Jel rimejk ili sem naziva nema veze sa originalom?![]()
Odgledah sinoć,meni skroz ok,ono totalna razbibriga za vikend,isključiš mozak i uživanjac 🙂 Iako ne gotivim Glen-a,ovde je skroz ok odradio posao.
Od mene 7/10
Rimejk.Jel rimejk ili sem naziva nema veze sa originalom?
Mogao si to da preskocis i odmah gledas pravu stvar.Odgledah Norveske filmove Trol i Trol 2. Sta znam, meni su ok (da se popuni vreme). Malo Skandinavskih legendi.
Pogledao.Pogledaj "I'm Thinking of Ending Things (2020)", ako nisi... film je zestoko podcenjen...pa mi reci kakav je glumac Dzesi.
Inace, film nije za svakoga... 🙂
Nije 6.5 / 10 je taman za ovo...film je zestoko podcenjen
Pogledacu ga.Mogao si to da preskocis i odmah gledas pravu stvar.
![]()
REC , spanski, mi je ostao u secanju. Preporuka.Mislim da nisam gledao ni jedan FF. Kad su se pojavili VHS, Veštice i Paranormala nekako me uvek odbijalo ali ovog trolovca ću sa zadovoljstvom da pogledam.
Ali prvo Running Man sa Švarcijem.
Misliš milijardi?Avatar 3- sve je nekako vec vidjeno, jeste ima novih likova i novog zapleta , ali reciklaza drugog dela, vizuelno je prelep film i pravi film za bioskope,3d dozivljaj mi je je najvise ostavio utisak kod prvog dela .
I da ima li smisla reci da je razvucen posto traje 3.15 min, drugi mi je brze prosao.
Fenomenoloski posmatrano i da sam neki filmski analiticar kao sa informera , ocekivao sam i za drugi deo koji je stigao mnogo posle prvog,da nece ostvariti veliku zaradu i da publika nije zainteresovana, ali su me demantovali.
Kad sam pomenuo blagajnu evo i par podataka za 3 deo. Kostao je 400 mil dolara, da bi bio na nuli trebalo bi da zaradi oko bilion dolara, trentuno je na 800 miliona i malo kaska za drugim delom. Neke procene su da ce biti na 1.6-1,8 biliona. Drugi je zaradio 2.3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari