Šta je novo?

GLOBALTEL - virtuelni mobilni operator

Vama kojima jos nije aktiviran paket od 6 meseci pozovite besplatnu korisnicku podrsku na 06771234, recite im, i aktivirace vam iste sekunde (stici ce vam sms sa aktivacijom).
meni nisu jos aktivirali, al cu da sacekam sutra prekosutra pa ako sami ne aktiviraju zvacu, jer nije mi hitno

Koja je to fora i zasto ova akcija za Freepaid 739din ne vazi ako se broj prebacuje u globaltel vec mora 999din?

E vidiš na sajtu ne piše 5g freepaid tarifni dodaci, zanimljivo.
Zapravo je u prilogu i postavio snimak ekrana sa sajta. Jeste kuriozitet što nigde ne piše tekstualno, ali ima oznaka 5G na slikama po sajtu (na više mesta), što možda ne možeš da pročitaš, ali iz toga je zapravo jasno da i zvanično tvrde da podržavaju 5G.

Koja je to fora i zasto ova akcija za Freepaid 739din ne vazi ako se broj prebacuje u globaltel vec mora 999din?
Zapravo važi podjednako za kupljene i prenete brojeve, uz već diskutovana ograničenja, poput toga da je samo za prvu aktivaciju.

Zapravo važi podjednako za kupljene i prenete brojeve, uz već diskutovana ograničenja, poput toga da je samo za prvu aktivaciju.
Pitao sam jer drugar prelazi iz mts-a u globaltel i telefonski su mu rekli da za njega ne vazi ova promocija vec regularna cena...
Btw sta podrazumeva prva aktivacija, dok se ne prekine placanje ili?

Znači prva aktivacija, odnosno samo prvi put, prvi mesec. Posle toga ide redovna cena.

Pitao sam jer drugar prelazi iz mts-a u globaltel i telefonski su mu rekli da za njega ne vazi ova promocija vec regularna cena...
Izvinjavam se, ipak je tako. Za bonus od 200 GB je naglašeno da važi u oba slučajeva, zbog toga sam pomešao, a za popust piše da je samo za kupovinu nove kartice.

Promocija zbog 260din?!? E svasta vala onda...
Istina, nije im neka promocija po tom pitanju, ali je fora sa ovim bonusom. On se ranije dobijao samo za prenos, a sad bi ga trebalo dobiti i uz nov broj, što nije mala stvar.

Pozdrav svima, kakva je kod vas situacija sa 5g, ja kada se nakačim na 5g uopšte nemam neta, i isto tako kod ćerke na telefonu?

Isto, deluje sve normalno, ali kada probam da otvorim nešto na netu, ništa se ne dešava.
I ja sam ugasio 5g zbog ovoga.

Proveri kvalitet signala preko netmonstera, koliko sam primetio tako funkcioniše 5g kad je loš signal
Verovatno je tako, al sramota da 2km od centra kg-a nema protok a u samom centru sam prebacuje na 4g, znaci da nije dobra pokrivenost...
A i ako je zaista takva situacija bolje da prebaci nego da drzi na 5g a net da ne radi...

Tako se i kod mene ponaša, ne vraća na 4G, i na Globaltelu i na A1, na Globaltelu čak uspe i da pogura par Mbps download pa pukne,a na A1 koji ima i bolji signal uopšte ne radi. Zašto je tako ne znam ali video sam po netu da se i drugi ljudi žale (ne kod nas) na isti situaciju

meni nisu jos aktivirali, al cu da sacekam sutra prekosutra pa ako sami ne aktiviraju zvacu, jer nije mi hitno
zvao, aktivirali al u aplikaciji pise poklon 30gb+ 1000 min/sms 3 meseca, a ponuda treba da je 6meseci 30gb + sve neograniceno, jel to tako treba da pise u aplikaciji ?
sms je stigao "Tvoj paket 30gb + 1000min/sms je uspesno aktiviran ?
dal je to aktiviran pogresan paket ili tako treba da pise ?

updejt: zvao ponovo ispravili, aktivirali neku drugu promociju greskom, sad imam isto kao post iznad 🙂

• Like
Reagovanja: uji
Da li se 5g odnosi samo na freepaid tarife? Zanima me da li ima 5g net na uzbudljivom prepaidu…

Kakav vam je zvuk tokom poziva?

Meni već godinu i nešto konstantno varira kvalitet, sa ili bez Volte - a. Ako telefoniram malo duže obavezno se smanji kvalitet zvuka. Sagovornika čujem loše, a u nekim slučajevima zvuk počne da secka kao da priča kroz ventilator.

Mislio sam da je to privremeno zbog volte-a ili 5g čega god, ne zanima me više. Želim samo da mogu da imam normalan zvuk u toku poziva kao i da mene sagovornici čuju. Probao sam i sa drugim telefonom, isto je.

Ako ovo ne može da se popravi godinu i nešto dana, stvarno nema poente koristiti ovo đubre od mreže da bih uštedeo 700 din mesečno.

Globaltel koristim već 3 godine, jer nisam hteo postpaid.

Meni već godinu i nešto konstantno varira kvalitet, sa ili bez Volte - a. Ako telefoniram malo duže obavezno se smanji kvalitet zvuka. Sagovornika čujem loše, a u nekim slučajevima zvuk počne da secka kao da priča kroz ventilator.

Mislio sam da je to privremeno zbog volte-a ili 5g čega god, ne zanima me više. Želim samo da mogu da imam normalan zvuk u toku poziva kao i da mene sagovornici čuju. Probao sam i sa drugim telefonom, isto je.

Ako ovo ne može da se popravi godinu i nešto dana, stvarno nema poente koristiti ovo đubre od mreže da bih uštedeo 700 din mesečno.

Zvuk je normalan nema nikakvih problema. To je najverovatnije kod tebe do lokacije i repetitora. Loš signal ili opterećenost mreže. Ako ti je tako na mts mreži, imaš pripejd i kod drugih mreža.

Imam jednu Globaltel karticu već 4 godine i uvek pošaljem dopunu da produžim važenje kredita.
Danas ubacim karticu i odjednom počnu da mi stižu neke poruke dobrodošlice. Mislio sam da je neka sistemska greška, ali kad sam proverio kredit, video sam da su mi na kredit dodali 50 dinara, 100 min/SMS i 10 GB. Prijatno iznenađenje.

To je sistemska greška, mnogima se dogodila u prethodnom periodu, jedino što nije na štetu korisnika.

I meni je bio bas los (u Beogradu) pa sam presao u A1 najvise zbog toga i paypal kodova. I sada mi na A1 ne radi VoLTE uopste, pa je isto tako los lmao.

Nazad
Vrh Dno