Šta je novo?

Trazim najbolju ponudu za mobilne usluge! (pravila u prvom postu)

Svaka cast onome ko je napravio ovu temu, verovatno je imao najbolju nameru, ali ovde se niko zivi ne javlja 😂

Mislim da ljudi treba da pišu gradove/mesta iz kojih su da bi im se neko javio 🙂

Svaka cast onome ko je napravio ovu temu, verovatno je imao najbolju nameru, ali ovde se niko zivi ne javlja 😂
Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.
Njemu za mesec dana istice.ugovor , kao drugo kao agent Mts-a nemozes ti nista da mu das. Da si agnet Yettela ili A1 , pa cek meni danas treba klijent a ne za mesec dana. Cek za koje tarife pita lik, a onda odes u temu Mts-a i vidis da taj isti lik kuka sto mu Mts ne daje popust za novu UO, i onda ce on da blefira prelazak u Yettel ili A1 , i ti lepo razmislis da mema vajde da se cimas za nista. 😀

Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.
Njemu za mesec dana istice.ugovor , kao drugo kao agent Mts-a nemozes ti nista da mu das. Da si agnet Yettela ili A1 , pa cek meni danas treba klijent a ne za mesec dana. Cek za koje tarife pita lik, a onda odes u temu Mts-a i vidis da taj isti lik kuka sto mu Mts ne daje popust za novu UO, i onda ce on da blefira prelazak u Yettel ili A1 , i ti lepo razmislis da mema vajde da se cimas za nista. 😀
Upravo tako.
Meni je fascinantno koliki broj ljudi misli da ce da napise ovde (ili bilo gde) par reci bez navodjena naj osnovnijih podataka i kako ce odmah da pljuste best ever naj mega ponude...
Na stranu sto ne znaju (niti se potrude da znaju) kako sistem ponuda, agenata i provajdera generalno funkcionise.

Ali su definitivni pobednici tipa:
Duke: Istice mi ugovor za mesec dana u XYZ, ponude na pm
Duke 3 dana kasnije: Zatvarajte temu, nema leba ovde, niko mi se nije javio!!!!1!!1!

Dragi ljudi, surova istina je da ste vi totalno nebitni - koji god provajder, koliko god dugo da ste kod njega. Na vase pretnje kako cete napustiti nekog posle x godina - nikog u sustini ne zanima.
Provajderima, ali svi do jednog, je glavni cilj veliki ugovori sa pravnim licima jer to donosi prave pare i na toj osnovi zavisi jako puno stvari kod samog provajdera.
Privatna lica su u sustini nuzno zlo, ukratko - puno cimanja i resursa za sitne pare ali opet - bitan faktor iz vise razloga.

Tako da kada pompezno napisete "ponude na pm" kao da ste vi neki faktor na trzistu... bez ljutnje, mnogo precenjujete sebe.

Pomozite lepo sebi - napisete kod kog provajdera ste, u kom ste gradu, koliko placate, kod god provajdera bi presli i sta vam STVARNO treba a ne daj sve na gomilu - hocu sve za sitne novce...
Agenti provajdera kod kog ste trenutno vam ne mogu pomoci, njima je glavni zadatak "preotimanje" klijentele a ne zadrzavanje iste.

I najbitnije - ova tema nije napravljena da bi vam se poturio zlatan tanjir pod zadnjicu vec da bi vam eventualno pomogla da nadjete bolju ponudu i da nam promoteri/agenti ne smaraju clanove preko pm i foruma.

Poslednja izmena:
Ako ima neko iz MTS , moja zgrada u Novom Sadu je preskocena prilikom uvodjenja optike, da li ima neki nacin/kontakt da se to naknadno uradi skupili bi potpise ili zvala upravnica ili sta vec treba. Unapred hvala.

Trenutno sam u MTS, paket Omorika S, istekao mi je ugovor. Svi operateri dolaze u obzir. Zanima me najpovoljnija ponuda za slicnu tarifu.

Ok, lepo objasnjeno 👍🏻

Agenti provajdera kod kog ste trenutno vam ne mogu pomoci, njima je glavni zadatak "preotimanje" klijentele a ne zadrzavanje iste.
Ovo je suština. Trebalo bi u pravilima staviti da je zabranjeno traženje ponuda od operatera kod kojih se trenutno nalazite ili takve postove brisati od strane administracije.
Samo se spamuje tema

Necemo trositi vreme na takve stvari.
Agenti prate temu i javljaju se kome misle da vredi, sto i treba da bude tako.

Da li je neko dobio 50% pogodnosti za prelazak sa Mega plana na postpaid tarifu, npr. NEO 5 ili Neo surf (taj cenovni rang od 1899din)?

Trenutno sam u MTS, paket Omorika M, istice mi ugovor za 15 dana. Svi operateri dolaze u obzir. Zanima me najpovoljnija ponuda za slicnu tarifu. Lokacija: Beograd, Vozdovac.

Iz Beograda sam, 09.12. mi ističe Ugovor kod Yettela. imam dva post pejd broja na moje ime. Ostao bih u Yettelu ako dobijem dobru ponudu. Inače razmišljam da pređem na A1, naravno zavisi od ponude. Agenti, javite se 🙂

Ako ima ko dobrog i uticajnog agenta mts mreze za kucne korisnike, moze li da mi posalje? Imam oko 10-15 komsija gde im je potrebna internet opticki i mobilna mreza... Hvala!

Potreban agent iz A1 za postpaid tarifu Neo 30 ili Neo Super.

Majka zeli da prenese broj iz Globaltel-a u A1

Ističe mi ugovor soko lite mts za 10 minuta.

Želeo bih da pređem u A1 posle 15 godina u MTS-a. Ako imate ponudu, javite se

istice mi ugovor u A1 krajem decembra (neo 24 travel, ponesi net, kucni net - Beograd)

presao bih u Yettel (zbog kombinacije sa Y. Bankom i putnog osiguranja)
  • yettel mobile L (moze XL ako je ponuda dobra)
  • mobilni net 400 (isto, moze max ako bude dobra ponuda)
  • mobilni net max

naravno, otvoren sam da razmotrim i dobru A1 ponudu
  • neo super
  • 2 x 5g kucni net

Drugaru je istekao ugovor u A1, NEO Surf paket je u pitanju. Trazi novu ponudu sa popustom u A1, u opticaju mu je i prelazak na MTS ili Yettel.

Pozdrav svima. Istekao mi je ugovor sa mtsom, hteo bih da pređem u A1 eventualno neki produžetak saradnje sa mts. Imao sam soko lite tarifu pa bih sličnu tome nastavio. Lokacija Niš.

Ako može da se javi neki agent A1 za prelazak iz MTS-a (ili ako se nekome od članova javio agent, da prosledi kontakt). Beograd je u pitanju ako je bitno.

Pozdrav,
Iz Nisa sam, Istice mi ugovor u yettelu pocetkom godine. Treba mi sto bolja ponuda.

Beograd, ističe mi ugovor u Yettelu prvog januara. Agenti sa ponudom su slobodni da me kontaktiraju.

Potreban agent A1 za Beograd. Trenutno sam postpaid bez ugovorne obaveze. Mogu i da predjem kod nekog drugog ako je dobra ponuda.

Pozdrav. Potreban je a1 agent za produženje saradnje na 2 broja.

Ističe mi ugovor u A1 23.12. Trenutno sam na Neo Neo paketu, ali bih prešao na Neo Ultra ako postoji neka mogućnost da se dobije popust pošto ne uzimam telefon uz paket. Nudili su mi danas iz call centra 20% ali mislim da je to malo.

Pozdrav,
Majci je istekao ugovor u mts-u, imala je Soko Lite paket, molim agente Yettela da me kontaktiraju sa ponudama za Yettel Mobile XL paket ako imaju ponudu 12*1 dinar + 12*50% za taj paket. Takođe mogu da me kontaktiraju i agenti A1 za ponude Neo Super i Neo Ultra 5G paketa.

Pozdrav. Roditeljima je istekao ugovor sa MTSom, gde trenutno imaju Zmaj tarifu. Hteli bih da pređu u A1, ili eventualno neki produžetak saradnje sa MTSom. Lokacija Beograd.

Pozdrav,
Hteo bih da napustim Yettel posle 15 godina iako imam i banku i Yettel sve jer su paketi skandalozni (cene duplo vece od kunkurencije,brzina limitarana na nesto sto je po standardu 4g LTE u 5G paketima) i predjem u A1.

Hteo bih A1 agenta da pitam da li postoji neki drugi nacin da se u A1 dobije vaucer za 50% popusta osim da se ide od radnje do radnje dok se ne naleti na radnju koja ga ima ?

Lokacija Beograd

Da li neko od A1 agenata nudi 5G KućniNet Duo Plus u Novom Sadu. I cena sa sajta odgovara samo da se neko javi. "Prijavi se" na sajtu ne znam čemu služi, ni slike ni tona od A1 🙂

Pozdrav,
Hteo bih da napustim Yettel posle 15 godina iako imam i banku i Yettel sve jer su paketi skandalozni (cene duplo vece od kunkurencije,brzina limitarana na nesto sto je po standardu 4g LTE u 5G paketima) i predjem u A1.

Hteo bih A1 agenta da pitam da li postoji neki drugi nacin da se u A1 dobije vaucer za 50% popusta osim da se ide od radnje do radnje dok se ne naleti na radnju koja ga ima ?

Lokacija Beograd
Samo obrati paznju da u A1 ne mozes celokupan internet da delis na druge uredjaje nego samo jedan manji deo.
Kod Yettela mozes sav internet da delis drugim uredjajima. Pazi i na to da nemaju 3G, a Yettel ga jos uvek ima..

Kragujevac, ističu dva ugovora u Yettel-u 14. decembra. Potreban je kontakt A1 agenta za Kragujevački region.

Nazad
Vrh Dno