Uradio bih ja i sada izolaciju, ali majstori kazu da sada nije moguce izvoditi te radove napolju.
Ima jedna kuca u kraju gde su poceli i nikako ne mogu da je zavrse, lepak se susi 10 dana, pa padne kisa...pa cekaj opet, skela stoji oko kuce vec dva meseca...sve to kosta bespotrebno.
Ne ocekujem ustedu na struji, nego sam mislio na komfor u grejanju, jer bi nam radilo podno grejanje
Velik je prostor i nije ravnomerno grejanje klimom pa ima hladnih zona, a imamo podno grejanje koje sada ne mozemo da koristimo.
Izolaciju je trebalo letos raditi, ali drugi su bili prioriteti, i jednostavno ove godine je zahladnelo ranije i nismo stigli izolaciju da zavrsimo samo smo klime ugradili racunajuci da ako bude moralo i sa njima ce se moci prezimiti.
Sto se tice subvencije ja tu ne vidim nista isplativo, cak sta vise bude 20-30% skuplje sa subvencijom, to ima smisla jedino ko nema pare to da uradi pa da mu bude na rate, ali ce da ga kosta vise.
Inace klime greju dobro, da ne pomisli neko da se zalim na grejanje.
Treba TP 8-9kw ide izolacija 12cm a mozda odemo i na 15cm
Svakako ce biti sve dobro izolovano.
I do sada su isle klime, ali sam poceo nesto da se lomim da odmah ugradim TP jer nemam sta drugo da radim do proleca.
znam, to me i brine.
Uradjena je i instalacija za gasni kotao, ali taj gas nikako da dodje, tako da mi je TP realniji izbor.