Sumnjam da 'će u opšte biti 5G za Globaltel, oni ne mogu VoLTE da sastave kako treba, još im 'fali 5GDa li neko ima info da li ce strucnjaci iz Globaltela omoguciti 5G od decembra?
Ja na globaltel kartici ne vidim signal, dok na mts ima, tako da mislim da vec znam odgovor..Da li neko ima info da li ce strucnjaci iz Globaltela omoguciti 5G od decembra?
Pa rečeno je trećeg decembra, pa videćemo.S obzirom da je MTS-u trebalo par godina da pusti 4G za prepaid korisnike, ne verujem da ćemo skoro dobiti 5G
To niko ne zna još.Da li neko ima info da li ce strucnjaci iz Globaltela omoguciti 5G od decembra?
Ne verujem. Ili ce biti posebni paketi.Da li neko ima info da li ce strucnjaci iz Globaltela omoguciti 5G od decembra?
Da. Pise proveri na *100# i stanje stici ce sms.Pozdrav, imam pitanje oko freepaid-a. Nigde se ne pominju poruke u ponudi koju imaju na sajtu. Da li su i poruke i razgovori neograniceni?
Ima za zapadni balkan 2 i nesto gb daju skoro 3 tako nesto. A posebno roming 1 gb.Jos jedno pitanje, jel globaltel ne poznaje termin zapadnog balkana ili se postojeci internet moze koristiti i tamo? Vidim da u roming grupama sto se dobija +1GB ne nalaze se zemlje zapadnog balkana. Kako to funkcionise?
Jos jedno pitanje, jel globaltel ne poznaje termin zapadnog balkana ili se postojeci internet moze koristiti i tamo? Vidim da u roming grupama sto se dobija +1GB ne nalaze se zemlje zapadnog balkana. Kako to funkcionise?
Pozdrav!Jos jedno pitanje, jel globaltel ne poznaje termin zapadnog balkana ili se postojeci internet moze koristiti i tamo? Vidim da u roming grupama sto se dobija +1GB ne nalaze se zemlje zapadnog balkana. Kako to funkcionise?
Da.Pozdrav!
Uz freepaid pakete, idu i 2 ili 3 gb za zapadni balkan.
VoLTE je dobio infarkt koji traje duži periodJel proradio VoLTE?😀
VoLTE je vec neko duze vreme u komi, tako da je pitanje kada ce iz iste.Jel proradio VoLTE?😀
Ne nesto prekida razgovor cvrcka ne cuju me dobroJel proradio VoLTE?😀
Cvrkući sadNe nesto prekida razgovor cvrcka ne cuju me dobro
Ne radi ni na Samsung, zovem sa S24FE (Globaltel) na Note9 (Yettel) i ne zvoni. Kada se isključi VoLTE onda zvoni.
Pa ja sam sad mts prepaid. Jel i vas baca na GSM sa 4G tokom poziva. To mi je ostalo kad sam bio na A1 pa ugasili 3G ali i mts ne spusta pozive na 3G nego direktno ide na 2G. Pa gledam jel i kod globaltela ista situacija ili nas malo mts turiria na njihovom prepaidu...Znaci ukratko, da rezimiram - VoLTE i dalje ne radi!😊 Ako i dalje ne radi svima, znaci da ne radi. Da ga ne ukljucujem onda bzvz.
Meni je perfektno radio VoLTE dok sam bio na mts prepaid-u, sad ne znam kakva je situacija.Pa ja sam sad mts prepaid. Jel i vas baca na GSM sa 4G tokom poziva. To mi je ostalo kad sam bio na A1 pa ugasili 3G ali i mts ne spusta pozive na 3G nego direktno ide na 2G. Pa gledam jel i kod globaltela ista situacija ili nas malo mts turiria na njihovom prepaidu...
Ako ne boraviš na mestima gde je užasan signal mts-a probaj da isključiš 2G u podešavanjima telefona. Drugo rešenje ne postoji. Ako je dozvoljen 2G, baciće te na 2G. Zašto, ne znam.Pa ja sam sad mts prepaid. Jel i vas baca na GSM sa 4G tokom poziva. To mi je ostalo kad sam bio na A1 pa ugasili 3G ali i mts ne spusta pozive na 3G nego direktno ide na 2G. Pa gledam jel i kod globaltela ista situacija ili nas malo mts turiria na njihovom prepaidu...
Ne. Puste broj...Nudi li nesto Globaltel za ostanak u mrezi ako resi korisnik da predje u A1 ili ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari