MegaSkot
- Irish Transporter -
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,555
Ма, ја готивим Џоа Гордона Левита, баш зато сам и погледао филм, има по мени баш добре филмове, углавном позитивне, што ми сада итекако треба, јер пролазим кроз тежак период. Кад оно трт 🙂Eh... a ja jos namerno necu da spoilujem, pa samo spominjem scenu sa matorcem i onda ga ti dokrajcis 😄
Preporuka za [imdb]tt15514498[/imdb]
Od njega sam davno davno gledao Doom Generation, čak se sećam i kad se davao kod nas u bioskopima, vrteo se džingl na Pinku čini mi seGregg Araki je snimao jako čudne filmove.
Meni scena u kadi ostavila ubedljivo najteži utisakСкоро-па-експлицитне геј сцене са неким уврнутим и маторим ликовима, педофилија, страшно. Једва сам погледао. Баш тежак филм.
Hvala na preporuci, upravo odgledao, sjajan film 🥰Rental family 7/10
Леп филм, ово се ретко виђа у Холивуду , нажалост. Лепо је Фрејзер изнео улогу. Вреди погледати. Препорука.
Mislio sam na The Rip da ne bude zabuneJel moguce da se svima bas svidja, meni je kraj filma bas tanak i uklapa se u netflix filmove i to sa dobrim glumcima, sve je genericki. Prvi deo filma i sredina su solidni sve u svemu prosek
Ne ljuti se brate moj ali napravio si grešku.Angel Heart(1987)
Ko voli noir detektivske priče, sa malo horora, ovo će mu se svideti. Ne znam zašto,ali meni je Miki Rurk iz mlađih dana pljunuti Brus Vilis, izgled, čak i glas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari