Šta je novo?

Banka Poštanska Štedionica (bivša MTS Banka) (2024 / 2025 / 2026)

I ja treba da odem da proverim isto za kartice
Inace jel ima jos neko kome nije skinuto odrzavanje za racun plus za decembar
pozdrav

Budite oprezni ako danas plaćate karticama BPŠ. Meni je jutros odbijeno nekoliko transakcija Visa i MasterCard karticama. Jedna odbijena transakcija je ipak završila u rezervisanim sredstvima, pa mi ne gine reklamacija posle praznika. BPŠ je krenula jako u 2026. godini, prvo poskupljenje održavanja Računa Plus, a sad problemi sa plaćanjem karticama.

Budite oprezni ako danas plaćate karticama BPŠ. Meni je jutros odbijeno nekoliko transakcija Visa i MasterCard karticama. Jedna odbijena transakcija je ipak završila u rezervisanim sredstvima, pa mi ne gine reklamacija posle praznika. BPŠ je krenula jako u 2026. godini, prvo poskupljenje održavanja Računa Plus, a sad problemi sa plaćanjem karticama.
Koliko je sada mesecno odrzavanje Racun Plus u BPS?

@Violet Ima obaveštenje na sajtu:

@Violet @magnetic Nove tarife naknada se objavljenje još prošle godine, tako da ne vidim čemu ovo iščuđavanje i trolovanje.
A da li još uvek važi da kada u mesecu u kome nije bilo promena na računu da se onda ne naplaćuje mesečno održavanje (bivši račun plus)?

Važi. Novi tarifnik je baš odavno na sajtu, budući da je trebao da počne da važi od 1. septembra, ali su pomerili za 1. januar. U međuvremenu su ga još malo našminkali, pa je konačna verzija ovde. Ažurirali su čak i preglede usluga i naknada za pojedinačne tipove računa, pa se konkretno za Račun plus može naći ovde.

Meni od 12.12.25. prestale da stizu sms i poosh notifikacije za transakcije. I uplate i isplate. Dopisivao se sa njima pred novu g. ali nista mi nisu resili. Redovno mi naplacuju card alarm, a i cekirana su obavestenja u aplikaciji. Jedino me obavestavaju za mesecna primanja, ostalo ne. Cim nesto unaprede nesto zeznu..

@terzazak Koji račun? Za račun plus se nikada nisu naplaćivala sms obaveštenje, nit se sada naplaćuju. I stižu za sve transakcije. Ukoliko nije do banke onda je nešto sa tvojim podešavanjima obaveštenja.

Dina uniopay i ona stara dina, inace to je stari racun od pre 30-ak godina. Redovno stizala obavestenja do polovine decembra, nista nisam menjao u telefonu. Stize mi samo obavestenje o mesecnoj uplati, ostala ne. Ni sms ni poosh, plus imam i aktivan kard alarm. Poslali mi mail da mi navodno stizu obavestenja i prilozili njihov screen o tome. Na slici se vide sva poslata obavestenja do 12.12. nakon toga nema ni jedno, znaci nisu mi poslata. Kazu ponovo su (re)aktivirali kard alarm, ali isto, juce podizao pare na bankomatu i nema sms. Poslao sam im moj screen iz mob app sa transakcijama nakon 12.12. ali mi se nisu javili posle toga. Moracu izgleda do poslovnice.

I mene interesuje da li su nekom ko je imao prilive i odlive u decembru naplatili održavanje računa za Račun Plus?

I mene interesuje da li su nekom ko je imao prilive i odlive u decembru naplatili održavanje računa za Račun Plus?
Skinuli su inace veceras konacno samo da javim.A za kartice isao danas u 2 ekspoziture jel su poslali studensku u maticnu a dinu sa racuna plus u drugu poslovnicu ali sreca na 10min odatle i jos se cudili kako mi nije stigao sms za kartice u obe filijale.Studenska bila gotova pocetkom decembra a ova druga sredinom decembra koliko se secam
Pozdrav

Uopšte ne uspevam da ugasim card alarm. Sta ce mi to na debitnim karticama, samo mi uzimaju stotine dinara mesecno dodatno i to od pre par meseci. Sve notifikacije sam pogasio odavno ali cim koristim karticu u recimo prodavnici dobijam sms. Jel neko mozda uspeo SMSom da otkaze CA ili se mora ici u banku i stajati uredu pa cekati na sluzbenicu koja pojma nema sta radi pola sata?! 🙂

Uopšte ne uspevam da ugasim card alarm. Sta ce mi to na debitnim karticama, samo mi uzimaju stotine dinara mesecno dodatno i to od pre par meseci. Sve notifikacije sam pogasio odavno ali cim koristim karticu u recimo prodavnici dobijam sms. Jel neko mozda uspeo SMSom da otkaze CA ili se mora ici u banku i stajati uredu pa cekati na sluzbenicu koja pojma nema sta radi pola sata?! 🙂

Da si korisnik banke znao bi da je obaveštavanje od ove godine za korisnike banke svih računa besplatno i ne naplaćuje se više, jer su te prošle godine mailom o tome lično obavestili, a imaš i tarife usluga na sajtu.

