Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Hoću da kupim novu Globaltel karticu zbog ovog bonusa od 200 GB. Dva put sam zvao njihov Korisnički. Prva operaterka kaže da to ne važi za Globaltel brojeve, već samo za one koji prenose. Druga kaže da važi, ali da moram u mts poslovnici da naglasim da mi prodaju novogodišnji paket i da to platim u mts poslovnici. Da li je neko kupovao nove Globaltel kartice?

• Like
Reagovanja: uji
Gospode! Ne, ali to je Telekom. Sa njima nikad ne znaš na čemu si! 🙄

A što se izbegava kupovina preko sajta? Koliko vidim, tamo je sve transparentno, piše tačna (snižena) cena i da će se dobiti bonus. Naravno, u uslovima promocije piše da može i u poslovnici, pa i kod partnera, tako da će biti da su operaterke loše obaveštene, što ne čudi.

Sve lepo piše na sajtu, neko se potrudio da to napiše, samo treba odvojiti nekoliko minuta da se to pročita. 200GB dobijaš ili prenosom broja ili ako kupiš novi broj tokom novogodišnje kampanje koja traje od 15.12.2025. do 31.01.2026.

• Bonus od 200 GB interneta u nacionalnom saobraćaju, dodeljuje se jednokratno prilikom kupovine SIM/eSIM kartice i Freepaid tarifnog dodatka, kao i uz prenos broja i važi sve dok korisnik ne potroši dodeljeni saobraćaj.

Poslednja izmena:
Jedno možda glupo pitanje, ali ne uspevam da nađem informaciju. Ako se uzima dodatak recimo 100 minuta/SMS, da li se dobija:

1) 100 minuta i 100 SMS poruka ili
2) 100 jedinica koje se mogu potrošiti na minute ili SMS poruke?

Ne. Puste broj...
Trenutno kad odes u a1 i podneses zahtev za prelazak u a1 (u a1 poslovnici to radis) iz globatela sutradan zovu da ponude da ostanes kod njih, daju 30gb mesecno, pozivi sms neograniceno ka svima i tako sve 6 meseci za dz.
E sad ne znam koliko se dugo ceka da to aktiviraju, jos mi nisu aktivirali taj paket, juce je odobreno, dal zna neko koliko se ceka ?

Trenutno kad odes u a1 i podneses zahtev za prelazak u a1 (u a1 poslovnici to radis) iz globatela sutradan zovu da ponude da ostanes kod njih, daju 30gb mesecno, pozivi sms neograniceno ka svima i tako sve 6 meseci za dz.
E sad ne znam koliko se dugo ceka da to aktiviraju, jos mi nisu aktivirali taj paket, juce je odobreno, dal zna neko koliko se ceka ?
Meni su aktivirali naredni radni dan.

Jel probao neko ko je imao vec tu ponudu pre da izblefira jos jednom?
Jeste se nakupila fina svota gigabajta i neta za ovih godinu dana al ako su darezljivi i dalje...
🤔

@Trollface
Sta su ti ljudi....
Godinu dana Mega plana za dz,6 meseci za dz.
Globaltel davao godinu dana za dz.
A ovde silne polemike sta kad to prestane....
Koliko god davao nije dovoljno😂😂

Odes u A1 za prenos broja , svakako imss sledecih 6 meseci za dz mega plan. 😅
Nas je 1% takvih korisnika (pitanje je da li smo i toliko, promili su u pitanju).
A oni sve to naše koršćenje naplate drugima uz bespravedno veće račune ... 😉
U debelom su plusu, veruj mi.

Upravo tako. Dok drugi plaćaju ljudsku glupost, drugi gledaju kako da skrpe kraj s krajem.

Nas je 1% takvih korisnika (pitanje je da li smo i toliko, promili su u pitanju).
A oni sve to naše koršćenje naplate drugima uz bespravedno veće račune ... 😉
U debelom su plusu, veruj mi.
Kopirao njegov post da se malo nasalim ali nisam dobro haha.
Znam da su u debelom plusu, kazu da su do sada (A1) ulozili milijardu ipo evra inbesticija. A planiraju u narednom periodu jos oko 300 miliona evra. Nas nema ni promil mozda do pola promila. Cak ima ljudi kad sam im rekao za godinu dana besplatnog mega plana nisu poverovali, rekli mi da je to neka mucka. 😅
Imam neki globatel turist sim , dopao mi u ruke letos. Ima njega da prenesem u A1 , mozda ponude nesto iz Globatela. 😃

Ja imam 12000 minuta i preko 700 gb. Ne bih se usudio da rizikujem sa prenosom. Ovako sam miran bar 2-3 godine. Ne treba preterivati 😁
Koju ponudu si imao pa ti se toliko nakupilo?
Juce sam aplicirao za prebacivanje broja iz globaltela u A1, i danas su me zvali sa ponudom, 6 meseci besplatno, neogeaniceno min/sms ka svima i 30gb neta

P.S. Vi koji ste koristili/koristite globaltel kao primarni broj, da li vam uredno stizu sve sms poruke od banaka, google/gmail, itd itd...?

Ima li neko da mu na Xiaomi telefonu normalno radi VoLTE?
Mislim,da li su se 'pametnjakovici" udostojili da to napokon srede ako znaju uopste?

Juce sam aplicirao za prebacivanje broja iz globaltela u A1, i danas su me zvali sa ponudom, 6 meseci besplatno, neogeaniceno min/sms ka svima i 30gb neta

P.S. Vi koji ste koristili/koristite globaltel kao primarni broj, da li vam uredno stizu sve sms poruke od banaka, google/gmail, itd itd...?
Početkom januara su davali godinu dana besplatno 30 gb i 1000 minuta kao kontra ponudu za A1 mega plan na godinu dana besplatno. Kod Globaltela nije bilo potrebe ni usplaćivati kredit na 3 meseca. Koristio u međuvremenu drugi broj prebačen u A1 tada na mega plan i gomilao minute i gigabajte (od ranije još pridodati oni iz fripejda, otuda preko 700 gb). Sada A1 daje 6 meseci, čitam ovde da i oni to rade isto, što je extra za nas korisnike.

• Like
Reagovanja: s5p

Da, oduvek su i stizale. I to je bio problem kod pojedinih prenetih brojeva, ne samo kod globaltela i drugi provajderi su imali iste probleme nestizanja sms.

Mislim,da li su se 'pametnjakovici" udostojili da to napokon srede ako znaju uopste?
Volte radi kada zoveš nekoga, a ne radi kada te neko zove. Kod mene je i dalje ovako.

Vi koji ste koristili/koristite globaltel kao primarni broj, da li vam uredno stizu sve sms poruke od banaka, google/gmail, itd itd...?
Ja sam bio preneo broj iz A1 u Globaltel i onda mi nisu stizalu kodovi za paypal, prakticno nisam imao pristup svom paypal nalogu uopste, onda sam broj vratio u A1 i kodovi ponovo stizu.

Vama kojima jos nije aktiviran paket od 6 meseci pozovite besplatnu korisnicku podrsku na 06771234, recite im, i aktivirace vam iste sekunde (stici ce vam sms sa aktivacijom).

Problem je što se kod nas u Srbiji VoLTE primarno vezuje za LTE B20 kod svih operatora pa pošto na kineskom Mi 9 SE ga nemam, slanje poruka se oteže, dok na drugim telefonima ide odmah kada imam signala na toj frekvenciji, a ista priča je ako hvatam samo B3 i/ili B1 (slabo se krećem gde je zastupljen B7).

Nazad
Vrh Dno