I meni se to cini glupo. Javio sam kumu da produzi senzor UJ pa da ga spusti negde blize podu.Ali zasto posle 2h,normalnog objasnjenja nema.Preglupo je da tako radi.Ttrebali su i zadatu tempetaturu da nameste da klima odlucuje sama.Ti namestis na 22,a ona odluci da treba na 18 ili 26.
Ja lepo rece, na kraju ce AUX ispasti najbolji medju jeftinim klimamaAu,al sporo radi DF.Duplo sporije od AUX-a.Uz to,SJ prebucna u toku DF.
Evo sada gledao.11 min.I celo vreme bruji.AUX to odradi za 5-6 min.SJ se cuje mozda 1min dok radi DF.TCL za sada jedan DF od sinoc.AUX jos nema DF.Ma da,TCL je vise izlozen vetru i kisi.Koliko dugo radi defrost? Ja je imam al palimo je retko trenutno pošto se moji u ovim hladnim mesecima greju na drva pa nisam do sad video defrost na njoj.
Ja prezadovoljan Vox-om, za ove pare se sasvim lepo grejem evo petu zimu. Sad najavljuju -10 do -15 nekoliko noci zaredom pa cu videti sta me ceka. Tu su grejalice da pomognu jer kontam da nece moci na toj temperaturi da ugreju dovoljno.Ja lepo rece, na kraju ce AUX ispasti najbolji medju jeftinim klimama
Bucna uj, ali duva toplo za sve pare
Očigledno je ovoj TCL na grejanju ventilator na spoljnoj uvek u tom max modu, tako radi i Gree Pular koju imam (a plaćena dosta više od TCL). Ja upalio sad malo TCL da vidim kako radi na minusu, zagrejana je već soba pošto se loži al da vidim kako se ponaša. Ne vidim da je upalila grejač na spoljnoj pri ovom blagom minusu (pipnuo grejač na spoljnoj i hladan je), kako se kod vas ponaša grejač, jel ga pali možda samo kad je DF?Rad SJ na grejanju je takav kakav je,pa moze da bude kvadratura koliko hoce.Zadaj joj max temperaturu na grejanju sada i cuces je kako radi trenutno opterecena.AUX se bukvalno osim ventilatora na SJ ne cuje.Nema ni vibracija.Na ovoj TCL na grejanju i na +10 ventilator vrti ko blesav.Izgleda da je najveci problem kod ove TCL veoma los softver.
Upali grejač nekoliko minuta nakon što počne sa radom i ostavi ga upaljenog par minuta nakon što ode u mirovanje. Pali ga uvek kad je u minusu na njenom senzoru.Očigledno je ovoj TCL na grejanju ventilator na spoljnoj uvek u tom max modu, tako radi i Gree Pular koju imam (a plaćena dosta više od TCL). Ja upalio sad malo TCL da vidim kako radi na minusu, zagrejana je već soba pošto se loži al da vidim kako se ponaša. Ne vidim da je upalila grejač na spoljnoj pri ovom blagom minusu (pipnuo grejač na spoljnoj i hladan je), kako se kod vas ponaša grejač, jel ga pali možda samo kad je DF?
Hvala. Mislim da je jeste. Probaću da označim u app kao na upustvu da je Ac split, kada sam je prvi put spajao odmah je iskočila klima u app kao nađen uređaj.Upalio i kod mene grejač posle nekog vremena i dok radi klima radi i grejač, i kao što kažeš ako ode na pauzu tad ugasi i grejač, što je ok, jel koliko vidim neki gree modeli se ponašaju tako da grejač radi i kad klima nije uopšte upaljena a napolju minus.
Ovo uputstvo tražiš verovatno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari