Svaki EV ima ogranicenje da mu V2L ne radi ispod 20% baterije. Dakle ne mozes nikad na taj nacin da je ispraznis do kraja 🙂A kako posle da se vratis kuci 🙂?
68 koliko vidim.Samo euro EV udaraju cijene bas. Gledam ovaj BMW ix3 krece od 80k eura pa gore
Između 60k i 85k 🙂A koliko je X3 u ekvivalentu?
forum.elektricnavozila.eu
Ja koliko vidim na njemu su američke tablice…Možda ovaj puni Ministarsvo finansija😂
Verovatno prvi Tesla Cyber truck kod nas, za one koji nisu iz Beograda…
Zapravo cell to body se jako lako servisiraju i sa prilicno vise uspeha jer ima manje modula tj celijaGledao sam skoro klip, nemacki Adac je bio u EV Clinic i tema je bila popravka baterija. U principu cilindricne celije kakve ima Tesla se najlakse menjaju, posle njih idu prizmaticne, a najteze su pouch celije kakve koristi Kia i Hyundai obicno.
Nisam siguran ali mislim da je cell to body baterije kakve koristi BYD i jos neki kineski proizvodjaci, gotovo nemoguce servisirati.
65000 slicno kao ekvivalentni susSamo euro EV udaraju cijene bas. Gledam ovaj BMW ix3 krece od 80k eura pa gore
Ne znam odakle ti ta informacija ali, cell to body su integrisane u strukturu vozila. Ne mozes da izvadis battery pack kao kod ostalih automobila. Svako skidanje znaci promenu strukture vozila.Zapravo cell to body se jako lako servisiraju i sa prilicno vise uspeha jer ima manje modula tj celija
Ne znam odakle ti ta informacija ali, cell to body su integrisane u strukturu vozila. Ne mozes da izvadis battery pack kao kod ostalih automobila. Svako skidanje znaci promenu strukture vozila.
Tesla ima cell to body i isto negde moraju da se ubace celije tako da je sve to slicno opet ima kuciste koje je deo karoserijeOvaj video je o ByD blade cell baterijama. Cell to body je relativno nov nacin pakovanja celija direktno u karoseriju vozila, bez baterijskog kucista. Time se stedi na prostoru i tezini baterije.
![]()
Revolucija u dizajnu električnih vozila sa tehnologijom ”ćelija-u-karoseriji”. - ElevenEs
Revolucija u dizajnu električnih vozila sa tehnologijom "ćelija-u-karoseriji".elevenes.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari