david
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.06.2000
- Poena
- 645
Mislim, da, presaltovao se na englMisliš milijardi?
Mislim, da, presaltovao se na englMisliš milijardi?
Nije loš. Nego mi ne ide u glavu snimiti film o procesu u Nirnbergu a izostaviti Alberta Špera. Rasel dobar, a Majkl Šenon će za mene uvek biti agent Biroa za prohibiciju 😃 ne uvažavam mu nijednu drugu ulogu..Rami Malek mi nije nešto omiljen (imam osećaj da nisam jedini) ali nebitno, solidan je film i držao mi je pažnju. Preporuka.
![]()
I nisi jedini. Ne da mi nije omiljen vec mi je antipatican skroz.Rami Malek mi nije nešto omiljen (imam osećaj da nisam jedini) ali nebitno, solidan je film i držao mi je pažnju. Preporuka.
![]()
Ja sam ga iz drugog puta dovršio,dobar je,ali po meni ima dosta rupa,moralo je to da bude kompletnije dosta...ali dobro. Rasel je odvalio,odlično odradio posao.Nije loš. Nego mi ne ide u glavu snimiti film o procesu u Nirnbergu a izostaviti Alberta Špera. Rasel dobar, a Majkl Šenon će za mene uvek biti agent Biroa za prohibiciju 😃 ne uvažavam mu nijednu drugu ulogu..
Tesko ga gledat'!!!I nisi jedini. Ne da mi nije omiljen vec mi je antipatican skroz.
Jedina referenca da igra Freda Merkjurija je sto ima protruziju gornjih zuba.Tesko ga gledat'!!!
I Boemska Rapsodija je solidan film. Da nije pljucnuo bi je sa guštom, a buljavi Malek bi bio razlog više 🙂Jedina referenca da igra Freda Merkjurija je sto ima protruziju gornjih zuba.
Da se ispišem za 25u.![]()
Pa onako, predugačak je, mogli su komotno da ga skrate za 40tak min. Malo mi je i previše naivan i ima nekih rupa u priči, što ću napisati u spojelru. Sve u svemu ocena 6.5/10, da je kraći verovatno bi dobio ocenu više.
Malo mi naivno bilo da ona baba Marta(valjda se tako zove) ćuti 50godina o tom dijamantu i onda odjednom krene da se ispovedi i to kod Wricksa baš.
Da 😀Jedina referenca da igra Freda Merkjurija je sto ima protruziju gornjih zuba.
Prvi deoMladi sveštenik je naveo da se ispovedi i ona je otišla kod Wicka i rekla mu za dijamant. Scena kada deluje da mu je gembala gedoru u ispovedaonici a posle shvatimo da je izašao zajapuren jer je saznao gde je dijamant.
Naivan film svakako ali to munje priroda. Nego sad vidim da se vodi kao treći. A sećeam se samo Glass Onion sa Nortonom ore ovoga.
Da li će ti žena to tolerisati? 😅da opet pogledam "Šunka šunka"!
Gledaću sa djecom 😀Da li će ti žena to tolerisati? 😅
A da bolničarka a sada balerina
Kao nprU ovo doba godine treba gledati filmove koji ce vas nasmejati, crtanjce i filmske klasike a ne nesto novo sto bi moglo da vam bude dosadno.
Ne moraju to da budu praznicni filmovi ali je bitno da ne pamtite praznik po necemu prosecnom sto ste gledali.
U to ime neka bude George Carlin.U ovo doba godine treba gledati filmove koji ce vas nasmejati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari