko slicno iskustvo?

Ovo izgleda danas krenulo.

meni sinoc nije ocitao telefone proba sa linka i samsung i redmi i oba nakon skeniranja vodila ka nekom amsazeru za vrat, predhodnih dana sam site qrkodove skenirao i uredno me vodio do telefona

Otvorio sam kutiju. Telefon je nov, originalan neotpakovan, fabrički zatvoren, dolazi sa futrolom i kablom ali bez punjača naravno. Global verzija, čim sam ga aktivirao IMEI provera je proradila i prepoznala ga na sajtu. Punjač od Oneplus 13 radi i na ovom Realme za maksimalnu brzinu punjenja od 120W, isti je SuperVOOC protokol kod obe firme.

Sve u svemu fina kupovina, nadasve isplativa za 99 dinara 🙂

Poslednja izmena:
Meni je stigao KurieTim laptop N95/32Gb ddr4/512Gb ssd.. Dobijen na flashsaleu - tako da se poklonu u zube ne gleda, ali vise iz analize sta sam zapravo dobio - evo par utisaka:

Dobre stvari:
N95 je relativno brz za to sta je (imam n100 nuc-ove i slicno je)
Windowse nisam aktivirao - probao samo sa flash-a - fedora live.. Sve radi lepo bez drivera (wifi, bt, zvuk itd)
Dolazi sa lici original Windows 11
Ekran je sasvim OK - nemam primedbi - cini mi se da je bolji od oba moja HP-a, i on par sa dell latitude-om starije generacije
Laptop ima citas micro SD, i sao USB 3.0/3.1 portove kao i MINI hdmi (trebace vam adapter - zasto zaboga)
Ima folije na sebi skroz kao i na ekranu
Jako je lepo zapakovan - kutija dosla u savrsenom stanju
Dobije se silikonski protector za tastaturu, kao i jos slovnih rasporeda.
Bios ima vise opcija nego i jedan bio koji sam ikada probao, ukljucujuci tu i high end ploce. Za vecinu ne znam sta su
Tasttatura ima 2-3 nivoa backlight-a
Numpad je full size
Strelice su vece i izdvojenije od vecine laptopa
Normalan, dobar raspored tastature bez i jedne primedbe
Veliki tasteri bas (veci nego na mom HP g10 255)
Touchpad je dobar
Ima poklopcic odozdo verovatno za pristup memoriji
Punjenje je na barrel jack neki mali (msm bez iglice)
Punjac je mali 45w i izgleda kao punjac za telefon - malo veci (nije ciglica na kablu)
Puno RAM-a (na ovu skupocu)
Relativno velik SSD (na ovu skupocu)
Tastatura/kuciste se ne ugreju puno
Imla klasican 3.5mm line-ou/mic jack

E sad stvari koje mi se ne svidjaju - i zasto ide na dobos:
Nema ogranicenje punjenja bterije na 80% 🙁 (samo regular i quick charge)
Tastatura mi je prevelika (mozda stvar navike)
Hod tastera mi se ne svidja
Osecaj na tasterima mi se ne svidja
Nema ni jedan usb-c
Zasto zaboga mini-hdmi - pa ima mesta za regular size
Ventilator se posle 10 minuta rada upalio - i bio je glasan/glasniji nego sto sam navikao, posebno obzirom da je n95 u pitanju
Kabl od adaptera (koji ide u zid/produzni) do laptopa je mnogo kratak - kao da su krali zicu - tipicna kineska kratkovidost. Nije starsno ali zasto zaboga..
Ima znacajan flex u plastici - slicno kao npr dell vostro 3530 koji sam svojevremeno gledao da kupim
Naravno cheap plastika - ne odaje dobar utisak - mislim gori cak i od novijih Dell Vostro
Nema ethernet port (a nije ultra-portable).. Kako da covek flashuje i recoveruje brickovane OpenWRT rutere 🤣

Stavio ga na kp.. Moji low end HP-ovi su znacajno bolji u smislu kvaliteta zaista (doduse low end HP-ovi su bolji od svih drugih low end laptopa drugih brandova - i to ubedljivo po mom misljenju).. Sa magnezijumskim latitude-om nema sta da trazi ni u najavi.. Ali naravno i realna cena od oko 240-250e za ovaj laptop - nema nista u konkurenciji za te pare.. Overall zakljucak, ili je ovaj izuzetak (ne deluje tako), ili kada su laptopovi u pitanju imaju jos leba da jedu da dostignu bolje zapadne brandove (koji se da se razumemo - isto prave u kini 🙂 )

Citao sam par strana u nazad, ali mi nije jasno kako flashsale01 vi imate nesto, dok kod mene stoji "na zalost aktivnost je istekla" ne stoji mi ni jedan predmet da mogu da ga dobijem za 99 din.
Da li treba neki link (ako mozete da prosledite) ili sta vec drugo?

Citao sam par strana u nazad, ali mi nije jasno kako flashsale01 vi imate nesto, dok kod mene stoji "na zalost aktivnost je istekla" ne stoji mi ni jedan predmet da mogu da ga dobijem za 99 din.
Da li treba neki link (ako mozete da prosledite) ili sta vec drugo?
Da, moras pokrenuti proces preko linka, meni obicno iskoci na fejsu ili jutubu pa kliknem.

@scylla Jeste, bilo je tako, sa zeninog telefona nije moglo, medjutim pre par minuta je proradilo. Ponovo moze da se izabere sa ona tri linka - telefon, kamera... izabrala je telefon bez problema.

Nazad
Vrh Dno