Da si korisnik banke znao bi da je obaveštavanje od ove godine za korisnike banke svih računa besplatno i ne naplaćuje se više, jer su te prošle godine mailom o tome lično obavestili, a imaš i tarife usluga na sajtu.

Jesam korisnik banke. Nisu me obevastili mejlom. Cemu insinuacije? Nisu me obavestili ni da su mi ukljucili CA. Samo sam u Novembru cini mi se primetio dodatnu stavku pored redovnih 200 dinara da imam naknadu za card alarm sto nisam ni znao sta je. Sam ja upalim ugasim "kanale potrosnje". Inace imam kod njih tri racuna 😉

Jesam korisnik banke. Nisu me obevastili mejlom. Cemu insinuacije? Nisu me obavestili ni da su mi ukljucili CA. Samo sam u Novembru cini mi se primetio dodatnu stavku pored redovnih 200 dinara da imam naknadu za card alarm sto nisam ni znao sta je. Sam ja upalim ugasim "kanale potrosnje". Inace imam kod njih tri racuna 😉
Nisam vidovit, nego mi je muka od trolovanja. Jesu te obavestili, a ako ti je to u spamu ili ko zna gde tvoj problem. Za takve "neobaveštene" imaš tarife naknada koje stoji na sajtu banke još od juna 2025. Takod da se potrudi da se malo informišeš i zainteresuje, to olakšava život.

Nisam vidovit, nego mi je muka od trolovanja. Jesu te obavestili, a ako ti je to u spamu ili ko zna gde tvoj problem. Za takve "neobaveštene" imaš tarife naknada koje stoji na sajtu banke još od juna 2025. Takod da se potrudi da se malo informišeš i zainteresuje, to olakšava život.
Ja nisam ni pitao za tarife, pitao sam za gasenje usluge. Pratio sam ja njihova uputstva sa njihovog portala i to jos pre dva meseca uradio sve ali mi je ponovo naplacen CA za Decembar. I kako ja to trolujem kad imam jedan post?! (sad 3)

Ja nisam ni pitao za tarife, pitao sam za gasenje usluge. Pratio sam ja njihova uputstva sa njihovog portala i to jos pre dva meseca uradio sve ali mi je ponovo naplacen CA za Decembar. I kako ja to trolujem kad imam jedan post?! (sad 3)
Слободно поднеси приговор банци у колико су ти наплаћивали да ти та средства и врате. Ево и линка: https://www.posted.co.rs/prigovori.html
Нема потребе да гасиш ту услугу јер је свакако бесплатна 😊

Za Card alarm su najviše u prednosti korisnici Visa internet kartice, jer je dnevni limit bio ograničen na 200€, a sada kada je ta usluga besplatna, važiće maksimalni definisani. Ispratiću da li će biti ispada oko naplate usluge za januar pa tek onda je aktivirati ako sve bude prošlo u najboljem redu.

DinaCard Discover бивше МТС банке и даље ради, барем мени, упркост томе што је стигао мејл да неће важити од 01.01.2026 године, чисто да знате 😊

@Milos996 Ne mora da znači, možda čekaju da svi koji je imaju dobiju nove, pa će ih tek tada ukinuti. U BPŠ nisu baš poznati po nekoj brzini i ažurnosti, tako da ne očekujem da budu ni po ovom pitanju.

Gle čuda poslali su obaveštenje da je kartica gotova i to istovremeno sms, email i kroz notifikaciju aplikacije banke.
Inače kartica je bila ranije gotova ali poslata u pogrešnu opštinu, i tada obaveštenja nije bilo nego sam za situaciju saznao kada sam se samoinicijativno pojavio u poslovnici.

@Poolmaker
Da li su ti poslali karticu u pogresnu opstinu zato sto si tamo originalno otvorio račun? I na koji način si izdejstvovao da ti karticu pošalju u željenu filijalu?

@Nothingman račun je svojevremeno otvoren online (mts banka) a nasuprot svim mojim dostupnim podacima i adresi stanovanja uspeli su da karticu pošalju u levu opštinu.
Tražio sam da je pošalju gde treba, nije im naravno bilo drago ali (izgleda) su ipak obavili stvar.

Samo da pitam da li mozes da koristis Google novcanik Postanske stedionice i kako da namestis u Google novcanik.

Samo da pitam da li mozes da koristis Google novcanik Postanske stedionice i kako da namestis u Google novcanik.
На овом линку можеш наћи одговоре везане за GooglePay и БПШ 😊

Nazad
Vrh Dno