Šta je novo?

Temu - online prodaja (praćenje pošiljki u zasebnoj temi) - FAQ u postu broj 2

Ako se dobro secam, svaki taj kupon istekne pre nego što aktiviras sledeći, pa ne možeš da ih kombinujes i da hoćeš.

Kad budeš aktivirao 500, on ti važi naredna 24 sata i posle ga zameni ovaj od 1000. Naravno, ako si ga aktivirao.

Ево да се похвалим, јуче први пут одиграо flashgrab (Xiaomi Redmi Note 14) и вечерас добио, понудили замену Realme 14T. Просто невероватно, што би рекли из прве!

Prilozi

• Снимак екрана (80).png
    Снимак екрана (80).png
    96.4 KB · Pregleda: 180
a ovde sw treba samo skenira qr kod a ja prvo iso ra refres stranice 🙂

Sad vidim ako se u porudzbini nalazi jedan predmet koji je dobijen na poklon ne moze da se trazi korekcija cene bez obzira sto su ostali predmeti koji nisu dobijeni na poklon placeni, koja glupost.
Umesto da izostave taj predmet sto je poklon i da ostalim predmetima odrade korekciju, oni kompletnoj porudzbini zbog jednog poklona nece da odrade korekciju.

Sad vidim ako se u porudzbini nalazi jedan predmet koji je dobijen na poklon ne moze da se trazi korekcija cene bez obzira sto su ostali predmeti koji nisu dobijeni na poklon placeni, koja glupost.
Umesto da izostave taj predmet sto je poklon i da ostalim predmetima odrade korekciju, oni kompletnoj porudzbini zbog jednog poklona nece da odrade korekciju.
kod mene je moguce. Radi se o QQQQ porudzbini. QQQQ poklon takodje moze i da se vrati, dobija se kredit u vrednosti poklona.

Nije da ću da vraćam, ali dobro je znati. Zapala mi za oko početnička gitarica za klinca, baš bi se oduševio, a najveći problem koji sa njima imaju kupci je to što mogu da nastradaju u transportu (bukvalno ljudima stizale polomljene na pola). Generalno nije problem da se i ne refundira, pošto jelte poklon, ali super ako daju kredit, bar neka zaštita od ludaka po kurirskim službama.

Inače, potvrđujem da radi i korekcija cene, provereno.

Pitanje za ljude koji koriste više naloga i prave nove naloge kada promocije prestanu da rade - koje su varijable? Da li uzimate potpuno nov uređaj? Pravite novu mejl adresu? Koristite neki emulator? Šta od ovog "radi"?

Nije da ću da vraćam, ali dobro je znati. Zapala mi za oko početnička gitarica za klinca, baš bi se oduševio, a najveći problem koji sa njima imaju kupci je to što mogu da nastradaju u transportu (bukvalno ljudima stizale polomljene na pola). Generalno nije problem da se i ne refundira, pošto jelte poklon, ali super ako daju kredit, bar neka zaštita od ludaka po kurirskim službama.

Inače, potvrđujem da radi i korekcija cene, provereno.
Ne bih to uzimao na Temu, em lutrija u kom stanju će stići, em ako je loša gitara sa visokom akcijom može mu ogaditi celu ideju. Uhvati nekog ko se razume i naše radnje, ili oglasi, početničkih gitara makar ima uvek da se bira.

Pitanje za ljude koji koriste više naloga i prave nove naloge kada promocije prestanu da rade - koje su varijable? Da li uzimate potpuno nov uređaj? Pravite novu mejl adresu? Koristite neki emulator? Šta od ovog "radi"?
Ja sam pokušavao da napravim nov nalog i da me temu vidi kao "novog korisnika". Ništa nije upalilo.

Čak sam uzeo i rootovao jedan telefon, instalirao xposed i android faker koji spoofuje sve moguće vrednosti (imei, wifi mac, wifi ssid, simserial, android id, broj mobilnog, hw serial, ads id...), uz to srpski vpn, nov gmail...
Ko zna šta još sve detekuju

Ja imam na istom telefonu dva naloga. U aplikaciji ima opcija da se unese vise naloga. Naizmenicno mi daje claimcredit na oba. Na jednom imam Discount Card, a na drugom QQQQ. Ne i obrnuto. Inicijalno sam drzao to razdvojeno na dva telefona. Kasnije sam odustao da se smaram tako, jer kinezi ionako imaju neki svoj tesko dokuciv algoritam. Na oba naloga sam ispucao i Flashsale tj. dobio po jednom, pa i ne otvaram vise. U jednom trenutku, tokom BF, sam imao po par povlacenja rata za claim credit na oba naloga, QQQQ, pa jos na to i na ALiExpress-u neke zezalice koje moras da otvaras na dnevnom nivou. Ono dnevna obaveza od vise od pola sata, pa sam redukovao to sve.

Ne placam platnom karticom, vec samo Apple Pay ili Google Pay, zavisi na kom sam uredjaju. Na nalozima su razlicita imena (supruga i ja) i razlicite adrese. Tako stoji na nalogu, ali ponekad korigujem adresu pre isporuke na kucnu.

Tu ima puno "red flag-ova", ali ne vidim da sam nesto penalizovan. Oba naloga imaju po skoro 30k nakupljenog kredita.

Poslednja izmena:
Kod mene isto ne radi korekcija cene kod poklona sa qqqq,nije mi to ni bitno kolko to sto mi vec danas trazi kupovinu od 8.000 dinara za poklon😮

Kada napravite novi nalog, koju karticu za plaćanje koristite?
Prethodne kupovine nisu uslov za pokretanje kalendara ili neke promocije (claimcredit/wincredit), ako zbog toga pitas. Ako si odredjen da dobijes - dobices odmah pri kreiranju naloga, cak i bez verifikacije mejla kako je kod mene jednom bio slucaj.

Imam "penale" na qqqq. Nakon treceg naloga/kalendara, minimum order je 8000din za usputne poklone kao i za glavni.
Nakon jednog returna su mi promenili wincredit uslove. Nagradu mogu da pokupim tek tri meseca nakon dostave, odnosno nakon sto istekne return window. Umesto odmah nakon slanja.
Claimcredit ode i dodje, bez obzira na returnove, nema onog bana od tri meseca

Uzmem obrisem sve naloge, sacekam nedelju dana da zavrse proces brisanja. Napravim novi nalog a ono iskace da sam njihov cenjen, premium user evo nagrade.

Jesmo li utvrdili da li stvarno ide 1 proizvod po danu na flashsale ili se logično desava da vise ljudi isti dan dobije isti proizvod?

Prvi poklon uzimaš nakon te prve kupovine, tipa "claim today's gift" i on kreće i vodi se u sistemu zasebno ("platiš" 0 din.)

Priča se svašta, niko od nas ne zna kako im algoritmi funkcionišu. Nikad nisam imala (vidljivih) problema posle price adjustmenta, evo i sada sam nazidala lagano preko 500 din. na povrate od qqqq i jedne random kupovine nevezane za promocije. Zato mi je posle jednog vraćenog artikla (izgleda) trajno nestao discount777, a claimcredit na ovom nalogu koji smatram za glavni nemam sigurno više od godinu dana. Na drugom nalogu imam claimcredit ali ne i discount777, na trećem imam discount777, claimcredit tu nisam ni gledala 🙂

Taj rad.
A šta je sa ovim "Prilagodi dodatne besplatne poklone"?
Jel se tu nešto radi?

Oswajac

Скенирај унапред, пре 8 само укуцај flashsale01 у Тему апликацији и чекај. Није потребно ни рефрешовати страницу, искочиће и кликни.

I ja dobio sinoc Xiaomi 13c+ i danas su ga poslali. Ovo sa flashsale01 olaksava posao, nisam cekao, vec sam usao tek kad mi je zazvonio alarm, ali sam pokusavao nekih mesecak dana..

Ima li još ko da igra flashsale, a da nije ništa dobio? Mi na tri naloga već mesec i više i za sada ništa...

Krenuo mi treći krug qqqq na jednom nalogu, dva dana nakon završenog prethodnog.
Još uvek nema (vidljivih) ograničenja, dva kupljena itema da se pokrene igra i to je to, jedino što mi je kao prvi poklon dalo najjeftiniji a ne prvi izabran artikl i što su glavne nagrade toliko bezveze da bukvalno ne znam šta da izaberem, žao mi za 1000 din.

Tek kada sam podesio alarm kao podsetnik dobio sam ga, za 10-ak dana. Pre toga pokušavao dugo, ali kada se setim

Oswajac

Скенирај унапред, пре 8 само укуцај flashsale01 у Тему апликацији и чекај. Није потребно ни рефрешовати страницу, искочиће и кликни.
to sam slucajno uradio u 3 do 7 za Samsung i pisalo sutra
Probao sam Xaomi, mislio sam da se generise novi QR kod svakog dana

A šta je sa ovim "Prilagodi dodatne besplatne poklone"?
Jel se tu nešto radi?

Imao sam one 2 kupovine na početku i valjda 1 gratis, od onih 5 proizvoda koje sam odabrao kao besplatne na početku, da li dobijam samo glavni ili svih 5?
U međuvremenu sam menjao gl nagradu, a vidim da još uvek može, trenutno je M310 četkica, ima li nešto bolje?

Jel ovo besplatno ili moram da kupim nešto za 1000 din?

Prilozi

• Screenshot_20260119_114140_Temu.jpg
    Screenshot_20260119_114140_Temu.jpg
    122.1 KB · Pregleda: 59
  • Screenshot_20260119_143130_Temu.jpg
    Screenshot_20260119_143130_Temu.jpg
    61.4 KB · Pregleda: 59
Imao sam one 2 kupovine na početku i valjda 1 gratis, od onih 5 proizvoda koje sam odabrao kao besplatne na početku, da li dobijam samo glavni ili svih 5?
U međuvremenu sam menjao gl nagradu, a vidim da još uvek može, trenutno je M310 četkica, ima li nešto bolje?

Jel ovo besplatno ili moram da kupim nešto za 1000 din?
samo prvi poklon je skroz besplatan, nema minimum order. Za ostale ti pise dole, minimum 1000din u tvom slucaju

glavnu nagradu mozes da menjas do poslednjeg dana, ostale poklone ne

Nazad
Vrh Dno