Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da li se 15m 1 din dobija i za prenos broja iz Yettela, i da li u poslovnici ili preko call centra?
15 meseci 1 dinar 9 meseci puna cena dobijaju samo korisnici A1 SRB mreže koji prenose usluge u Telekom Srbija.

Ako želite preći u drugu mrežu, A1 SRB nudi 24 meseca po 50% popusta na mesečnu pretplatu.

Ako se želite zadržati u Yettel mreži, podneti zahtev za prelazak u A1 SRB mrežu na dopunu, i samo, isključivo*, tražiti : 12 meseci 1 dinar 12 meseci 50% popusta na mesečnu pretplatu ( popust za taj novi obnovljeni dvogodišnji ugovor je 75% popusta na mesečnu pretplatu )...

Hvala na detaljnom odgovoru, ja bih ostao u Yettelu sa tom ponudom, nego gledam gde mi je bolje za slučaj da mi odobre zahtev za prenos, ili ne pristanu na 12m 1 din 12m 50%

Jel uspeo neko da dobije neki popust na Zvrk tarifu?😁

Prvu ponudu od 3m 999, ostatak puna tarifa sam odbio.. Druga ponuda je 20% popusta na 3m od 999 din, 21m 20% popusta na 2899 din. Šta dalje? Zahtev za prenos broja u A1 ili prihvatiti ovako nešto? Pozdrav

Na datum isteka ugovorne obaveze svratiš u bilo koji A1 i tražiš zahtev prenosa broja.
MTS kroz dan-dva zove nazad i nudi 50% na bilo koji paket:

1768998841984.png

najbolje je ako se ima a1 broj i trazi se prenos u mts, onda mts nudi za bilo koju 5ica tarifu 15x1rsd + 9x puna cena, sto izadje npr za 5ica XL oko 1875rsd mesecno u proseku.

najbolje je ako se ima a1 broj i trazi se prenos u mts, onda mts nudi za bilo koju 5ica tarifu 15x1rsd + 9x puna cena, sto izadje npr za 5ica XL oko 1875rsd mesecno u proseku.
Da li je moguce odraditi MTS u A1 prepaid pa onda ovu akciju, ili postoji neko ogranicenje koliko moras biti van MTS?

Ne vidim zasto ne bi moglo, pod uslovom da mts i dalje ima tu akciju za dva meseca

Drugarici danas ističe UO i sutra će podneti zahtev za prenos broja u Yettel na pripejd. Kad bi trebalo prenos da se desi, u nedelju na ponedeljak?

Prenosi na pripejd pa će posle da uzme 50% u app...

@stevan10
Ako sutra do podneva ode u Yettel i podnese zahtev prenosa broja, već u ponedeljak posle 6h ujutru se broj prenosi i vezuje na Yettel sim plastiku.
Bitno je samo da bude konkretna i jasna: a to je da želi broj na pripejd dopunu kad se prenese u Yettel. Potpisuje samo jedan papir ( zahtev prenosa ) i dobija sim plastiku

Da da, objasnio sam joj da traži isključivo na pripejd...

Drugar je porucio 5ica L paket, prelazak sa prepaid, da li moze da odustane od tog ugovora ne preuzimanjem i zadrzi prepaid ili mora neka dodatna procedura oko toga?

Šta znači tačno da je poručio 😃 Ako je online, ima pravo na odustanak u zakonskom roku kao i svaki ugovor sklopljen na daljinu, kao i što, ako čeka da mu donesu poštom ugovor da potpiše, može da odbije i ne mogu da ga nateraju na to i svojevoljno prebace na paket bez potpisanog ugovora, koliko znam i razumem 😃

Drugar je porucio 5ica L paket, prelazak sa prepaid, da li moze da odustane od tog ugovora ne preuzimanjem i zadrzi prepaid ili mora neka dodatna procedura oko toga?
Samo neka ne potpusuje ništa i to je to.
Ostaće na pripejdu.
Može čak i da inicira prenos broja u A1 pa da dobije 50% na bilo koji MTS 5ica paket

Od pre 15 dana sam u mts-u na pri pejdu. Vidim u aplikaciji opciju"Moje ponude" . Sta mogu da ponude i koliko se ceka na ponudu. Trenutno pise nesto kao "pripremamo ponudu za vas".

To su uveli novo od poslednjeg ažuriranja aplikacije. Izgleda da im još uvek ne radi.

Evo ako nekog zanima situacija od pre par dana, na dan isteka ugovora sa MTS podneo zahtev za prenos broja u A1 i nakon par sati su zvali iz MTS-a i nude 5L paket za 6x500 dinara i 18x 2050 dinara. Dakle nista usmeno itd samo nakon podnosenja zahteva za prenos idu dobre ponude, kao sto je i receno ovde na forumu.

Evo ako nekog zanima situacija od pre par dana, na dan isteka ugovora sa MTS podneo zahtev za prenos broja u A1 i nakon par sati su zvali iz MTS-a i nude 5L paket za 6x500 dinara i 18x 2050 dinara. Dakle nista usmeno itd samo nakon podnosenja zahteva za prenos idu dobre ponude, kao sto je i receno ovde na forumu.
Znaci nekadasnji Soko Lite u proseku 1550 din i verovatno -100 din za e-racun, pa ispadne 1450 din. Ispravite me ako grešim 🙂 Rekao bih sasvim korektna cena za ono sto se dobije 🙂 Podneo si zahtev za prelazak na Prepaid u A1 pretpostavljam?

To je 60% popusta? Trebalo bi da za 5icu S može da se izvuče i 70%, javljali su već neki, a tako je bilo i sa ekvivalentnom Omorikom S. Omorika M je išla sa 60%, pa bih očekivao da isto tako može da se uzme 5ica M, ali nema poznatih iskustava. Sokoli su fiksirani bili na 50%, pa verujem da isto važi za 5icu L i XL, a i uklapa se sa dosadašnjim iskustvima.

Znaci nekadasnji Soko Lite u proseku 1550 din i verovatno -100 din za e-racun, pa ispadne 1450 din. Ispravite me ako grešim 🙂 Rekao bih sasvim korektna cena za ono sto se dobije 🙂 Podneo si zahtev za prelazak na Prepaid u A1 pretpostavljam?
1548,75 u proseku ispada sa eracunom, sasvim lepa cena.

Poslednja izmena:
To je 60% popusta? Trebalo bi da za 5icu S može da se izvuče i 70%, javljali su već neki, a tako je bilo i sa ekvivalentnom Omorikom S. Omorika M je išla sa 60%, pa bih očekivao da isto tako može da se uzme 5ica M, ali nema poznatih iskustava. Sokoli su fiksirani bili na 50%, pa verujem da isto važi za 5icu L i XL, a i uklapa se sa dosadašnjim iskustvima.
Mene su zvali posle zahteva za prenos, ja trazio 70%, kazu 60% je trenutno najvise sto daju.

Podneo sam zahtev za prelaz u A1 na postpaid, prihvatio sam ponudu posto mi je cena ok. Tako je, sa e-racunom.

Pozdrav svima, trebami preporuka za internet u Sabcu i eventualno 1-2 broja za mobilni (trenutno imamo pripejd kod Yettel) to mi je potrebno za stan u koji dolazimo jednom na mesec dana godisnje od ove godine kad smo na odmoru i ponekad u toku godine na 5-6 dana.
Zgrada je u zavrsnoj fazi i polovina stanova vec useljena, nas problem je sto smo tu kratko vreme nezivimo u Srbiji ali bi bilo zgodno imati internet a mozda i TV preko interneta.
Neki interesantan plan ako postoji a za 5-6 godina kad odemo u penziju onda bih naravno uzeo nesto permanentno.
Unapred hvala za savet!

Nazad
Vrh Dno