Šta je novo?

Praćenje pošiljki (2024 / 2025) - FAQ u prvoj poruci

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi koji je poslednji status. Meni pre ovog stoji "Your package arrived at local airport"
Na Aliju i dalje - "Sorry, your package couldn't be delivered", a na ESCS samo "Unsuccessful delivery-other reasons".
Pretpostavljam samo (pred)novogodišnja gužva i navala pošiljki

Imam sitnicu neku UC...HU naručenu 27.11.2025, od 11.12.2025 je kod Mađara i ne mrda, a na praćenju Pošte je i dalje samo "elektronski prijemx.

@Darko95
Dobice PJ.....RS kod par dana pre dostave.

Pogledajte prilog 522378

Hoce li se ovaj CN broj dodatno promeniti?

To ide preko lokalnog CN Express-a. Pošiljka će dobiti Poštin broj, ali ćeš ga saznati verovatno tek kada ti preko Viber-a stigne poruka da odeš u Poštu da preuzmeš pošiljku. Takođe za te pošiljke se obično i naplati neki iznos. Meni su skoro za neku sličnu CN pošiljku kupljenu preko novčića za 0.3$ naplatili 50 RSD.

Poslednja izmena:
Kod mene ni to. Još uvek je poslednji status "Package arrived at regional carrier facility" Isto LA...HU.
Doduše, danas se pojavila pošiljka na sajtu Pošte, ranije je nije bilo. Pod mesto stoji "HU-HU1005" To bi trebao da im je sortirni centar u Budimpešti. Tako da se ipak pomera s mrtve tačke.
danas na sajtu Hungary Post-a i na trackingu nase poshte pojavila se moja posiljka...na onim standardnim tracking sajtovima i dalje stoji sve isto...5.1.2026 - Received by local delivery company...izgleda da se pomera lagano situacija, ali ocigledno ne vidi se bas svaki status na Cainiao sajtu kao sto se video ranije

Prilozi

• 1.JPG
    1.JPG
    21.7 KB · Pregleda: 25
  • 2.JPG
    2.JPG
    7.9 KB · Pregleda: 35
Kad se placa dupla postarina da li se placa samo ona ili i OTK? i kada vracaju posiljku oglavnom kroz koliko vremena? ona je u sustini na dostavi od 5 januara

iskreno, kolko malu rudnu rentu placaju i kako nas rade za profit od zlata a i od ostalih metala, visestruko vecu korist bi imali od sorting centra
Bogami nesto sumnjam da rade sa malim profitom, a to koliku rudnu rentu placaju i da li iko kontrolise sta je iskopano to je tek tema za diskusiju ali sto se tice sorting centra to bi stvarno bio dobar poslovni potez s obzirom koliko posiljki se narucuje u regionu i kako Madjari laganezi rade... Inace android aplikacija 1track hvata i te madjarske updejte, meni je ona najtacnija sto se tice appova za pracenje LA i UC posiljki... Meni se pomerili neki LA paketi a UC sa pracenjem ni da mrdne, poslednje sto sam video je onaj prijem nase poste i to je to...

Bogami nesto sumnjam da rade sa malim profitom, a to koliku rudnu rentu placaju i da li iko kontrolise sta je iskopano to je tek tema za diskusiju ali sto se tice sorting centra to bi stvarno bio dobar poslovni potez s obzirom koliko posiljki se narucuje u regionu i kako Madjari laganezi rade... Inace android aplikacija 1track hvata i te madjarske updejte, meni je ona najtacnija sto se tice appova za pracenje LA i UC posiljki... Meni se pomerili neki LA paketi a UC sa pracenjem ni da mrdne, poslednje sto sam video je onaj prijem nase poste i to je to...
upravo, profit je ogroman i iznose ga iz zemlje,a rudna renta je nikad manja, sve Kinezi kontrolisu, istocni deo Srbije je prakticno njihov, rade tamo sta hoce...ali da ne idemo u to sada, teshka prica...sorting centar bi bio pun pogodak apsolutno, nema greske...

Posle 8 godina sam porucio opet nesto sa Alija. Temu me opasno razmazio sa statusima i brzinom izgleda...
Sta su Alijevi brojevi sto pocinju sa AP? Stoji na njihovom aerodromu 4 dana vec...

LPC SM

tek danas je stigla jedna od 4-5 UC...HU posiljki koja ima poslednji status od 18.12 A.L.C.F

UC10121...HU

i jos malo vise pojasne ako odgovoris na taj mail 🙂
  • European Chinese Supply Chain Zrt., 2026. január 06. kedd, 12:19​

Dear !

Thank you for your inquiry. You have reported this parcel number: LA...HU

Please read our previous email again carefully as we explained that the parcels can receive the "Unsuccessful delivery" status due to logistical reasons, not an actual delivery attempt.

Kindly note that in several countries- including Hungary-, the Christmas holidays last from December 24 to December 26, which was followed immediately by a weekend last year. After that, there were only 2.5 working days, which were then followed by another 4-day break. Additionally, Christmas in Serbia is celebrated later, which further impacts delivery schedules.

Please wait until the parcel arrives in the destination country, and then contact the local post office if it is not delivered within 3 days. As your parcel is currently in transit and Serbian Post has not processed it yet, it cannot be found in the postal tracking yet.

Thank you for your patience and understanding!
    Best regards,
    ECSC Customer Service Department
Definitivno su logisticki problemi (sneg i mraz) + nagomilane posiljke tokom praznika (katolickih i pravoslavnih) u pitanju. I meni jedna AE posiljka LA***HU ima od danas Cainiao status Delivery attempt unsuccessful. Treba se samo strpeti.

Poslednja izmena:
Da li je neko imao problem da na pracenje na Transferi, dodje do "predato kuriru" i taj status se ponavlja 2-3 puta i paket bude vracen i novac. To mi se desilo sa paketom decembra, sada imam 3 paketa koja cekam i vec imaju taj status nekoliko dana, i verovatno ce biti ista prica i vratice novac

Za UC...HU poslednji status na Cainiao je

Package arrived at local carrier facility

-------------

primer za UC...HU koji su bili u zastoju

Package arrived at regional carrier facility
Jan 5, 2026
Your package arrived at local airport
Dec 22, 2025

@niksto90

Koji kodovi ?

PT...RS ???

I prosle godine u ovo doba 5-16.januar , Milsped je vratio par hiljada Temu paketa 🙁 🙁 🙁

@sasa022
da kodovi PT..RS za transferu. Evo slika prva kad mi je vracen paket, i sada sto cekam jedan od tri

Prilozi

• Screenshot 2026-01-09 154017.png
    Screenshot 2026-01-09 154017.png
    93.2 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot 2026-01-09 154037.png
    Screenshot 2026-01-09 154037.png
    45.8 KB · Pregleda: 27
I meni stajalo za jednu posiljku "Delivery failed", posle nekoliko sati se vratilo na normalu.

Haoticna situacija sa PT...RS paketima koje je Transfera prosledila u City 😵‍💫

PT070405104RS
PT070405245RS
PT070405245RS
( PT070405373RS )
( PT070405395RS )
---
( PT070605043RS )
/ PT070605145RS
/ PT070605278RS

---
PT070655022RS - U distributivnom centru Završen 09.01.2026 00:02 - ima 688 kod
PT070655036RS - Predato kuriru Završen 09.01.2026 00:00 - nema 688
PT070655040RS - U distributivnom centru Završen 08.01.2026 20:51 - ima 688

Ljudi je li imao neko ovakav status za HRBC
Tuki powerbank je u pitanju, putuje od 10.12. a naručen čak u novembru. Zadnji status pre ovog je 29.12. Departed from office of exchange

Za pošiljku nije prijavljena reklamacija. | No complaint has been registered for the shipment

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno