Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

I ti da si agent A1 pa sklopis 10 UO a onda se odustane jer im Mts da bolje uslove. Pocnes da citas teme i vidis da svima treba agnet A1 da izblefiraju prelazak zbog boljih uslova. I ti bi odustao da se javljas svima, a neko mozda stvarno zeli da predje u A1.
Gore par postova iznad imas kolegu gde mu objasnio da zena treba da mu obnovi UO i deca prebace brojeve iz A1 i vezu uz copypaste. Ali njegovo misljenje da agent moze da mu da pogodnost za novu UO.
A svi ovde znamo da agnet moze samo brojeve koji se prenose u Mts da pogodnosti.
Sve u svemu nase da trazimo, blefiramo a agenata da to kuliraju. 😃
Našao agenta, sve završeno 👍

istekao ugovor kod A1, treba mi ponuda za produzenje.

Ugovor u A1 istekao 19.11.2025
Potreban kontakt A1 agenta vezano za produžetak.
Nova ugovorna obaveza bi bila bez uređaja
Hvala unapred

Ističe mi ugovor za koji dan, tačnije 30.11., pa mi treba ponuda za ostanak.
Ako nema toga, pozdravićemo se nakon 20+ godina i odoh u A1.
Sad tek vidim koji sam pajser, uopšte nisam napisao da sam u Yettelu… Som…

Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.
Njemu za mesec dana istice.ugovor , kao drugo kao agent Mts-a nemozes ti nista da mu das. Da si agnet Yettela ili A1 , pa cek meni danas treba klijent a ne za mesec dana. Cek za koje tarife pita lik, a onda odes u temu Mts-a i vidis da taj isti lik kuka sto mu Mts ne daje popust za novu UO, i onda ce on da blefira prelazak u Yettel ili A1 , i ti lepo razmislis da mema vajde da se cimas za nista. 😀
Šta god da je problem - problem je između korisnika i agenta/promotera/predstavnika (nekog operatera), ne znam što bi trebao biti problem da korisnik dobije bolju ponudu i ostane tu gdje jeste? Bilo koja ponuda je neobavezujuća sve dok se ne prihvati. To je tržište i tržišna utakmica i borba za klijente. To i jednima i drugima treba biti jasno. Ako će svi da igraju na zicer, onda ne moraju da se javljaju ni jedni ni drugi.
Drugo, kad treba neko da se javi - tri mjeseca nakon isteka ugovora? Mjesec dana prije isteka ugovora je sasvim ok period za istraživanje opcija.

Agenti provajdera kod kog ste trenutno vam ne mogu pomoci, njima je glavni zadatak "preotimanje" klijentele a ne zadrzavanje iste.

I najbitnije - ova tema nije napravljena da bi vam se poturio zlatan tanjir pod zadnjicu vec da bi vam eventualno pomogla da nadjete bolju ponudu i da nam promoteri/agenti ne smaraju clanove preko pm i foruma.
Onda ova tema nema svrhu osim za promjenu provajdera i u tom slučaju treba naslov teme da se preimenuje u “Tražim najbolju ponudu za promjenu provajdera za mobilne usluge”.
Niko ne priča o zlatnom tanjiru, ali je očigledno i da se niko ne javlja.
Možda bi bilo bolje da se ovo pretvori u nešto korisnije od ove teme, pa da postoji po jedna tema za agente svakog provajdera u kojima može da se započne komunikacija sa istima, ako takvi uopšte postoje, pa da se dalje nastavi na PM između korisnika i agenta/promotera/predstavnika. Ali samo kada korisnik traži, u ostalim slučajevima da se sankcioniše kontakt.

Nema nikoga iz Yettela izgleda da mi uzme lovu…
Nema, podnio zahtjev za prelazak na pripaid, dobio papir sa rokom od 30 dana, pričekao 15 dana, javila se teta, bez da sam tražio išta slovom jednim, ponudila sama prelazak na Yettel Mobile M uz ugovor na 24 obračunska perioda uz popust od 50% i to je to. Da se nije javila možda bih prešao bih u A1, ali mi je tamo hotspot saobraćaj problem, jer ga ograničavaju na 50 GB, a imam tri tableta za hotspot, pa je to tek kriminalno...

PS: Da se ne razumijemo pogrešno, ovo gore nije rant neki, prigovaranje ili bilo šta, već razmjena i iznošenje ličnog mišljenja, kao i drugi korisnici…

Da li se ikome javio agent da produži obavezu u A1 ili džabe pišemo ovo?

Istekao mi je ugovor sa Yettel-om, prešao bih u A1. Iz Beograda sam i potrebno mi je da se javi agent iz A1 kako bismo dogovorili uslove.

Onda ova tema nema svrhu osim za promjenu provajdera i u tom slučaju treba naslov teme da se preimenuje u “Tražim najbolju ponudu za promjenu provajdera za mobilne usluge”.
Niko ne priča o zlatnom tanjiru, ali je očigledno i da se niko ne javlja.
Možda bi bilo bolje da se ovo pretvori u nešto korisnije od ove teme, pa da postoji po jedna tema za agente svakog provajdera u kojima može da se započne komunikacija sa istima, ako takvi uopšte postoje, pa da se dalje nastavi na PM između korisnika i agenta/promotera/predstavnika. Ali samo kada korisnik traži, u ostalim slučajevima da se sankcioniše kontakt.
Tema ima svrhu i javljaju se agenti onima za koje misle da ima smisla, kao sto su i sami vec ranije lepo obrazlozili sta, kako i kome se javljaju.
To sto se tebi (i ostalima) nisu javili ne znaci da nisu nikom tj da neko nije imao koristi od ove teme.
Ovo je maximum koji ce se pruziti u ovoj formi na forumu, necemo praviti "provajderi market".

Istice ugovor za neo surf u A1 pocetkom marta, potrebna ponuda bez uredjaja za surf ili super koja se razlikuje od ponude na sajtu.

Ističe mi ugovor Box 4 - 31.01.2026. Nakon 12 godina u MTS-u prstajem i na promenu operatera i tražim bolju ponudu, bez fiksnog, imam MTS optiku, Subotica centar (imam i Yettel internet, kablovsku na drugoj adresi i postpejd broj to je ok, samo napominjem ako olakšava situaciju oko povoljnije cene).

28.02.2026 ističe mi ugovor u A1.

Planiram da produžim ugovor i uzmem nov telefon HONOR Magic 7pro. Treba mi bolja ponuda nego što je to na netu, može i neka druga mreža.
Hvala

Pošto me u A1 ignorišu i ostaju pri ponudi od 500 dinara popusta na paket Neo Ultra bez telefona, rešio sam da pređem u Yettel. Da li kod njih može da se dobije bolja ponuda za prelazak od onog popusta na sajtu za paket Yettel Mobile XL? Ako ima neki njihov agent ovde, zamolio bih da mi se javi.

Imam rodjaka u Leskovcu, godinama je a1 korisnik. Istice ugovor sutra. Ako ima neki agent da me kontaktira, kako bih prosledio broj, da ostane u a1 uz aktuelne povoljnosti. Uzeo bi neo super.

Može li neki Yettel agent za Beograd da mi se javi radi obnove ugovora?

Hvala.

Može li neki Yettel agent za Beograd da mi se javi radi obnove ugovora?

Hvala.

Ugovor u A1 mi je istekao 19.12.2025. godine.
Potreban mi je kontakt A1 agenta vezano oko produžetka a uzeo bih i telefon Honor Magic 7 pro.

Potreban A1 kućni net, 300/50 paket

Trazim najpovoljniju ponudu za mobilni, istice mi ugovor sa Yettel-om prvog februara.

Istice mi ugovor u A1 pocetak februara. Trazim ponudu za produzenje. Hvala

Ugovor u a1 ističe krajem januara. Pa ako bi neki agent za a1 mogao da se javi u pm.

Istice ugovor u Yettelu, zanimaju me MTS ili A1, ne bih produzavao ugovor.

Postovanje,

Zeleo bih da mi se javi agent MTS-a radi produzenja postpaid ugovora i radi prenosa jednog broja u MTS. Korisnik sam oko 20ak godina uz Box 4 paket i dva post paid broja.

Unapred zahvalan.

Krajem meseca mi istice ugovor u A1 Neo Surf. Od operatera sam vec dobio SMS ponudu za 500din popusta ali za Super tarifu, ali mi to ne odgovara. Interesuje me koliki popust mogu dobiti za Neo Surf. Takodje otvoren sam i za ostale operatere za tarife u slicnom cenovnom rangu.

Pozdrav! Istice mi ugovor u yettelu, treba mi sto bolja ponuda MTS ili A1. Moze i yettel, ali sa nekim popustom, duplo vise interneta, nije dobra ponuda.

Pozdrav, istice mi ugovor u mts za dva dana ,potrebna ponuda za A1 ili Yettel za prenos broja.Hvala.

Nazad
Vrh Dno