Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.Svaka cast onome ko je napravio ovu temu, verovatno je imao najbolju nameru, ali ovde se niko zivi ne javlja 😂
Upravo tako.Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.
Njemu za mesec dana istice.ugovor , kao drugo kao agent Mts-a nemozes ti nista da mu das. Da si agnet Yettela ili A1 , pa cek meni danas treba klijent a ne za mesec dana. Cek za koje tarife pita lik, a onda odes u temu Mts-a i vidis da taj isti lik kuka sto mu Mts ne daje popust za novu UO, i onda ce on da blefira prelazak u Yettel ili A1 , i ti lepo razmislis da mema vajde da se cimas za nista. 😀
Ok, lepo objasnjeno 👍🏻Tema je odlocna, zamisli da si agent udjes ovde i procitas : istice mi ugovor 6 januara 2026 u mts, molim agente Mts za najbolju ponudu za ostamak i agente Yettela i A1 za naibolju ponudu.
Njemu za mesec dana istice.ugovor , kao drugo kao agent Mts-a nemozes ti nista da mu das. Da si agnet Yettela ili A1 , pa cek meni danas treba klijent a ne za mesec dana. Cek za koje tarife pita lik, a onda odes u temu Mts-a i vidis da taj isti lik kuka sto mu Mts ne daje popust za novu UO, i onda ce on da blefira prelazak u Yettel ili A1 , i ti lepo razmislis da mema vajde da se cimas za nista. 😀
Ovo je suština. Trebalo bi u pravilima staviti da je zabranjeno traženje ponuda od operatera kod kojih se trenutno nalazite ili takve postove brisati od strane administracije.Agenti provajdera kod kog ste trenutno vam ne mogu pomoci, njima je glavni zadatak "preotimanje" klijentele a ne zadrzavanje iste.
Samo obrati paznju da u A1 ne mozes celokupan internet da delis na druge uredjaje nego samo jedan manji deo.Pozdrav,
Hteo bih da napustim Yettel posle 15 godina iako imam i banku i Yettel sve jer su paketi skandalozni (cene duplo vece od kunkurencije,brzina limitarana na nesto sto je po standardu 4g LTE u 5G paketima) i predjem u A1.
Hteo bih A1 agenta da pitam da li postoji neki drugi nacin da se u A1 dobije vaucer za 50% popusta osim da se ide od radnje do radnje dok se ne naleti na radnju koja ga ima ?
Lokacija Beograd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari