Nije poreban,to su njihovi uređaji koje mi "pravimo" od NUC-eva ili nekih drugih uređaja.I da li vam je potreban NUC pored tih uredjaja.
Takođe isto tako 🙂Imam ja ws2812b i ws2815 trake, kontrolisem preko esp32 na koji sam instalirao WLED
Može iz HA da se upravlja ima wled integracija.Možeš iz HA da upravljaš direktno ili samo koji program spustiš na ESP32?
Gledao ih ali sam stekao utisak da je "samo" upakovani esp,aj baš kad ti stignu napiši malo.Gledopto Zigbee kontroleri.

Jes da nije za mene pitanje,ali odgovoriću 🙂Čemu tebi služe te trake? Daj neku ideju za projekat 🙂

u cev za sonde bojlera od dole prvo ide kapilara sigurnosnog termostata a ispod od radnog. i staju jedva. tako da ce tu tesko da stane jos nesto🙂Još ne dobijam 😐
Čekam da mi stignu 2 komada SNZB-02LD. Videću da li može da se jedan ugura u cev za sonde. Već ima 2 komada tamo, ali mi se čini da ima mesta za još jedan.
Drugi planiram da satavim u vrh, na mesto onog analognog indikatora koji mi ničemu ne služi. U krajnjem slučaju, već sam se spremio da izbušim 2 rupe u spoljnoj oplati.
Javiću šta sam uradio čim mi stignu. Pojma nemam koja je razlika u temperaturi na vrhu i dnu bojlera, ali planiram da to iskoristim kao informaciju, a ne verujem da je matematika komplikovana, pa da na osnovu toga palim lampice na LED-u.
SNZB-02LD već ima svoj displej, ali nisam našao ništa slično a da ja na baterije. LED mi kasnije pao na pamet inače bih možda našao neki sa 5V napajanjem ili da ESP32 meri i to (ako može). Nikada nisam radio sa ESP32 pa ne znam šta sve mogu da očekujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari