Mislim da moze na vise nacina, skuplji i komplikovaniji da obezbedite ruter koji podrzava lokalno instalirane VPN servise, a onda ili podesavanjem razlicitih lokalnih mreza ili bolje podesavanje kroz VPN odredite ko prolazi a ko ne. Jeftinija varijanta je da uzmete cisti Android TV (box ili stick), preko njega gledate TV a instalirate koji god zelite VPN. Ja i moja porodica godinama koristimo NordVPN, sve radi savrseno, jako mnogo zemalja pokriva, nikad nisam imao problema sa striming servisima i radom od kuce. Cujem da je i ExpressVPN dobar, za one koji zele da pristupe serverima po celom svetu. Za drugacije koriscenje VPNa nemam iskustva, tako da ne mogu komentarisati. Pozdrav!Koji VPN odabrati a da može na Samsung Smart TV koji ne podržava VPN? Da li može nekako na ruter da se podesi da samo TV bude povezan na VPN i da se pali za odredjenu aplikaciju?
surfshark, nepogresivKoji vpn koristite za eon? Do sada mi je radio control d? Sad blokira i njega i mullvad i express vpn.
Сајбер гоустKoji vpn koristite za eon? Do sada mi je radio control d? Sad blokira i njega i mullvad i express vpn.
Sta na PP?To tagovanje mi ne radi iz nekog razloga, nije mi stiglo obaveštenje!?
Kod mene još ništa na PP, na TCB stoji pending i dalje (8. novembar) 🙂
3 dana pre tebe, zato tako i rezonujem.Ti si verovatno pre mene kupio pa zbog toga 😉
Polako leći će - ne sumnjam u to, a i da ne legne opet je dobra cena 🙂
Pa vidis da u zadnjih par postova upravo o tome "polemisemo". Tehnicki se ceka neko vreme ali bi trebalo da dobijes mogucnost da povratis navedeni iznos na neku od mnogobrojnih opcija (ja sam isao sa paypal, sad cekam da vidim da li i za koliko ce da se desi povrat; juce sam na TCB odabrao opciju da se tamo uplati, a pise 2-3 dana). U nasem slucaju je bilo 100% na 3 godine ako se secam...jos bolja opcija.Jedno pitanje za surfshark vidim da ima cashback na TC i da vracaju 94% za 2 godine to izadje smesno par dolara da li su mu ovi sa TC vratili placeni iznos?
Svi poznatiji koliko sam video imaju.Da li svaki vpn ima Srbiju u ponudi ili?
Tri bitne stvari: nikako dodatne blockere i add-onove tokom kupovine (da ne bi zeznuli ili zamenili Cookies), cashback vazi samo na iznos najjeftinijeg subscriptiona (ako se uzme skuplji, manji CB), i vazi iskljucivo za nove naloge.Jedno pitanje za surfshark vidim da ima cashback na TC i da vracaju 94% za 2 godine to izadje smesno par dolara da li su mu ovi sa TC vratili placeni iznos?
U takvim situacijama, moze Claim da prodje.@Stock ovog momenta legla uplata na paypal, dobri su.
@alfaunits ja sam koristio adblockplus preko chroma izgleda sam dobro prosao. Hvala za infos.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari