Ja imam identican problem sa Bergen Apollo T, a i identican izgovor servisera.
Cela situacija se rasteze vec dva meseca. Veoma me interesuje ako uspes resiti problem ,sta je bilo u pitanju.
Meni su menjali spoljasnju jedinicu i sa novom spoljasnjom jedinicom je apsolutno isti problem. Stalno vrdaju i bacaju izgovore da je klima prljava, zapusena i slicno. Unutrasnja jedinica je bukvalno cista kao i kada je bila nova jer sam ih zvao krajem Oktobra i rekli su da je treba ocistiti, a klima je vec bila cista i bez ikakve prasine (u tom trenutku bila je koriscena 3 meseca). Pere mi lik klimu i prodaje mi price kako ce sada da prodise jer je bila sva zapusena. Ja pogledam u kofu gde se slivala voda od pranje klime, bukvalno je voda prozirna. Nema cak ni na dnu onog braonkastog sloja. Od tada se klima nije koristila ni 5x jer kako je upalim em ne greje, em guta struju.
Energy Net je malo pogurao situaciju i majstore koji su neverovatno neozbiljni te su danas zvali i rekli da ce najverovatnije doci danas ili u Ponedeljak da vide sta je u pitanju.
Ne znam ni sta vise da ocekujem jer oni ocigledno ne znaju da rese problem kada su zamenili i spoljasnju jedinicu, a problem je ostao isti. Iz Energy Net-a vec u razgovoru najavljuju da cu ja morati da platim tu popravku jer garancija pokriva samo kvarove koji se nisu desili od strane korisnika. Niti sam dirao tu klimu, niti je otvarao. Od Jula meseca kako je ugradjena vise je stojala iskljucena nego sto je radila zbog svih problema i da jos placam popravku (od servisa koji ne zna da odradi dijagnozu kvara i ustanovi sta je problem)?
Radije cu uzeti macolu i izlupati je.