Uvek bilo ali nikad nije bilo ovoliko problema. Ljudi su se žalili na ipad pre xy godina jer im procreate troši 20% baterije. Meni troši 44% od kad je izašao ipadOS 26 i novi update za procreate. Razmišljam i da uzmem novi ipad i olovku i za to mi treba 1600e više-manje. A da li će i to rešiti problem, teško. A da se zakucam za sto sa nekim drugim uređajem i da učim drugi softver, nešto i ne bih.Ne znam koliko chatgpt moze to zna kada ni Apple ne zna sta radi. izgleda su korisnici beta testeri pola godine, pa tek pred kraj izadje ok iOS, i to je pitanje. Ja sam gledao oko 13mini, mislio sam da su samo stariji problem, kada on svi.
Могуће да је проблем због 3G а не телефонаI provalio sam u cemu je problem. Ako je izabrana 3G mreza vibracija kada se prekine poziv ne radi. Ako je izabrana 4G ili 5G (on ili auto) onda radi vibracija kada se prekine poziv.
Meni je bio na 3G i zato nije htelo da radi. Kakav bag 😀
Šta se tačno desi, da probam da reprodukujem? Imam M1 I baš sam zadovoljan sa 26. Dobio sam mnogo više nego što sam se ikad nadao kad sam ga kupio odavno.Ja pričam o iPad-u, negde piše za njega da je Backgroud App Refresh jedno od rešenja (nije) ili da se napravi još jedan home screen, pre App Gallery stranice, na kojoj je samo jedna ikona. Ne radi ni to. Imao sam teoriju da je zbog Pro Motion-a, ali i sa islkjučenih 120Hz secne na istom mestu u isto vreme. Kao da je neko namerno to stavio tu.
Na telefonu mi je sve OK. BIo je problem sa Widget Stranicom i swipe-om negde u 26.1, ali to su ispravili. Mogli su bez ovog liquid glass-a.
Kako to moze da bude problem?Могуће да је проблем због 3G а не телефона
Šta se tačno desi, da probam da reprodukujem? Imam M1 I baš sam zadovoljan sa 26. Dobio sam mnogo više nego što sam se ikad nadao kad sam ga kupio odavno.

Meni secne na otvaranje app gallery, svaki put. Unazad ne.
Nije mi to visoka cena kad mi više ne ubija u pozadini ništa, mogu da downloadujem gluposti ili renderujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari