Šta je novo?

Koji VPN kupiti?

Slučajno provalih sam, možda nekom bude od koristi

3meseca VPN besplatno...

Otkrivam...

1.klik na link do promocije

2. Bilo koju email adresu unesite. Radi sa random temp e-mail servisima, npr. https://temp-mail.org/ . U dobijenom mailu kliknete na "Accept & Install", kreirate lozinku za account, kopirajte email i lozinku u .txt fajl ili password manager da imate sačuvanu

3. NIPOŠTO! nemojte instalirati Bloatware od Avira Security Suite, jer šta god probali od "podinstallera" sa sajta da preuzmete on povlači kroz web installer automatski ceo paket

4. Za MacOS bi trebalo da radi bez "muke" (nemam Mek pa nisam probao) verzija sa AppStore ( Avira Phantom VPN & WiFi Proxy App - App Store )

5. Za Windows jedina opcija ako ne želite AVIRA Security Suite bloatware
MS STORE link
https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh4vvl7 (Meni, u Srbiji prikaže da ne postoji za naš region)

5a.) Zbog region lock, preuzeti manuelno sledeće store aplikacije, sa sajta:

ukucati MS Store link ( https://apps.microsoft.com/detail/9nblggh4vvl7 ) i sa Fast Channel preuzeti:

Microsoft.NET.Native.Framework.1.3_1.3.24211.0_x64__8wekyb3d8bbwe.appx
Microsoft.NET.Native.Runtime.1.4_1.4.24201.0_x64__8wekyb3d8bbwe.Appx
Avira.AviraPhantomVPN_1.23.124.0_neutral_~_h4a2wkdf3s2xr.appxbundle

5b.) Otvorite PowerShell kao administrator i pokrenite naredbu za svaki od 3 appx ponaosob

Add-AppxPackage -Path "putanja\do\datoteke.appxbundle". ("Copy as path" opcija na desni klik miša na datoteku da kopira putanju pa zalepite u PS)

6. Pokrenite Avira Phantom VPN isključite diagnostic data (Help us improve dijalog) i ulogujte se

6a.) Ako koristite firewall neophodno je da par procesa dozvolite

7. Aplikacije za mobilne nisam probao ali trebalo bi da prihvata licencu jer su vezane uz Avira Prime

Videćemo kako će da se pokaže kroz trial period, ali za sada je OK. Izbor servera slab ali šta je tu je. Ne znam kakav je za gamere i torrent, nisam probao.

Hvala na pažnji... 🙂

Prilozi

• 1.png
    1.png
    167.6 KB · Pregleda: 37
  • 2.png
    2.png
    153.4 KB · Pregleda: 27
  • 3.png
    3.png
    75.7 KB · Pregleda: 18
  • 4.png
    4.png
    92 KB · Pregleda: 17
  • 5.png
    5.png
    384.6 KB · Pregleda: 18
  • 8.png
    8.png
    240.5 KB · Pregleda: 23
  • 7.png
    7.png
    506 KB · Pregleda: 21
  • 6.png
    6.png
    383 KB · Pregleda: 18
  • 9.png
    9.png
    207.4 KB · Pregleda: 23
  • 10.png
    10.png
    207.5 KB · Pregleda: 35
Ja kada kupujem već volim dobru stvar da kupim i tu je MullvadVPN po pitanju privatnosti zakon. Fiksna cena uvek i za uvek bez ikakve obaveze, stroga politika privatnosti.

Ovo gore je bio post za one koji ne žele da plate. Lično probao sam Aviru kako sam i opisao iz znatiželje a i jer sam hteo da kupim neki nalog a nisam imao u trenutku Mullvad i radi ali nije to to, avira je realno među lošijim, alii pošto je džaba svakako bih nju koristio pre nego proxy servere 😉 😉 😉

Nisam obrisao sa kompa ali ne verujem da ću koristiti.

Za one koji ne bi ništa da plate ima jednostavanije i bolje rešenje.
Besplatni Švajcarski VPN odete na ovaj sajt izaberite verziju i malo više se informišite.Ne treba registracija pokriva sve uređaje radi punom brzinom nema limita u potrošnji, 4 zemlje sa 20 servera nema reklama. Moje iskustvo brzine su im dobre za neku pirateriju i onlajn gledanje filmova radi dobro kad YouTube na vašoj ip nešto zaglupi preko njihovog VPN radi,kome nešto znači preko njih može da se zaobiđe sadržaj nije dostupan u vašoj zemlji za n1 i nova kanal na ovom sajtu sad svako na svoju odgovornost može da odluči koliko verovati nečemu što je potpuno besplatno i što te čak ni reklamama za to besplatno ne dosađuje. Sad neki podaci sa njihovog sajta što oni izdvajaju zašto da ih koristite.
Jurisdikcija: Radi pod švajcarskim zakonima, što se smatra prednošću jer švajcarska ima stroge zakone o privatnosti.
No-Logs Politika: Tvrde da ne loguju (ne beleže) vaše aktivnosti, konekcije niti lične podatke, i nemaju obavezu da sarađuju sa tajnim službama.
Enkripcija: Koriste 256-bitnu enkripciju (bank-grade), što je jak standard za zaštitu podataka.
Protokoli: Nude razne protokole (IKEv2, OpenVPN, XRay) za balansiranje brzine i sigurnosti.

Ovo je odlično. Imaju i dodatke za sve poznatije web browser-e, i fino mi zaobilazi zabrane za izlazak na yt na poslu 😀

Ovaj top cacheback koji su pojedini hvalili za surfshark i dalje procesuira (ne znam sta vise) i pise jos 11 nedelja otprilike da je ocekivano vreme...to je pisalo i pre dve nedelje, pa da vidim jel ima sanse da je jos neko pocetkom oktobra uzimao i da je zavrsio vec povrat...znam da se mesec do dva inicijalno pominjalo da ceo proces traje?

1766755136386.png

Bice 1 Aprila, mala sala 🙂

Koji VPN odabrati a da može na Samsung Smart TV koji ne podržava VPN? Da li može nekako na ruter da se podesi da samo TV bude povezan na VPN i da se pali za odredjenu aplikaciju?

Koji VPN odabrati a da može na Samsung Smart TV koji ne podržava VPN? Da li može nekako na ruter da se podesi da samo TV bude povezan na VPN i da se pali za odredjenu aplikaciju?
Mislim da moze na vise nacina, skuplji i komplikovaniji da obezbedite ruter koji podrzava lokalno instalirane VPN servise, a onda ili podesavanjem razlicitih lokalnih mreza ili bolje podesavanje kroz VPN odredite ko prolazi a ko ne. Jeftinija varijanta je da uzmete cisti Android TV (box ili stick), preko njega gledate TV a instalirate koji god zelite VPN. Ja i moja porodica godinama koristimo NordVPN, sve radi savrseno, jako mnogo zemalja pokriva, nikad nisam imao problema sa striming servisima i radom od kuce. Cujem da je i ExpressVPN dobar, za one koji zele da pristupe serverima po celom svetu. Za drugacije koriscenje VPNa nemam iskustva, tako da ne mogu komentarisati. Pozdrav!

Koji vpn koristite za eon? Do sada mi je radio control d? Sad blokira i njega i mullvad i express vpn.

To tagovanje mi ne radi iz nekog razloga, nije mi stiglo obaveštenje!?
Kod mene još ništa na PP, na TCB stoji pending i dalje (8. novembar) 🙂

Poslednja izmena:
To tagovanje mi ne radi iz nekog razloga, nije mi stiglo obaveštenje!?
Kod mene još ništa na PP, na TCB stoji pending i dalje (8. novembar) 🙂
Sta na PP?
Kad stigne CB, povlacis rucno na PP.
Quidco je imao prave ponude - 160% cashback (da, 1.6x). Ali toga nema od 2020.

PayPal (PP)
TCB (TopCashBack)

Nigde nije stiglo, niti će skorije jer je vreme čekanja ~ 11 nedelja

Biće verovatno za koji dan...i meni je pred novu godinu pisalo 11 nedelja.

Ti si verovatno pre mene kupio pa zbog toga 😉
Polako leći će - ne sumnjam u to, a i da ne legne opet je dobra cena 🙂

Slobodno uzimajte i na rakuten.com ako ima (kad bude onaj visok procenat naravno), oko 3 meseca se ceka, ali meni su uredno isplatili sve na paypal.

Jedno pitanje za surfshark vidim da ima cashback na TC i da vracaju 94% za 2 godine to izadje smesno par dolara da li su mu ovi sa TC vratili placeni iznos?

Ti si verovatno pre mene kupio pa zbog toga 😉
Polako leći će - ne sumnjam u to, a i da ne legne opet je dobra cena 🙂
3 dana pre tebe, zato tako i rezonujem.
Jedno pitanje za surfshark vidim da ima cashback na TC i da vracaju 94% za 2 godine to izadje smesno par dolara da li su mu ovi sa TC vratili placeni iznos?
Pa vidis da u zadnjih par postova upravo o tome "polemisemo". Tehnicki se ceka neko vreme ali bi trebalo da dobijes mogucnost da povratis navedeni iznos na neku od mnogobrojnih opcija (ja sam isao sa paypal, sad cekam da vidim da li i za koliko ce da se desi povrat; juce sam na TCB odabrao opciju da se tamo uplati, a pise 2-3 dana). U nasem slucaju je bilo 100% na 3 godine ako se secam...jos bolja opcija.
Da li svaki vpn ima Srbiju u ponudi ili?
Svi poznatiji koliko sam video imaju.

Tri bitne stvari: nikako dodatne blockere i add-onove tokom kupovine (da ne bi zeznuli ili zamenili Cookies), cashback vazi samo na iznos najjeftinijeg subscriptiona (ako se uzme skuplji, manji CB), i vazi iskljucivo za nove naloge.
Ovo vazi za sve VPNove sem ExpressVpn - on je cist scam, nikad ne vraca. Sve "pozitivne' ocene mozete videti da varaju - jer kazu da dobijaju CB za nekoliko dana "bez problema" 😉

Nazad
Vrh Dno