Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Диван филм, најтоплија препорука.
Хвала свима на препоруци!
Mene je smorio. Ima neki vajb atmosfere Izgubljeni u prevodu i to je sve.

Уживао сам. Нисам га гледао кад је изашао, није ме привукао. Добра акција, пуцњава, борбе. Баш за забаву! Препорука.
Sisu je skroz ok ali Sisu 2 sam ugasio nakon 10 minuta.

Rekli su o filmu The Rip 2026
Da je nezaboravan i da će postati klasik jednog dana to sigurno nije, ali i citirane stavke su dovoljne u ova kastrirana filmska vremena.
Preporuka.

""Female characters exist - but NO female empowerment lectures or "girlboss-takes-over" nonsense.

The men are the stars.
The men are the villains.
The men are the HEROES!

Joseph Carnahan directs with the same raw, no-apologies energy he brought to "Smokin' Aces" and "The Grey."

And Matt Damon and Ben Affleck anchor the film as hardened, flawed, larger-than-life men who drive every frame forward with grit, violence, loyalty, and zero hand-wringing.

This is the kind of movie Hollywood used to make before everything got castrated: tough guys, high stakes, moral gray zones, and zero pandering.

No DEI checkboxes, no trauma monologues, no weak men crying about feelings—just men doing what men do in a world that still respects that.""
Tesko da ce postati klasik, genericki film koji odgledas i zaboravis sutra, sa losim akcionim
scenama i kamerom koja se drma i ne vidi se nista. Kad se uporedi sa Training dayom( tema korumpirani policajci) iako je drugaciji film, mnogo je upecatljiviji TD. I los casting pored glavnih uloga. Naravno moje misljenje vecini se svidja.
Ta netlix produkija kao po sablonu da ih pravi. I onaj 6 underground je jos vece djubre, za tinejdzere, jedino sto vredi je Alfa Giulia qv na pocetku

Tesko da ce postati klasik, genericki film koji odgledas i zaboravis sutra, sa losim akcionim
scenama i kamerom koja se drma i ne vidi se nista. Kad se uporedi sa Training dayom( tema korumpirani policajci) iako je drugaciji film, mnogo je upecatljiviji TD. I los casting pored glavnih uloga. Naravno moje misljenje vecini se svidja.
Ta netlix produkija kao po sablonu da ih pravi. I onaj 6 underground je jos vece djubre, za tinejdzere, jedino sto vredi je Alfa Giulia qv na pocetku
+1 za

Tesko da ce postati klasik
Bukvalno sam napisao da neće postati klasik i da ga preporučujem najviše zbog onog što sam citirao u spojleru.

A Training Day jeste klasik, čak i pomalo potcenjen. Ali nema baš nikakve veze sa mojim komentarom ni sa filmom The Rip, jedina daleka poveznica su im korumpirani policajci.

2025a nikad lošija godina za horore a sumnjam da će i ova biti bolja.
Jedini film koji mi je ostavio utisak (među relativno novijim filmovima) je ovaj
Prilično dobar film.
Japance ne bih spominjala ovom prilikom, niko nema izopačenije ideje za horore od njih.

Godina nikad bolja.
Bring Her Back, MadS vrhunski filmovi.
Weapons, Good Boy i Ugly Stepsister nisu bas horori ali su dobri, posebno sestra.
Obsession za ovu god deluje zanimljivo.

Mene je smorio. Ima neki vajb atmosfere Izgubljeni u prevodu i to je sve.

Sisu je skroz ok ali Sisu 2 sam ugasio nakon 10 minuta.
Изгубљени у преводу је мени врхунски филм. Више пута сам га гледао.

Сису 2 не знам да ли да гледам, ако је исти као кец, онда нема поенте. Можда га погледам кад ништа друго не буде нарочито занимљиво.

Bukvalno sam napisao da neće postati klasik i da ga preporučujem najviše zbog onog što sam citirao u spojleru.

A Training Day jeste klasik, čak i pomalo potcenjen. Ali nema baš nikakve veze sa mojim komentarom ni sa filmom The Rip, jedina daleka poveznica su im korumpirani policajci.
Da da jasno,
Nego je dole citat muskarci glavna uloga i to su filmovi koje je ranije pravio Holivud, sa sve azijatom koji mora da bude u ulozi i pandurkom sa naduvenim ustima. Meni je sve to tanko i ne podseca me na ranije dobre akcione filmove.
Cak ni ovog rezisera ne gotivim ni njegov stil akcije.
Training day sam naveo kao stariji film , na koje se citat poziva”filmovi kakvi su ranije snimani”, ne koji ima identicnu radnju ali ima neke dodirne tacke (korumpiranost)

Poslednja izmena:
Samo su falili Miloš Biković i Miodrag Radonjić umesto Meta i Bena.
Preporučio bih ipak repriziranje filma sa sličnom tematikom
Grad Lopova je odlican stari film, pravi akcioni triler, a ovo The Rip je jedan od gorih filmova koje sam gledao u zadnje vreme , zali boze para ulozenih sto su na poznate glumce dali

2025a nikad lošija godina za horore a sumnjam da će i ova biti bolja.
Jedini film koji mi je ostavio utisak (među relativno novijim filmovima) je ovaj
Prilično dobar film.
Japance ne bih spominjala ovom prilikom, niko nema izopačenije ideje za horore od njih.
A ja sam po komentarima na prošlogodišnjoj temi stekao utisak da se nikada više hotela nije štancaloi da je više bilo horora nego bilo kog drugog filma u pojedinačnom žanru. Zato se dobra komedija nije mogla naći ni da se tražila Gajgerovim brojačem...

Сису 2 не знам да ли да гледам,
Ako gledaš jednu gledaš i drugu, one svakako idu u paru...

A ja sam po komentarima na prošlogodišnjoj temi stekao utisak da se nikada više hotela nije štancaloi da je više bilo horora nego bilo kog drugog filma u pojedinačnom žanru. Zato se dobra komedija nije mogla naći ni da se tražila Gajgerovim brojačem...

Ako gledaš jednu gledaš i drugu, one svakako idu u paru...
Ako snime treci deo bice to opasna mutacija.

Ne mogu da ga se zasitim,kao ni Ridika.😂

6.9, по мени, није ниска оцена. А и тај филм је за забаву, није предвиђен за оскара. Не знам. Мени је солидан.

Solidan The Rip, najvise zbog glumaca, malo mi ne lezi ta akcija, kao recimo kod inception mi kvari utisak, pa bih dao 6/10.

Nego Johnny got his gun, 10/10, strasno iskustvo - pogledao sam ga pre nekih 7-8 godina, mozda bih ponovo, ili knjigu. Ali toliko je jak i tezak. Prava umetnost, ovaj film se ne gleda, vec prozivljava. Nekako misii odu daleko, razmiljsanje o samoj svesti/mozgu, smislu, cak i o nasem postojanju.... Nekom cudno vezom mi je dozivljaj kao i "2001 A Space Odyssey" koji me uvuce skroz.

Solaris recimo nisam gledao, to cu sledece, mislim da je tog tipa

Poslednja izmena:
@tozovac Da, definitivno odličan prvi Džon Vik.
Ja da sam na tvom mestu pogledao bih eventualno još drugi deo i tu stao, dalje je samo prežvakavanje i još veće preterivanje odvedeno u potpuni apsurd.
Nažalost pogledao sam ih sve ali zato kad ga ""vaskrsnu"" u petom nastavku ispoštovaću sebe i neću gledati.

Poslednja izmena:
Dzontra vik je stiven sigal sa boljom kamerom. To je trebala biti parodija neka a oni napravili ozbiljan film pa stvarno utripovali da je taj serijal dobar.
Ovo je najbolji film tog tipa, naravno parodija.
Evo 1 klip cisto da vidite sta je to a sve scene su ovakve.

E ovo bi mogao veceras onaj Rip me sinoc smorio za medalju prvih 20 minuta kad se nisam šlogirao od umobolnih dijaloga i dešavanja. Možda ga nekad završim, ****** očekivao sam više od dvojca bez kormilara. Al mi nije jasno ko piše one dijaloge. Možda i njamke oreviše znaću svakako više kad ga završim tj ako...

Nazad
Vrh Dno