Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Da li neko ima info da li ce strucnjaci iz Globaltela omoguciti 5G od decembra?

Volte pozivi mi nisu bili aktivirani automatski na globaltel kartici pa sam ga aktivirala skoro.

Pozdrav, imam pitanje oko freepaid-a. Nigde se ne pominju poruke u ponudi koju imaju na sajtu. Da li su i poruke i razgovori neograniceni?

Malo je glupo mozda pitati posto je akcija trenutna za freepaid, ali prilikom prelaska iz A1 da li ima nekih popusta dodatnih i caka?

Jos jedno pitanje, jel globaltel ne poznaje termin zapadnog balkana ili se postojeci internet moze koristiti i tamo? Vidim da u roming grupama sto se dobija +1GB ne nalaze se zemlje zapadnog balkana. Kako to funkcionise?

Jos jedno pitanje, jel globaltel ne poznaje termin zapadnog balkana ili se postojeci internet moze koristiti i tamo? Vidim da u roming grupama sto se dobija +1GB ne nalaze se zemlje zapadnog balkana. Kako to funkcionise?
Ima za zapadni balkan 2 i nesto gb daju skoro 3 tako nesto. A posebno roming 1 gb.

Pozdrav!
Uz freepaid pakete, idu i 2 ili 3 gb za zapadni balkan.

Ne radi ni na Samsung, zovem sa S24FE (Globaltel) na Note9 (Yettel) i ne zvoni. Kada se isključi VoLTE onda zvoni.

Znaci ukratko, da rezimiram - VoLTE i dalje ne radi!😊 Ako i dalje ne radi svima, znaci da ne radi. Da ga ne ukljucujem onda bzvz.
Pa ja sam sad mts prepaid. Jel i vas baca na GSM sa 4G tokom poziva. To mi je ostalo kad sam bio na A1 pa ugasili 3G ali i mts ne spusta pozive na 3G nego direktno ide na 2G. Pa gledam jel i kod globaltela ista situacija ili nas malo mts turiria na njihovom prepaidu...

Pa ja sam sad mts prepaid. Jel i vas baca na GSM sa 4G tokom poziva. To mi je ostalo kad sam bio na A1 pa ugasili 3G ali i mts ne spusta pozive na 3G nego direktno ide na 2G. Pa gledam jel i kod globaltela ista situacija ili nas malo mts turiria na njihovom prepaidu...
Meni je perfektno radio VoLTE dok sam bio na mts prepaid-u, sad ne znam kakva je situacija.

Ako ne boraviš na mestima gde je užasan signal mts-a probaj da isključiš 2G u podešavanjima telefona. Drugo rešenje ne postoji. Ako je dozvoljen 2G, baciće te na 2G. Zašto, ne znam.

Letos sam pokrenula prenos broja iz A1 u Globaltel. Stigla mi je kartica preko kurira, ali je proces prekinut, jer sam dobila povoljnu ponudu od A1. Negde na forumu sam pročitala da je Globaltel broj automatski registrovan na podnosioca zahteva. Zato sam ubacila Globaltel karticu i htela da uplatim kredit za net, ali piše da treba registrovati broj. Izgleda da broj ipak nije registrovan na mene, što je možda i bolje. Pošto na sajtu nema informacija zanima me da li dobijam nešto registracijom novog broja, bonus dobrodošlice ili bilo šta. Zvaću korisnički u toku dana, ali bih volela unapred da imam neke informacije o tome.

Pošto niko nije odgovorio, zvala sam da se raspitam. Globaltel daje bonus dobrodošlice za registraciju novih brojeva, bez razlike da li je kupljen novi sim ili ostao nakon odustanka od prenosa broja. Meni se dopada to što broj koji se šalje u procesu zahteva za prenos broja ostaje neregistrovan pa, u slučaju odustanka od prenosa, svako može da izabere ono što mu više odgovara.

Nazad
Vrh Dno