Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

A ja sam po komentarima na prošlogodišnjoj temi stekao utisak da se nikada više hotela nije štancaloi da je više bilo horora nego bilo kog drugog filma u pojedinačnom žanru. Zato se dobra komedija nije mogla naći ni da se tražila Gajgerovim brojačem..
Nigde nije napisano da ne "štancuju" horore već da je kvalitet tih filmova loš. Veoma je teško odgledati noviji horor i reći da je odličan, mahom je komercijalno smeće. A tek komedije, e to je već horor. 🤭

Zato me i čudi da od tolike količine horor filmova nisu uspeli da iznedre bar neki koji bi mogao da se kvalifikuje sa ocenom bar "iznad dobrog"...

Сад ме видиш, сад не видиш (https://www.imdb.com/title/tt4712810)
Убедљиво најлошији део. ОК, сви глумци су ту, појачани са троје клинаца, али је баш лоше одрађено. А биће и наставак. Можда је оцена са IMDB од 6.0 и мало већа од заслужене.

Odlicna psiho drama od Polanskog The Tenant (1976).

Kako kažu ameri stojim ispravljem Rip na kraju ispade sasvim ok. Miljama je daleko od Town i 999 ali solidan. 999 da je bio za pola sata duži bi bio remek delo onako malo zbrzan u 2 polovini.

A što se Ripa tiče ne sećam se filma koji toliko loše počinje a posle postaje bolji, uglavnom je obrnuto.

Pogledajte The invisible man iz 1933 ako ne mozete da nadjete novi horor film koji bi vam bio zanimljiv.

Kako kažu ameri stojim ispravljem Rip na kraju ispade sasvim ok. Miljama je daleko od Town i 999 ali solidan. 999 da je bio za pola sata duži bi bio remek delo onako malo zbrzan u 2 polovini.

A što se Ripa tiče ne sećam se filma koji toliko loše počinje a posle postaje bolji, uglavnom je obrnuto.
Е, то си добро приметио. Некако, почиње шаблонски, конташ, све је предвидиво, још један патерн-филм, али ипак није скроз тако. Крај солидно претумба ствари.

ne znam ni sto komentarisem film koji je jedan u nizu i brzo ce se zaboraviti, kako je Met Dejmon provalio da je azijat drukara jer je svima rekao razliciti iznos koji je tipovan u dojavi i ovi koji su se javili na telefon su rekli kao da izadju svi iz kuce i pomenuo cifru od 150000 dolara ili 300 zaboravio sam koju je rekao samo njemu. A Azijat je sve vreme u kontaktu bio sa svojom ekipom i mogao je da kaze realan iznos od 20 miliona, a ne inicijalni iznos. Inace slican nacin je primenjen ako se ne varam u Miami vice kako bi se videlo iz kog odeljenja( Dea, fbi itd) stizu informacije

Mnogo bolji nego što sam očekivao. Odlično se ubrzava od pola do kraja filma, a na kraju najjači i ostane taj utisak sa kraja. Uopšte nisam skontao šta će da se desi, atipično za Holivud.

Od mene preporuka.

ne znam ni sto komentarisem film koji je jedan u nizu i brzo ce se zaboraviti, kako je Met Dejmon provalio da je azijat drukara jer je svima rekao razliciti iznos koji je tipovan u dojavi i ovi koji su se javili na telefon su rekli kao da izadju svi iz kuce i pomenuo cifru od 150000 dolara ili 300 zaboravio sam koju je rekao samo njemu. A Azijat je sve vreme u kontaktu bio sa svojom ekipom i mogao je da kaze realan iznos od 20 miliona, a ne inicijalni iznos. Inace slican nacin je primenjen ako se ne varam u Miami vice kako bi se videlo iz kog odeljenja( Dea, fbi itd) stizu informacije
Njemu je rekao 150K i kada su ovi nazvali i spomenuli taj iznos, koliko se sećam, on je još uvek bio u kući sa timom, pa nije ni stigao da im javi pravi iznos.

Njemu je rekao 150K i kada su ovi nazvali i spomenuli taj iznos, koliko se sećam, on je još uvek bio u kući sa timom, pa nije ni stigao da im javi pravi iznos.
A i kad je javio posle da je veći iznos nije napisao koliko da bi verovatno mogao da manipuliše ako mu se ukaže prilika i ukrade više za sebe. Posle toga kada Aflek zove onog iz DEA ovaj iz DEA ga pita za tačnu cifru što implicira da nije znao kolika je ali je znao da je poprilična što mu kosoki i dojavio.

gledao sam opet. Vec je bio napolju pre nego sto je ovaj zvao telefonom i poslao mu je poruku “ jackpot $ , mozda su korumpirani posto ne zovu nacelnika”, tako da je ovaj vrvr pretpostavio da ima vise od 150 k i taj iznos pomenuo da uzmu i napuste kucu, ali opet mi je to nesto klimavo.
Plus jos se rokaju 10 min u naseljenom kraju nigde pandura,nisam bio siguran dal je ben aflek negativac,mada me i Met malo zbunjivao ostalo mi je manje vise bilo predvidivo, sa klise zavrsetkom ovaj juri jednog a ovaj drugog na kraju

U suštini film navlači ali i pored svih pozitibnih strana početak je krininalan stoga od mene više od 6 neće da može.

Plus jos se rokaju 10 min u naseljenom kraju nigde pandura
U jednom trenutku je neko spomenuo da karteli kupuju čitave blokove kuća zbog šteka, pretpostavljam da u tom bloku niko ne živi, osim onog jednog čuvara što su ga isprepadali 🙂 Azijat je čini mi se u jednom trenutku rekao nešto tipa "gde su automobili, gde su ljudi"...

Rip
Od Dejmona i drugara mu sam vise ocekivao, daleko vise.
Mogli su jednostavno sve da smeste na jednu binu sa tri scene u pozoristu i ispao bi bolje.
Al dobro, sta reci nego Netflix u svom punom sjaju.

Odgledao sam ceo serijal o Hariju Poteru. Svi filmovi su mi odlični, možda jedino prvi deo poslednjeg filma za nijansu slabiji.
Baš sam razmišljao da li postoji još neki serijal sa 5+ filmova koji drže kvalitet u svim filmovima?
P.S. Vidim da se snima serija, malo istražio kad ono Snejpa glumi tamnoputi glumac, aha ta politička korektnost.. Po meni bolje da su snimali nešto o vremenu Voldemora itd, verujem da tu ima dosta zanimljivog materijala.

Odgledao sam ceo serijal o Hariju Poteru. Svi filmovi su mi odlični, možda jedino prvi deo poslednjeg filma za nijansu slabiji.
Baš sam razmišljao da li postoji još neki serijal sa 5+ filmova koji drže kvalitet u svim filmovima?
P.S. Vidim da se snima serija, malo istražio kad ono Snejpa glumi tamnoputi glumac, aha ta politička korektnost.. Po meni bolje da su snimali nešto o vremenu Voldemora itd, verujem da tu ima dosta zanimljivog materijala.
Fast and furious serijal

Ima poznatih filmskih triologija ali posle drugog ili treceg filma ljudi imaju deja vu osecaj posle gledanja.
Tesko je ocekivati da pet filmova iz jednog serijala imaju ujednacen kvalitet.
Dzejms Bond filmovi su uvek gledljivi.
slika.png

Nastavi sa trilogijom Fantastičnih zveri

Nazad
Vrh Dno