Šta je novo?

Poslednji odgledani filmovi 2026

Dajte ljudi, sta odjednom bi sa ovim ludilo filmovima 😄
Teeth je definitivno originalan, osim ako nije rimejk nekih ludih japanaca i slicno.

The Smashing Machine (2025)
Gledao pre izvesnog vremena, bas slabo nekako. Bukvalno sam imao osecaj da gledam neku epizodu sa sredine mini serijala.
Rock je bio dobar, ali sama radnja, desavanja, poprilicno dosadno. Verujem da je mogao da se napravi mnogo bolji tj zanimljiviji film.

Prevelika ocena na imdb, ovo je mozda 5, 5.5 na misice,

Poslednja izmena:
Eh... a ja jos namerno necu da spoilujem, pa samo spominjem scenu sa matorcem i onda ga ti dokrajcis 😄
Ма, ја готивим Џоа Гордона Левита, баш зато сам и погледао филм, има по мени баш добре филмове, углавном позитивне, што ми сада итекако треба, јер пролазим кроз тежак период. Кад оно трт 🙂
Тежак ко бетон.
Филм је свакако квалитетан, али за опрезан одабир тренутка гледања.

Иначе, тек пошто сам постовао, сам укапирао да сам вероватно спојловао.

Od tih uvrnutih filmova zadnje sto mi pada na pamet
www.imdb.com/title/tt0167147/
Japansko ludilo na max. Samo oni mogu ovako nesto da snime.
U bilo kojoj drugoj zemlji za ovo se ide na psihijatriju, vesala ili makar javno kamenovanje.

Zasto ovi linkovi nekom rade nekom ne ?

Gregg Araki je snimao jako čudne filmove.
Od njega sam davno davno gledao Doom Generation, čak se sećam i kad se davao kod nas u bioskopima, vrteo se džingl na Pinku čini mi se

Скоро-па-експлицитне геј сцене са неким уврнутим и маторим ликовима, педофилија, страшно. Једва сам погледао. Баш тежак филм.
Meni scena u kadi ostavila ubedljivo najteži utisak

Uzeste mi bre rec iz usta. Malo pre ga zavrsih pa rekoh da napisem utisak. Odlican triler, i od mene preporuka.

Jel moguce da se svima bas svidja, meni je kraj filma bas tanak i uklapa se u netflix filmove i to sa dobrim glumcima, sve je genericki. Prvi deo filma i sredina su solidni sve u svemu prosek

Ја ћу га погледати ових дана. Очекујем опуштајућ филм. А и Фрејжер ми је ок глумац, пријатан је лик.

Prvih pola sata kao da sam gledao F&F serijal. Potezi "junaka" su na nivou srednje vrtićke... Nisam stigao ceo film da pogledam ali računam da je takav do kraja.

Angel Heart(1987)

Ko voli noir detektivske priče, sa malo horora, ovo će mu se svideti. Ne znam zašto,ali meni je Miki Rurk iz mlađih dana pljunuti Brus Vilis, izgled, čak i glas...
Ne ljuti se brate moj ali napravio si grešku.
Grešku što nisi spomenuo Roberta de Nira koji je sporedna ali tako jako upečatljiva uloga da je to neverovatno.
Jedan od mojih omiljenih horor filmova, mislim da sam ga gledao preko 5x.

The Rip, od mene solidna 5ica. Na tviteru inace ima izjave Meta i Bena, kao znate, takvo je trziste, zato pravimo takve filmove, ako se promeni, pravicemo bolje. Takodje su pomenuli kako Netfliks zna da svi cackaju telefone, zato ponavljaju neke stvari, da svi skapirali, sto se ovde isto vidi, nepotrebnim ponavljanjem scena.
P.S.
Boze, al je ova Tejana ruzna i antipaticna, al je guraju svuda.

A Dark Song (2016)
Čekao sam da prođe skoro decenija da ga opet obnovim jer sam želeo da maksimalno uživam u filmu. Kraj savršen i utisak je fenomenalan i jači nego prvi put.
Krem de la krem folk horora i jedan od najboljih folk horora uopšte. Apsolutno da jeste.
U rangu "The VVItch" i za nijansu slabiji od"The Hereditary".
"A Dark Song" je fenomenalan folk horor sa izuzetnom glumom i krajem koji ostavlja bez daha i čitav film diže za jednu ili čak dve ocene.
10/10

Rekli su o filmu The Rip 2026
Da je nezaboravan i da će postati klasik jednog dana to sigurno nije, ali i citirane stavke su dovoljne u ova kastrirana filmska vremena.
Preporuka.

""Female characters exist - but NO female empowerment lectures or "girlboss-takes-over" nonsense.

The men are the stars.
The men are the villains.
The men are the HEROES!

Joseph Carnahan directs with the same raw, no-apologies energy he brought to "Smokin' Aces" and "The Grey."

And Matt Damon and Ben Affleck anchor the film as hardened, flawed, larger-than-life men who drive every frame forward with grit, violence, loyalty, and zero hand-wringing.

This is the kind of movie Hollywood used to make before everything got castrated: tough guys, high stakes, moral gray zones, and zero pandering.

No DEI checkboxes, no trauma monologues, no weak men crying about feelings—just men doing what men do in a world that still respects that.""

Zeznuo me Kimins jer rece da je odgledao novog Predatora, za koga nisam ni znao da je izasao, rekoh taman cu i ja.
Posle 20 minuta sam trazio sacmaru koju nemam da upucam TV... sta napravise od odlicne fransize sa beskonacnim potencijalom...

Уживао сам. Нисам га гледао кад је изашао, није ме привукао. Добра акција, пуцњава, борбе. Баш за забаву! Препорука.

Nazad
Vrh Dno