Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025+) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

• Začetnik teme Začetnik teme momsab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam da li može a ne znam ni gde bih prešao jer kolko čujem eon smart box je najbolji. mts-ov boks nema otključane aplikacije a ja nemam smart tv.
Kupi npr Mi box S2 ili S3 i pretvorice ti tv u smart a i sa njime mozes dosta toga
Nemoj da te sprečava trenutno sto imas EON box , do aprila ce biti samo Yetel boxevi , a po meni je iris bolji , nznm kakav im je mowi box jer ga nisam koristio .

Ne verujem da će nam menjati boksove, verovatno ćemo umesto Eon aplikacije dobiti Yettel app i to je to. Imam Yettel app na Tizenu i naspram Eona je kao dupe i oko. Neuporedivo.

Nama su pre par dana uz novi ugovor rekli da se EON ne gasi i da ostaje za SBB korisnike sve kako je bilo i do sada

menjaće nam boxeve? taj od yetela zaključan?
yettel box za razliku od drugih je otkljčan može da se koristi i bez njihove pretplate. Bio je pre zaključan ali je radio kao i eon box mogle su da se koriste druge aplikacije dok imaš njihovu pretplatu. Ali su ove godine sa ažuriranjem OS android omogućili i upravljanje van mreže da radi i bez prijave na njihov nalog.

sigurno ima, to je tako oduvek i bilo.
ranije je trebalo kao da ukupan broj kanala ostane isti pa su ubacivali svakakva sr*nja od kanala.
mozda bi mogao da se zalis onom udruzenju za zastitu potrosaca ili eventualno ratelu.

Ima li negde u ugovoru da je pokriveno ovo da ne može? Jasno je da sbb ne može da utiče na gašenje kanala, sve i da nije globalno, ali sa druge strane korisniku se menja programska šema na koju je pristao i potpisao ugovor u tom momentu.
Ako si uspeo da u ugovoru sa SBB-om ubacis clan i u njemu jasno definises koje kanale imas, tj koja je programska sema, onda bi mogao da raskines ukoliko dodje do izmene kanala i time se narusi ugovor. Rekao bih da sbb garantuje tipa 225 kanala ili slicno, a koji su to kanali nigde u ugovoru ne pise.

Prestali svi mtv kanali osim jednog onog glavnog gde idu samo rijaliti neki. taj kanal već odavno nije mtv

Da li neko ima problema/iskustva sa SBB gde internet je jako spor i na kablu i preko wifi? DL 40 a UL 60

@Gileb je ex-D3i korisnik koji je godinama vukao taj benefit (4/8) kroz nove ugovore a nedavno (oktobar) kad je potpisao novi ugovor su mu smanjili broj slotova (na 5 valjda).
Obnovio sam juče ugovor za TV Premium paket van mreže. Poučen iskustvima odavde pokušao sam da izdejstvujem 12x1 din. ali nakon nekoliko telefonskih poziva, razgovorima sa više agenata prodaje itd. rekli su mi da 12x1 din. mogu da ponude samo za NET TV pakete. Tako da sam dobio 6x1 din. i 18x3399. Možda sam loš pregovarač ili je stvarno tako. Uspeo sam da se izborim da mi kao starom D3i korisniku ostane MS 3/5, iako u ugovoru piše MS 1/3 (efekat je dakle da mi je broj uređaja smanjen sa 8 na 5). Renta "osnovnog" boxa je besplatna, renta dodatnog boxa je besplatna do kraja UO. Međutim, među opcijama mi se pojavila i "Renta EON dodatni box 2" koju mogu da aktiviram za 350 din/mes. Ovo ne znam šta znači, da li mogu da dobijem i treći box (tj. drugi dodatni) uz plaćanje te rente, ili možda dodatni slot za Smart TV... Kod SBB-a često nije tako kako piše, dakle sledi raspitivanje - možda sam prevideo da je to ovde neko pominjao. Znam da je za korisnike "u mreži" 3x STB-a valjda oduvek standardna stvar.

Koje su brzine neta na lokacijama gde ima SBB optika? Da li ima SBB optika u Uzicu?
Hvala.

Da li je jos nekome nestao internet u Nisu? Pre nekih sat vremena samo odjednom nema...

Call centar ima automatizovanu poruku da je kvar na podrucju Palilule, gde sam i ja. Tako da pitanje je sta je problem i kada ce ga resiti.

Зна ли се шта јетел планира са сбб мрежом да је замене оптиком или да пређу на доцсис 4?

Kako će napredovati nznm. Očekujem da im MTS u jednom trenutku uvedu zabranu na optiku , a oni sami kako se ponašaju prema korisnicima , teško će proći . Po meni im je podrška i usluga gora i od SN . Sta god kazes - odgovor im je po nasim merenjima sve vam je u redu . Ako oćete dodate kanale potpišite novi predugovor i plaćajte skuplje . To su meni rekli i nisam hteo da potpišem to sa povećanjem cene .
Jedva čekam 8 januar 2027 i da ih se rešim.
MTS je bolji ali skuplji - optika
A1 jeftiniji i nadam se da će se popraviti za tih godinu dana sto ću joščekati , ako ne otiću kod MTS i pored toga sto su skuplji .
Slika prekida - sneg ih iznenadio , net zakoči i GOOGLE com vrti ko na kurblu da palim automobil početkom 20og veka , aplikacija šteka , EPG kada pregledavas i vraćas unazad da vidis sta je proslo - kao da izgubi konekciju i učitava 3 sata dok ne promenim kanal , početni ekran kad uključim stb i tv me uvek iznervira .
Dosta od mene o lepotama Yetel Srbija - NAJGORI ste .

Nazad
Vrh Dno